ankarada dolgu botox vs arayanlar

Hayatım bence sen Mehmet Bey ile iletişim kur.

problem yaşayan birçok hastanın sorununu çözdüğünü biliyorum. hyaluronidaz enzimi veya rf ile eritdiğini biliyorum ama sen bizzat kendisi ile görüş. eminim ki çözecektir. tabii ki ankara da isen. Dr Mehmet Akgün diye yazarsan google a çıkacaktır

İstanbuldan estetik cerrah profesörlerle görüştüm.. Dedikleri homojen bir şekilde bunu çözmek çok zormuş hatta mümkün değilmiş, ne yazık ki.. Hyaluronidaz uygulaması sonucu çukurluklar oluşma ihtimali çok yüksekmiş.. Mehmet Bey pratisyen hekim galiba.. Onlarda bunu söyledikten sonra tedirginliğim daha da arttı.. 17.4. 2012 tarihinde delila diye bir üyenin attığı mesajda başka bir formül daha olduğundan bahsediyordu.. Bilen varsa yazarsa sevinirim..

İstanbuldan estetik cerrah profesörlerle görüştüm.. Dedikleri homojen bir şekilde bunu çözmek çok zormuş hatta mümkün değilmiş, ne yazık ki.. Hyaluronidaz uygulaması sonucu çukurluklar oluşma ihtimali çok yüksekmiş.. Mehmet Bey pratisyen hekim galiba.. Onlarda bunu söyledikten sonra tedirginliğim daha da arttı.. 17.4. 2012 tarihinde delila diye bir üyenin attığı mesajda başka bir formül daha olduğundan bahsediyordu.. Bilen varsa yazarsa sevinirim..

Hayatım olayın her zaman teorik kısmı farklı uygulama kısmı farklı değil midir

tatlım valla 5 yıldır bu forumdayım yerı geldı kuafor onerdım yerı geldı onermedıgım cok sey oldu ama kımse pısman olmadı :) zaten dudaklarımı foruma ekledım dudak dolgusu konusuna ben ıkıncıyı bıle yaptrdım ust dudagıma o yuzden cıdden guvenebılırsın cunku ben zamanında cokk arastrdım bu konuyu ama bısey bulamamıstım :KK17:

banada önerebılırmısın

benim arkadaşım da dolgu yaptırdı onunki başka doktordu adını unuttum hatta buraya benim hesabımdan yazmıştır belki ama benimki zühtü bey

kızlar merhaba ankarada bu tarz işlemleri arastıran arkadaslar var anladıgım kadarıyla...çok çok makul fıyata teosyal kıss 2 yıl kalıcı dudak dolgusu yaptırdım...ve yanak burun cızgılerımede..ablamda yaptrdı harıka bı doktor ve asla para ya onem vermıyor.ısteyen varsa bulusup beraber gıdebılırız cunku ust dudagıma yenıden yaptrcan daha dolgun ıstıyorum ve mezolıftınge baslıcamm:KK1:...bugune dek forumda önerdıgım hıcbır konuda yuzum kara cıkmadım o yuzden bana guvenebılrısınız:KK16::nazar:

Dusak dolgusu en fazla dört aylik diye virsey duymustum ama iki yil supermis.:) cnm nerde bu dr bnde yaptirmayi dusunuyorum ama yakisirmi yakismazmi bilmiyorum ve bu yuzdende korkularim var

Dusak dolgusu en fazla dört aylik diye virsey duymustum ama iki yil supermis.:) cnm nerde bu dr bnde yaptirmayi dusunuyorum ama yakisirmi yakismazmi bilmiyorum ve bu yuzdende korkularim var

soyle soylıyım ben de deneyımlerımı aktarıyım :) ben bır kere kendı yagımdan koydurdum ılk başta asırı sıstı sonra guzel oldu ama 5 sene de gectı...6-7 kere gecıcı yaptırdım...bayagı bır deneyımım var dıyebılırız...doktorun el becerısı ve maddenın kalıtesı cok onemlı ama suna emın olun ılk 1 haftadan sonra cok kalmıyor...6 aylık denenlerden bahsedıyorum...daha dogrusu 1 tup cok az 2 tup de pahalı gelıyor ınsana...2 tup en uygun fıyatla 1.000 lıra oluyo desek 4 ayda bır bunu mu verıcez...dolgu olayı benı fıtık ettı:KK43:(((

soyle soylıyım ben de deneyımlerımı aktarıyım :) ben bır kere kendı yagımdan koydurdum ılk başta asırı sıstı sonra guzel oldu ama 5 sene de gectı...6-7 kere gecıcı yaptırdım...bayagı bır deneyımım var dıyebılırız...doktorun el becerısı ve maddenın kalıtesı cok onemlı ama suna emın olun ılk 1 haftadan sonra cok kalmıyor...6 aylık denenlerden bahsedıyorum...daha dogrusu 1 tup cok az 2 tup de pahalı gelıyor ınsana...2 tup en uygun fıyatla 1.000 lıra oluyo desek 4 ayda bır bunu mu verıcez...dolgu olayı benı fıtık ettı:KK43:(((

Tskler cnm :) bes senelik olani neden devam ettirmedinz? Bes sene iyi bir sure bnce.. Benim hic tecrubem yok bu konuda hic yaptirmadim, kndi yagimdan dolgu yaptirirsam yakismazsa piskolojik cok etkiler sanirm karar veremedm

Tskler cnm :) bes senelik olani neden devam ettirmedinz? Bes sene iyi bir sure bnce.. Benim hic tecrubem yok bu konuda hic yaptirmadim, kndi yagimdan dolgu yaptirirsam yakismazsa piskolojik cok etkiler sanirm karar veremedm

5 sene kalan kendı yagımdı ve ılk 3 ay cok odem yaptı tekrar o 3 ayı yasar mıyım korkusu ve cerrahı bır ıslem oldugu ıcın malıyetı fazla suan yıne gecıcı yaptırıcam ama doktor bulamıyorum .ıstanbulda yaptırdıgımdan cok memnun kalmjstım ama suan ankaradaym gıdemem :KK43: 1 tüpte cok buyuk degısıklık olmaz emın ol sana yemın bıle ederım :) rahatca 1 tup yaptırabılırsn ılk 2 gun şişiyo sonra cok ınıyo fazla fark olmuyor bır enjeksıyonla

ben yaklasik 4 senedir botix yaptiriyorum ve insanlarin nasil somuruldugune hayret icinde bakiyorum. 1.botox bir sise halinde bulunur ve o sise 35 yaslarinda iki bayana fazlasi ile yeter. bu fazladan kastim : kas arasi , goz kenari , alin cizgileri ve dudak kenarlari.... bu sise sizin onunuzde acilmadir...cunku icine oksijenli su cekilse az miktarda botox kullanarak bir siseden 10 kisiye yaparsiniz...ve boyle yapan doktorlar malesef var...bir ay sonra etkisi gecince yada cok etki etmeyince de "demek ki sizin cildiniz boyle yada size az gelmis" gibi bahanelerle cevap veriyorlar...o sise onunuzde acilmali ve sise gozunuzun onunde ters cevrilip cope atilmalidir...benim doktorum bunu yapiyor...kendi doktorum yurt disindaydi tunalida (cok duyulmus) bir merkezde ablamla yaptirdik onunuzde acamam dedi adam...allah allah nedenmis o zaman zaten amacin direk belli iste....herneyse zaten igrenc olduk tobe dedim ben almayim alana mani olmayim...kime giderseniz gidin lutfen buna dikkat edin...
Botox icin kime gidiyorsunuz acaba? Ben asli eralp'e gidiyorum ama 3 maximum 4 ayda etkisi geciyor. Oksijenli su cekiyor enjektore. Neden suyla karistiriyorsunuz diye sordugumda da saf haliyle uygulanmaz diyor bana.

Botox icin kime gidiyorsunuz acaba? Ben asli eralp'e gidiyorum ama 3 maximum 4 ayda etkisi geciyor. Oksijenli su cekiyor enjektore. Neden suyla karistiriyorsunuz diye sordugumda da saf haliyle uygulanmaz diyor bana.

merhaba gec gordum ozur dılerım..burun estetıgınde hıc memnun kalmadık yanlız botox da on numara kendısı..ankara egıtım arastırma da doc.dr.gurcan aslan.fıyatta ındırım yapın bırazcık da:) pazarlık payı hep vardır her doktorun:KK43:)

merhaba gec gordum ozur dılerım..burun estetıgınde hıc memnun kalmadık yanlız botox da on numara kendısı..ankara egıtım arastırma da doc.dr.gurcan aslan.fıyatta ındırım yapın bırazcık da:) pazarlık payı hep vardır her doktorun:KK43:)

tesekkur ederim. bir de onu deneyelim bakalim. 3 ayda 1 botox yaptirmaktan sıkıldim valla. yok mu bunun 6 ay gideni yahu:KK43:

Sitenin estetikle alakalı birçok formunda bariz şekilde reklam amaçlı tavsiyelerde bulunanlar var.özellikle Ankara pratisyen hekim Mehmet A.ile ilgili...insanları yanlış yönlendiriyorsunuz bırakın gerçek hastalar yorum yapsın...kesinlikle tavsiye etmiyorum yüzümde hiçbir değişiklik olmadığı gibi bir dünyada para verdim.bu konunun uzmanları plastik cerrahlardan şaşmayın derim..benim için kötü bir tecrübeydi:KK43:(

Sitenin estetikle alakalı birçok formunda bariz şekilde reklam amaçlı tavsiyelerde bulunanlar var.özellikle Ankara pratisyen hekim Mehmet A.ile ilgili...insanları yanlış yönlendiriyorsunuz bırakın gerçek hastalar yorum yapsın...kesinlikle tavsiye etmiyorum yüzümde hiçbir değişiklik olmadığı gibi bir dünyada para verdim.bu konunun uzmanları plastik cerrahlardan şaşmayın derim..benim için kötü bir tecrübeydi:KK43:(

Bu yapılan direk karalamadır. Hukuki yaptırımları olacaktır. Aynı mesaj defalarca kopyalanarak yapıştırılmıştır. Üstelik başka da bir yorumu yok bu kişinin. Kötü niyet var işin ucunda.

Sitede 3 -4doktor ismi var bariz kendi reklamlarini yapiorlar yada yaptiriyorlar.kesinlikle itibar etmeyin bu mesajlara arkadaslar.okuyorum okuorum icinden cikamiorum her yerden cikiolar sahtekarlik resmen!!!

Sitede 3 -4doktor ismi var bariz kendi reklamlarini yapiorlar yada yaptiriyorlar.kesinlikle itibar etmeyin bu mesajlara arkadaslar.okuyorum okuorum icinden cikamiorum her yerden cikiolar sahtekarlik resmen!!!

çok haklısınız...süreklı aynı ınsanın ısmı gecıyor cok garıp ben de anlamıs deılım.. gurcan bey iyi bır ondan memnun kaldım ama burun estetıgınde ne ben ne de kuzenım memnun kalmadık ama botox da gayet basarılı rahatlıkla onerırım .ki reklam falan amacım olsa burund a hıc memnun kalmadık demem aklınıza yanlıs bisey gelmesın. ama cok degısık seyler dönuyor yorumlarda. ben hıc ıtıbar etmıyorum acıkcası

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben yanak bolgeme ve goz çukuruma dolgu yada kok hücre ile zenginleştirilmiş yag enjeksiyonu yaptirmayi düşünüyorum, bu konuda önereceginiz bir doktor var arkadaslar ...? Yada yaptirip memnun olan olmayan ... sevgiler ...

kızlar eğer fiyatı uygun bulursam bende dudak dolgusu yaptırıcam bu yaz yorumları okudum herkes doktordan çok memnun gözüküyor bakalım inşallah banada nasip olur :KK16: :KK54:

Ben yanak bolgeme ve goz çukuruma dolgu yada kok hücre ile zenginleştirilmiş yag enjeksiyonu yaptirmayi düşünüyorum, bu konuda önereceginiz bir doktor var arkadaslar ...? Yada yaptirip memnun olan olmayan ... sevgiler ...

Benim çalıştığım yerden tanıdığım rus bir bayan var. O yanak bölgesine dolguyu Dr Mehmet Akgün e yaptırdı. Yaşı 50 ye yakın ama 30 larda görünüyor. Geçen sene de gözaltına dolgu yaptırmış yine aynı doktora. Zaten bize de tavsiye ettiği için biz de iki arkadaş gitmiştik sonrasında. Şimdi biz de mutluyuz. Tömer olarak pek bir memnunuz. Buradaki çoğu insan sanırım aynı doktora gidiyor. Karar sizin ama tanışmanızda fayda var.

plastik cerrahlardan şaşmama kısmına çok katıldım :)
medikal doktorlardan çok fazla şikayet okuyor ve duyuyoruz, istisnalar vardır tabi de ,bize denk gelmez zaten..

bu Mehmet Akgün hakkında neden sureklı bır reklam var ? ben gercekten cok anormal goruyorum...tam tersı gıdecegm varsa da gıtmem burda resmen reklam yapılıyor cok ama cok tuhaf...

esraesraesra

X