Ankarada doktor konusunda yardım...:(

tualina

batuhan'ım can oğlum...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2007
5.855
3
merhaba arkadaşlar...bir aydır bu konu ile uğraşıyorum meğer ne kadar zormuş dr seçmek..3 yıllık evliyim ve 1 yıldır bebek düşünüyoruz ...1 yılda 2 kimyasal ve 2 kerede 7 haftalık bebeklerimin kalbi durması sonucu küretaj oldum...tüm araştırmalar yapıldı ve herşey normal dediler onun üstüne geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve aratık iyi bir dr bulmam gerektiğini büyük şehire gitmeyi düşündüm oda ankara oldu ulaşımı yaşadığım şehire yakın olduğundan...şuan aklımda 2 dr var...sizlerin fikri çok önemli benim için...ilki timur gürgan ikinciside lütfü özoğul...ikiside hacettepede profosör.timur beyin gürgan klinik diye merkezi var...lütfü beyinde muayene hanesi...her ikiside tahlilleri devlet memuru olduğum için hacettepede yaptıracaklar...kafamı karıştıran nokta ben doğal yoldan hamile kalabiliyorum sizce tüp bebek merkezinemi başvurmam gerekir yada muayanesi olan profamı...lütfen yardım edin kızlar artık daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum...allahın izniyle anne olmak istiyorum :KK43:(((

yasemincim ben dr uma sorıımmı bakalım senin için ne önercek

tamam esracığım sağolasın tatlım....haberini bekliyorum :)))

yaseminimmm bence tüp bebek konusunda da uzmanlaşmış özel bi prof.a gitmelisin.. çünkü ben dr.un sana tüp bebek tedavisine başlayacağını sanmıyorum, ama o konudada uzman olursa bilgisinden faydalanırsın güzel arkadaşım.. hakkında hayırlısı olsun, seni çok güzel şeyler bekliyor olsun gittiğin yerde

yaseminimmm bence tüp bebek konusunda da uzmanlaşmış özel bi prof.a gitmelisin.. çünkü ben dr.un sana tüp bebek tedavisine başlayacağını sanmıyorum, ama o konudada uzman olursa bilgisinden faydalanırsın güzel arkadaşım.. hakkında hayırlısı olsun, seni çok güzel şeyler bekliyor olsun gittiğin yerde

canım benim güzel yürekli arkadaşım...çok teşekkür ederim desteğin ve yorumun için şuan benim kafamada yatan timur gürgan olakii tüp bebek yada onunla ilgili bişeyde şansımın yüksek olacağını söylerlerse soluğu yine onda alacağım...ve iki kere yorulmuş olacağım...

canım arkadaşım sen aşamaları hiç düşünmeden içine en çok sinen dr a git bence.. sanki bu konularda hiçbir bilgin yokmuş gibi kendini dr a bırak.. bak gör herşey çok güzel olucak

allah gönlüne göre versin yasemincim inşallah hepimiz anneligi tadacagız allahın iznyle...

X