- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- Konu Sahibi persiangirl
aynen benım bahsettıgım doktorda mehmet akgun adam harıka ve cok uygun fıyata yapıyo kızlarr numarasını ozelden ısteyene yazarım bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kırısıklık tedaıvsı de mumkun mu dedgınız yerde ? bu konularda cok cahılım ankaradayım fakat hıc bıryer bılmıorum tavsıyelerınıze ıhtıyacım var bır de lazer epılasyon da tandgnz yer var mı bu konu da da yardmcı olursanız sevnrm sımdıden tesekkur eederım
bende nazolabial bölgeye yaptırmak istiyorum ama kalıcı istiyorum mümkünse doktorunun ismini, kalıcı yapıp yapmadığı hakkında bilgin varsa paylaşırmısın
tek bölge için botox kaç lira oluyor birleşip botox alan kızlar var mı?
nasıl yapıyorsanız bana da haber verin lütfen
ama kati fiyat istiyorum
ben doktoru aradım fiyat vermedi illa gelin görüşelim dedi
vaktim olsa gideceğim ama, doktor bilir yani aşağı yukarı kaç lira tutacağını
söylemedi bana
ankarada dudak dolgusu,botox,yüz dolgusu hakkında bilgisi ve doktor tavsiyesi olan varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim lütfen ????
Botoxu minik bölgeler için kısa bir süre için 150-200 tl gibi rakamlara yapacaklarını duyurmuşlardı. Düşünüyorsan kaçırma derim
canım minik bölgeler derken; ben hiç botox yaptırmadım
misalen hangi alanlar bu minik kapsamına girer?
bir de ilacı paylaşıcak hastaları nerden bulcaz?
Kızlar gözüm kapalı yıllardır güvendiğim birisi var ki o da Ankara'da Doç. Dr. Zühtü DEMİR.Paraya önem vermeyen,size fiyatta yardımcı oluyor bilginize.Güleryüzlü ekibiyle,güleryüzüyle,titizliğiyle benim gönlüme taht kurdu.Allah razı olsun ondan kendime güvenim geldi.
canım bende yaptırdım altı ila yedi ay kalıcılığı olan dolgu zaten kalıcı enjeksiyon diye birşey yokmuş tıpta iyi biyerde yaptırdım fakat memnun değilim tekrar yaptırmak istiyorum doktorun ismini ve fiyat belirtisi yapabilir misin ?kızlar merhaba ankarada bu tarz işlemleri arastıran arkadaslar var anladıgım kadarıyla...çok çok makul fıyata teosyal kıss 2 yıl kalıcı dudak dolgusu yaptırdım...ve yanak burun cızgılerımede..ablamda yaptrdı harıka bı doktor ve asla para ya onem vermıyor.ısteyen varsa bulusup beraber gıdebılırız cunku ust dudagıma yenıden yaptrcan daha dolgun ıstıyorum ve mezolıftınge baslıcamm...bugune dek forumda önerdıgım hıcbır konuda yuzum kara cıkmadım o yuzden bana guvenebılrısınız
canım ankarada dolgu yaptırdım yardımcı olabilirim mesaj atabilirsin istersen
tatlım valla 5 yıldır bu forumdayım yerı geldı kuafor onerdım yerı geldı onermedıgım cok sey oldu ama kımse pısman olmadı :) zaten dudaklarımı foruma ekledım dudak dolgusu konusuna ben ıkıncıyı bıle yaptrdım ust dudagıma o yuzden cıdden guvenebılırsın cunku ben zamanında cokk arastrdım bu konuyu ama bısey bulamamıstım
1.5 ay önce gözaltlarıma dolgu yaptırdım.. Yaptırmadan evvel eğer beğenmezsem yok edip edemeyeceğini sordum doktora, 3 kere.. Tabii, kesinlikle çok kolay dedi.. Güvendim.. Juvederm Ultra 2 uyguladı ve sonuç felaket.. Bunu yok et dediğim zaman da ''ben beğeneceğinizden emin olduğum için öyle demiştim. Yapamam dedi.. Ödediğim rakam bir servet ve 1.5 aydır evden çıkamıyorum,nerdeyse.. Bunu yok etmek için Hyaluronidase uygulaması yapılabildiğini ancak göz altı olduğu için riskli olduğunu duydum.. Normal şartlarda bu ne kadar sürede erir ve erimeyi hızlandırmak için yapılacak bir şeyler var mı?? Toptan yok olur mu??
İmmmmdaaaatttt !!! Yardıma ihtiyacım var.. Tüm bilgiler kabulümdür
Hayatım bence sen Mehmet Bey ile iletişim kur.
problem yaşayan birçok hastanın sorununu çözdüğünü biliyorum. hyaluronidaz enzimi veya rf ile eritdiğini biliyorum ama sen bizzat kendisi ile görüş. eminim ki çözecektir. tabii ki ankara da isen. Dr Mehmet Akgün diye yazarsan google a çıkacaktır
çukurambar Dr Fulya TEZEL yaptırdım çokta memnunum bir çok arkadaşımda benden sonra gitti fiyatı da çok uygun 450 tl ama yardımcı olmayada çalışıyor.canım bende yaptırdım altı ila yedi ay kalıcılığı olan dolgu zaten kalıcı enjeksiyon diye birşey yokmuş tıpta iyi biyerde yaptırdım fakat memnun değilim tekrar yaptırmak istiyorum doktorun ismini ve fiyat belirtisi yapabilir misin ?