ankarada dolgu botox vs arayanlar

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
kızlar merhaba ankarada bu tarz işlemleri arastıran arkadaslar var anladıgım kadarıyla...çok çok makul fıyata teosyal kıss 2 yıl kalıcı dudak dolgusu yaptırdım...ve yanak burun cızgılerımede..ablamda yaptrdı harıka bı doktor ve asla para ya onem vermıyor.ısteyen varsa bulusup beraber gıdebılırız cunku ust dudagıma yenıden yaptrcan daha dolgun ıstıyorum ve mezolıftınge baslıcamm:KK1:...bugune dek forumda önerdıgım hıcbır konuda yuzum kara cıkmadım o yuzden bana guvenebılrısınız:KK16::nazar:

bende nazolabial bölgeye yaptırmak istiyorum ama kalıcı istiyorum mümkünse doktorunun ismini, kalıcı yapıp yapmadığı hakkında bilgin varsa paylaşırmısın

kızlar merhaba ankarada bu tarz işlemleri arastıran arkadaslar var anladıgım kadarıyla...çok çok makul fıyata teosyal kıss 2 yıl kalıcı dudak dolgusu yaptırdım...ve yanak burun cızgılerımede..ablamda yaptrdı harıka bı doktor ve asla para ya onem vermıyor.ısteyen varsa bulusup beraber gıdebılırız cunku ust dudagıma yenıden yaptrcan daha dolgun ıstıyorum ve mezolıftınge baslıcamm:KK1:...bugune dek forumda önerdıgım hıcbır konuda yuzum kara cıkmadım o yuzden bana guvenebılrısınız:KK16::nazar:
. Ben bu forum da da ankara da da yeniyim lakin dudaklarına dolgu yaptırmak istiorum doktor konusunda beni de bilgilendirebilir mısınız lütfen :KK43:(

canım çok teşekkür ederim çok samimi yazmışsın sana güvendim en kısa zamanda gidicem kesin tekrar saol :)

tatlım valla 5 yıldır bu forumdayım yerı geldı kuafor onerdım yerı geldı onermedıgım cok sey oldu ama kımse pısman olmadı :) zaten dudaklarımı foruma ekledım dudak dolgusu konusuna ben ıkıncıyı bıle yaptrdım ust dudagıma o yuzden cıdden guvenebılırsın cunku ben zamanında cokk arastrdım bu konuyu ama bısey bulamamıstım :KK17:

Rewend dudak dolgusu için ankarada tavsiye ettiğin doktorun adını bana da yazar mısın?

Son düzenleme:
bende forumda yeniyim doktorunun ismini verebilirmisin bir de goz alti dolgusndada basarilimi cok tesekkurler şimdiden

Ağustos ayında ankara da olacağım, doktorun botox yaıyor mu ? bu konuda önerebileceğin bir uzman varsa bana yazabilirmisin :) aslında açıktan dt adını yazman reklam olur diye düşünmüyorum. Yetenekli, becerikli kişileri onurlandırmalı ve ilgilenenlere zaman kaybettirmeden işin ehline yönlendirmeliyiz :)

Arkadaşlar ben de uzun süre araştırmış idim zamanında. Gerek kendim gerekse arkadaşlarım birçok merkeze gittik ancak ya kısa sürede dolgular iniyor idi yada başka sıkıntılar yaşanıyor idi. Neredeyse 8 yıl evvel Dr Mehmet Akgün ile tanıştık. 8 yıldır da aynı kişiye yaptırıyoruz dolgu ve botoksumuzu. Bu süre içerisinde hiç tanımadı isem zaten 30-40 hastasını da ben tanıdım bu işleri yaptırıp mutlu olan. Sırf benim çevremde 10 dan fazla kişi gitti. Ben tek geçerim. Arzu eden yazsın telefon adresini vereyim veya yazın google a zaten çıkar. Bizim için yeni birini aramaya gerek yok. Son derece mutluyuz. Hoşcakalın.

canım kırısıklık tedaıvsı de mumkun mu dedgınız yerde ? bu konularda cok cahılım ankaradayım fakat hıc bıryer bılmıorum tavsıyelerınıze ıhtıyacım var bır de lazer epılasyon da tandgnz yer var mı bu konu da da yardmcı olursanız sevnrm sımdıden tesekkur eederım

canım kırısıklık tedaıvsı de mumkun mu dedgınız yerde ? bu konularda cok cahılım ankaradayım fakat hıc bıryer bılmıorum tavsıyelerınıze ıhtıyacım var bır de lazer epılasyon da tandgnz yer var mı bu konu da da yardmcı olursanız sevnrm sımdıden tesekkur eederım

Özelden yazarsanız yardımcı olurum görüşmek üzere

Ağustos ayında ankara da olacağım, doktorun botox yaıyor mu ? bu konuda önerebileceğin bir uzman varsa bana yazabilirmisin :) aslında açıktan dt adını yazman reklam olur diye düşünmüyorum. Yetenekli, becerikli kişileri onurlandırmalı ve ilgilenenlere zaman kaybettirmeden işin ehline yönlendirmeliyiz :)

Arkadaşlar özelden yazarsanız size kusursuz birini önerebilirim

tek bölge için botox kaç lira oluyor birleşip botox alan kızlar var mı?

nasıl yapıyorsanız bana da haber verin lütfen

ama kati fiyat istiyorum

ben doktoru aradım fiyat vermedi illa gelin görüşelim dedi

vaktim olsa gideceğim ama, doktor bilir yani aşağı yukarı kaç lira tutacağını

söylemedi bana

ankarada dudak dolgusu,botox,yüz dolgusu hakkında bilgisi ve doktor tavsiyesi olan varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim lütfen ????

X