ankarada dolgu botox vs arayanlar

aynen benım bahsettıgım doktorda mehmet akgun adam harıka ve cok uygun fıyata yapıyo kızlarr numarasını ozelden ısteyene yazarım bende

canım kırısıklık tedaıvsı de mumkun mu dedgınız yerde ? bu konularda cok cahılım ankaradayım fakat hıc bıryer bılmıorum tavsıyelerınıze ıhtıyacım var bır de lazer epılasyon da tandgnz yer var mı bu konu da da yardmcı olursanız sevnrm sımdıden tesekkur eederım

Bahçelievler 7. caddedeki Minerva Polikliniğine gidersen orada Dr Mehmet Akgün var. Eğer cilt bakımı ile düzelecek ise 20 yıllık bir estetisyen var işlemi o yapar. Ama düzelmeyecek ise o zaman doktor bey sana prp , kök hücre tedavisi, mezoterapi veya gençlik aşısı yapacaktır. İhtiyaca göre belirlenir bunlar ama rakamlar gayet uygun rahat gidebilirsin. Buradan telefon veremiyoruz sanırım ama mail atarsan oradan yazarım. il]

Son düzenleyen: Moderatör:
bende nazolabial bölgeye yaptırmak istiyorum ama kalıcı istiyorum mümkünse doktorunun ismini, kalıcı yapıp yapmadığı hakkında bilgin varsa paylaşırmısın

Ben de Mehmet Beyin hastasıyım ama artık arkadaş da sayılırız. O kadar gidip gelince hem kendim hem arkadaşlarım için , zamanla samimi olduk. Zaten çok sıcakkanlı biri. Kalıcı dolgu yapıyor ama yapmamak için adeta direniyor. 2 yıl neyine yetmiyor ile başlıyor cümle. Sonra da onlarca sakıncasını anlatıyor ama git kendin dinle bence. Bacak bölgesine kalça bölgesine kol bölgesine yaptığını biliyorum. Hasta resimlerini gördüm. Ama yüz bölgesinde kalıcı olmayan dolguları öneriyor ısrarla. Zaten kime gitsen aynı şeyi söyleyecek onun için kendini yorma derim. İlla ki de istersen muhtemelen yapar, ne de olsa yüz senin yüzün.
Bahçelievler 7. caddedeki Minerva Polikliniğinde Dr Mehmet Akgün . Detay istersen bana mail atabilirsin. cansusahin1984@yahoo.com

tek bölge için botox kaç lira oluyor birleşip botox alan kızlar var mı?

nasıl yapıyorsanız bana da haber verin lütfen

ama kati fiyat istiyorum

ben doktoru aradım fiyat vermedi illa gelin görüşelim dedi

vaktim olsa gideceğim ama, doktor bilir yani aşağı yukarı kaç lira tutacağını

söylemedi bana

Botoxu minik bölgeler için kısa bir süre için 150-200 tl gibi rakamlara yapacaklarını duyurmuşlardı. Düşünüyorsan kaçırma derim

ankarada dudak dolgusu,botox,yüz dolgusu hakkında bilgisi ve doktor tavsiyesi olan varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim lütfen ????

Hayatım çok düşünecek bir şey yok ki. Sen de git konuş Bahçeli 7 de Minerva Polikliniğine. En azından geniş bilgi alır sonra da karar verirsin

Botoxu minik bölgeler için kısa bir süre için 150-200 tl gibi rakamlara yapacaklarını duyurmuşlardı. Düşünüyorsan kaçırma derim

canım minik bölgeler derken; ben hiç botox yaptırmadım
misalen hangi alanlar bu minik kapsamına girer?
bir de ilacı paylaşıcak hastaları nerden bulcaz?

cuma gunu dudak dolgusu için gittim gercekten muhtesem bir doktor herseyı o kadar ayrıntısıyla acıklıyor ve o kadar tıtız calsııyorkı harıkaydı resmen ısıne asık bır doktor gozum kapalı onerırım bu tarz seylerı dusunenler ıcın oncesı sonrası resımlerıde gorunce zaten anlıcaksınız:)

Kızlar gözüm kapalı yıllardır güvendiğim birisi var ki o da Ankara'da Doç. Dr. Zühtü DEMİR.Paraya önem vermeyen,size fiyatta yardımcı oluyor bilginize.Güleryüzlü ekibiyle,güleryüzüyle,titizliğiyle benim gönlüme taht kurdu.Allah razı olsun ondan kendime güvenim geldi.

Kızlar gözüm kapalı yıllardır güvendiğim birisi var ki o da Ankara'da Doç. Dr. Zühtü DEMİR.Paraya önem vermeyen,size fiyatta yardımcı oluyor bilginize.Güleryüzlü ekibiyle,güleryüzüyle,titizliğiyle benim gönlüme taht kurdu.Allah razı olsun ondan kendime güvenim geldi.

ben de yaklaşık bir ay önce zühtü hocaya burun ameliyatı oldum gerçekten çok ii bi ekibi war çok memnun kaldm şimdi dudak dolgusu düşünüorm hemen yaptrsam mı biraz burnum otursa mı acaba

kızlar merhaba ankarada bu tarz işlemleri arastıran arkadaslar var anladıgım kadarıyla...çok çok makul fıyata teosyal kıss 2 yıl kalıcı dudak dolgusu yaptırdım...ve yanak burun cızgılerımede..ablamda yaptrdı harıka bı doktor ve asla para ya onem vermıyor.ısteyen varsa bulusup beraber gıdebılırız cunku ust dudagıma yenıden yaptrcan daha dolgun ıstıyorum ve mezolıftınge baslıcamm:KK1:...bugune dek forumda önerdıgım hıcbır konuda yuzum kara cıkmadım o yuzden bana guvenebılrısınız:KK16::nazar:
canım bende yaptırdım altı ila yedi ay kalıcılığı olan dolgu zaten kalıcı enjeksiyon diye birşey yokmuş tıpta iyi biyerde yaptırdım fakat memnun değilim tekrar yaptırmak istiyorum doktorun ismini ve fiyat belirtisi yapabilir misin ?

tatlım valla 5 yıldır bu forumdayım yerı geldı kuafor onerdım yerı geldı onermedıgım cok sey oldu ama kımse pısman olmadı :) zaten dudaklarımı foruma ekledım dudak dolgusu konusuna ben ıkıncıyı bıle yaptrdım ust dudagıma o yuzden cıdden guvenebılırsın cunku ben zamanında cokk arastrdım bu konuyu ama bısey bulamamıstım :KK17:

bana da isim:KK43:( hatta beraber gitsek bulusup :KK43:(((

ben yaklasik 4 senedir botix yaptiriyorum ve insanlarin nasil somuruldugune hayret icinde bakiyorum. 1.botox bir sise halinde bulunur ve o sise 35 yaslarinda iki bayana fazlasi ile yeter. bu fazladan kastim : kas arasi , goz kenari , alin cizgileri ve dudak kenarlari.... bu sise sizin onunuzde acilmadir...cunku icine oksijenli su cekilse az miktarda botox kullanarak bir siseden 10 kisiye yaparsiniz...ve boyle yapan doktorlar malesef var...bir ay sonra etkisi gecince yada cok etki etmeyince de "demek ki sizin cildiniz boyle yada size az gelmis" gibi bahanelerle cevap veriyorlar...o sise onunuzde acilmali ve sise gozunuzun onunde ters cevrilip cope atilmalidir...benim doktorum bunu yapiyor...kendi doktorum yurt disindaydi tunalida (cok duyulmus) bir merkezde ablamla yaptirdik onunuzde acamam dedi adam...allah allah nedenmis o zaman zaten amacin direk belli iste....herneyse zaten igrenc olduk tobe dedim ben almayim alana mani olmayim...kime giderseniz gidin lutfen buna dikkat edin...

1.5 ay önce gözaltlarıma dolgu yaptırdım.. Yaptırmadan evvel eğer beğenmezsem yok edip edemeyeceğini sordum doktora, 3 kere.. Tabii, kesinlikle çok kolay dedi.. Güvendim.. Juvederm Ultra 2 uyguladı ve sonuç felaket.. Bunu yok et dediğim zaman da ''ben beğeneceğinizden emin olduğum için öyle demiştim. Yapamam dedi:KK47:.. Ödediğim rakam bir servet ve 1.5 aydır evden çıkamıyorum,nerdeyse.. Bunu yok etmek için Hyaluronidase uygulaması yapılabildiğini ancak göz altı olduğu için riskli olduğunu duydum.. Normal şartlarda bu ne kadar sürede erir ve erimeyi hızlandırmak için yapılacak bir şeyler var mı?? Toptan yok olur mu??
İmmmmdaaaatttt !!! Yardıma ihtiyacım var.. Tüm bilgiler kabulümdür :KK52:

1.5 ay önce gözaltlarıma dolgu yaptırdım.. Yaptırmadan evvel eğer beğenmezsem yok edip edemeyeceğini sordum doktora, 3 kere.. Tabii, kesinlikle çok kolay dedi.. Güvendim.. Juvederm Ultra 2 uyguladı ve sonuç felaket.. Bunu yok et dediğim zaman da ''ben beğeneceğinizden emin olduğum için öyle demiştim. Yapamam dedi:KK47:.. Ödediğim rakam bir servet ve 1.5 aydır evden çıkamıyorum,nerdeyse.. Bunu yok etmek için Hyaluronidase uygulaması yapılabildiğini ancak göz altı olduğu için riskli olduğunu duydum.. Normal şartlarda bu ne kadar sürede erir ve erimeyi hızlandırmak için yapılacak bir şeyler var mı?? Toptan yok olur mu??
İmmmmdaaaatttt !!! Yardıma ihtiyacım var.. Tüm bilgiler kabulümdür :KK52:

Hayatım bence sen Mehmet Bey ile iletişim kur.

problem yaşayan birçok hastanın sorununu çözdüğünü biliyorum. hyaluronidaz enzimi veya rf ile eritdiğini biliyorum ama sen bizzat kendisi ile görüş. eminim ki çözecektir. tabii ki ankara da isen. Dr Mehmet Akgün diye yazarsan google a çıkacaktır

Hayatım bence sen Mehmet Bey ile iletişim kur.

problem yaşayan birçok hastanın sorununu çözdüğünü biliyorum. hyaluronidaz enzimi veya rf ile eritdiğini biliyorum ama sen bizzat kendisi ile görüş. eminim ki çözecektir. tabii ki ankara da isen. Dr Mehmet Akgün diye yazarsan google a çıkacaktır

Çok teşekkür ederim.. En kısa zamanda görüşeceğim.. Gene de gözaltında normal erime süresi nedir bu Juvederm Ultra 2 'de ?
Gözaltını eriten olmuş mu Mehmet Akgün'e ?? Göz sinirlerinde hasara sebep olabilir diye 3-4 doktor yapmadı.. Dolayısıyla bende de
tedirginlik başladı.. Uygulama Hyaluronidaz veya kortizonla yapılıyormuş. realself.com diye bir site var, bu konularda doktorlar hastaların sorularını cevaplıyor, sakın kortizon kullandırtmayın deniyor.. Bir daha dolgunun yakınından uzağından geçmeyeceğim..
Şundan düzgün ve eski halime dönerek kurtulayım, mutluluktan öleceğim.. Tekrar teşekkürler..

kesinlikle dr mehmet akgün diyorum ankarada.. zaten kendisiyle görüştüğünüzde başka birileriyle görüşme ihtiyacı hissetmeyeceksiniz.. çok güven veren ve iyi niyetli, işinde iyi bir doktor. ben burun dolgusu için gitmiştim, botox için değil ama botox yaptığı bir hastasıyla tanıştım, kız resmen 23 duruyodu. 30 küsür yaşındaymış. ben normalde botox a karşıydım çizgilere yapılanlara özellikle. ama görünce fikrim değişti.. çünkü çok doğal duruyor gerçekten. yaptıran bayanın eski fotoğraflarına baktım, yüzündeki yorgun ifade gitmiş yerine genç ve dinamik bir ifade gelmiş.. ankarada olup da botox ya da dolgu düşünenler dr mehmet akgünle görüşsün derim çünkü hem kullandığı malzemeler kaliteli hem de fiyat uygun.

canım bende yaptırdım altı ila yedi ay kalıcılığı olan dolgu zaten kalıcı enjeksiyon diye birşey yokmuş tıpta iyi biyerde yaptırdım fakat memnun değilim tekrar yaptırmak istiyorum doktorun ismini ve fiyat belirtisi yapabilir misin ?
çukurambar Dr Fulya TEZEL yaptırdım çokta memnunum bir çok arkadaşımda benden sonra gitti fiyatı da çok uygun 450 tl ama yardımcı olmayada çalışıyor.:KK54:

X