• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da düğün için müzik organizasyonu,barkovizyon fotoklip gösterimi..

handerya

Zeytinim benim!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2007
3.711
5
71
Ankara
Slm kızlar düğününüz ya da nişan kına gibi özel günleriniz için müzik tercihi kuşkusuz en önemli detaylardandır..
iyi bir ses sistemi,çalan müzisyen ve solist gecenize yön verip,unutulmaz kılar..

Müzik grubunuz konusunda henüz karar vermediyseniz deneyimli,konservatuarlı müzisyen arkadaşlarım eşliğinde size yardımcı olabilirim.. uygun ve kaliteli ses sistemi,barkovizyon gösterimi hazırlanımı,sunumu gibi konularda da uygun fiyatlarla yardımcı olabilirim..

Eğer düğününüzde başrollerini eşiniz ve sizin paylaşacağınız görsel bir fotoklip gösterimi düşünüyorsanız bana msj atabilirsiniz..resimleriniz dijital ortamda yeni bir tasarım ve efektlerle davetlilerinizin hiç unutamayacağı kısa bir fotoklip tadında görsel sunuma dönüşebilir..(örnek görmek isteyen olursa gönderebilirim)

:32:
Slm kızlar düğününüz ya da nişan kına gibi özel günleriniz için müzik tercihi kuşkusuz en önemli detaylardandır..
iyi bir ses sistemi,çalan müzisyen ve solist gecenize yön verip,unutulmaz kılar..

Müzik grubunuz konusunda henüz karar vermediyseniz deneyimli,konservatuarlı müzisyen arkadaşlarım eşliğinde size yardımcı olabilirim.. uygun ve kaliteli ses sistemi,barkovizyon gösterimi hazırlanımı,sunumu gibi konularda da uygun fiyatlarla yardımcı olabilirim..

Eğer düğününüzde başrollerini eşiniz ve sizin paylaşacağınız görsel bir fotoklip gösterimi düşünüyorsanız bana msj atabilirsiniz..resimleriniz dijital ortamda yeni bir tasarım ve efektlerle davetlilerinizin hiç unutamayacağı kısa bir fotoklip tadında görsel sunuma dönüşebilir..(örnek görmek isteyen olursa gönderebilirim)

tamda bu konu üzerine araştırma yapıyordum örnek görmek isterim ben şahsen .

merhaba yeğenimin sünnet düğünü için bir yerle anlaştık ama mekanın ses sistemi canlı müzik için yetersiz,aslında canlı müzik değilde dj programı gibi birşey düşünüyoruz ama fiyatlar konusunda pek bir bilgimiz yok..öyle bir program için fiyat nedir acaba? bir de oğlumuz için slayt yaptırma fikri geldi aklıma doğumundan bugüne öyle bir örneğiniz varsa görebilirmiyim?

Merhaba canım o dediğin gibi bilgisayar destekli dj performans programı da var eğer isterseniz..fiyat olarak sorarsan sadece ses sistemi (2 büyük jbl kabin - 16kanal mikser -mikrofon -ayaklık ve nakliye)200tl dj programı da istersen bunu yanında 300tl olur..

Çocuk slaytına gelince tabi her tür slayt çalışması olabiliyor elimde çocuk için yapılmış çok güzel bir slayt örneği de var flash animasyonlu,geçişleri falan süper..(tüm resimler tek tek düzenlenip,işlenip daha görsel hale getirilir ben grafikerim bizzat kendim yapıyorum) sen bana mail adresini gönder örneği göndereyim ok..

ses sistemi ve dj programı uygun geldi 300tl ile tüm müzik olayı halledilmiş olur sanırım dimi,başka bir şeye gerek yok?
bir de msj sayım az olduğu için özelden msj gönderemedim pinik@hotmail adresine çocuk slayt örneğini gönderebilirmisiniz

Evet canım ekstra bir şeye gerek yok mikrofon vs..herşey içinde ses sisteminin..

şimdi gönderiyorum örnek slaytı da..

Handerya klibi izledim kesinlikle süperrr! özellikle o klipteki bebişe bayıldım çok şeker Allah bağışlasın..
canım ben sana mail attım telefonumu falan gönderdim görüşelim ok..

Bir de özel geceleriniz için kaçırılmayacak paket program var..

-Profesyonel klayveci ve solist (konservatuarlı)

-Tüm ses sistemi (hoparlör-mikser-mikrofon-ayaklık)

-Fotoklip hazırlanmı ve gösterimi

hepsi 990tl.. ilgilenen olursa bana msj atabilirsiniz..

Son düzenleme:
merhabalar, ben düğünümüz için müzik grupları hakkında bilgi almak istiyorum. size ulaşabileceğim kontakt detaylarını özelden mesaj atarsanız sevinirim.

Merhabalar,

Bu yaza Ankara'da düğünüm olucak inşallah. Planlamalara şimdiden başladık.
Müzik grubunuzu dinleyebileceğim bir video varsa,sizden onu rica edicektim.

Teşekkürler

İnternette videoları var mı bilmiyorum bi sorar bilgi veririm size ama ankaradaysanız sahne aldıkları bir gün dinlemeye gidebilirsiniz..

merhaba, bu yaz benim de düğünüm olcak. bahçede yapmayı düşünüyoruz. ses sistemi ve müzik grubuna ihtiyacım var. hala ilgileniyo musunuz bu işle?

evet tabi.. özelden size telefon numarası gönderiyorum ararsanız ayrıntıları görüşürüz..

benim de ağustosta açıkhavada düğünüm olacak.hem yemek sırasında hafif nostaljik şarkılar söyleyecek hem de oyun havası halay tarzı müziklerle milleti coşturacak bir soliste ihtiyacımız var. msj olarak bana da video yada tanıtım gibi birşey varsa yollayabilir misiniz mailim de gncn.89@gmail.com

merhaba 5 Eylül de ankarada düğünüm var düğünde sahne alacak müzik grubu arıyoruz bana örnek video ve fiyatla ilgili bir mesaj atabilir misiniz?

Back