Ankara'da doğum yapan annelerimizin fikirlerinize ihtiyacım var.

Gizemay7

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
18
5
34
Ankara dışında ikamet ediyorum 21 haftalik hamileyim Allah nasip kismet ederse doğumumu ailemin yanında Ankara'da yapcam ama hangi hastanede hangi doktor secsem bilemedim. Ozel hastaneler sezaryan yapiyorlar gitme diyolar, devlette refakatci almiyolar rezil oluyosunuz diyolar, devlette dahil başından beri kontrollarini hastanede kendi yapmiyosa doğuma almiyolar diyolar daha da neler diyolar.
ne yapcam inanin bilmiyorum kafam karmakarışık 🙄😢 Sevgili anneler bana yardımcı olabilirlerse cok memnun olurum.

Zahide hocanın namını duydum ama Koru hastanesi sadece doğum ücreti için çok fazla fiyat dedi

ablam zübeyde hanım'da doğurmuştu. açıkçası bana devlet hastaneleri daha mantıklı geliyor. rezil olacağınızı sanmıyorum. hasta bakıcılara bahşiş verir halledersiniz en kötü.

Ankara dışında ikamet ediyorum 21 haftalik hamileyim Allah nasip kismet ederse doğumumu ailemin yanında Ankara'da yapcam ama hangi hastanede hangi doktor secsem bilemedim. Ozel hastaneler sezaryan yapiyorlar gitme diyolar, devlette refakatci almiyolar rezil oluyosunuz diyolar, devlette dahil başından beri kontrollarini hastanede kendi yapmiyosa doğuma almiyolar diyolar daha da neler diyolar.
ne yapcam inanin bilmiyorum kafam karmakarışık 🙄😢 Sevgili anneler bana yardımcı olabilirlerse cok memnun olurum.
Kuzenim hacettepe de dogurdu refakatci annesi kaldi proftu doktoru

Yengem orda dogum yapmisti ilkinde.bidaha cocuga tövbe etmisti.cok kötü davrandilar demisti.
Zubeyde de resmen afedersin insani itin bi tarafina sokiup cikariyolar hemsireler sanarsin bas hekim aciline hic dusmeyin zaten. Ben gatanin doktorlarindan memnunum. Okdr tedavi goruyoriz ultrasona giriyoruz temel hoca guleryuzlu hemsireler keza oyle ultrasona girecegz ozel gb davraniyorlar aci cksek hemsire elimizden tutuyor sohbet ediyor alah onlardan razi olsun orada dogum yapmadim ama kadin dogum bolumunden memnunum

Ben numunede ddoğum yaptım tek bi odada kaldım refakatçi ilk andan beri annemdi misafirler çok rahat gitti geldi hemşireler dktorlar asistanlar ok iyiydi.
Benim hamileliğim çok riskliydi ölüm tehlikesi vardı ve diğer hastaneler zekai tahir zübeyde hanım riski üstlenmediler.. Hepsi numuneye yönlendirdi. 36. Haftada numuneye gittim.
Doktorum çok iyiydi adı Özhan Özdemirdi herhalde araştırabilirsn her şey çok iyiydi yani bi daha olsa yine oraya giderim ama sanırım taşınacak orası

ablam zübeyde hanım'da doğurmuştu. açıkçası bana devlet hastaneleri daha mantıklı geliyor. rezil olacağınızı sanmıyorum. hasta bakıcılara bahşiş verir halledersiniz en kötü.
Zübeyde Hanım refakatçı alınmıyor özel oda çıkarsa refakatçı var dendi dogruluk payını bilmiyorum ama bana da devlet mantikli geliyor ozele gore daha cok dogum yaptiklarinda yine de arada kaldim🤔

Zubeyde de resmen afedersin insani itin bi tarafina sokiup cikariyolar hemsireler sanarsin bas hekim aciline hic dusmeyin zaten. Ben gatanin doktorlarindan memnunum. Okdr tedavi goruyoriz ultrasona giriyoruz temel hoca guleryuzlu hemsireler keza oyle ultrasona girecegz ozel gb davraniyorlar aci cksek hemsire elimizden tutuyor sohbet ediyor alah onlardan razi olsun orada dogum yapmadim ama kadin dogum bolumunden memnunum
Gata hiç aklıma gelmemişti. Yenidoğan bolumunde küvez filan varmidir ki bi arastirayim onu

Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesi'ni tavsiye ederim. Gebeliğimin başından itibaren kontrollerime bu hastanede gidiyorum. Kendi doktorum dahil Kadın Doğum Polikliniğindeki tüm doktorlar hepsi ilgili ve bilgili. Arkadaşımın tavsiyesi ile geldim. Pişman olmadım. Ayrıca emzirme ekibi var. Hemşirelerinin ve doktorlarının hepsi merhametli. Kadın Doğum hastanesi olmadığından doğumhanesi aşırı yoğun değil. Doktorların sabrı sevgisi de belki de bu yüzden. Özel mi Devlet mi derseniz Devlet derim. Özel hastanelerde doğum da gelisen bir komplikasyon da Devlet hastanesine yönlendiriyorlar. En azından Devlet hastanesinde daha çok vaka ile karsilastiklari için müdahale konusunda cok daha basarililar. Ayrica temiz bir hastane.

Canım

Ben de aynı kaygılarla aylarca araştırdım. Devlete gidip perişan, özele gidip de sezaryen olmak istemiyordum. En sonunda sami ulusun beşevler polikliniğini keşfetttim. Eski turgut özal daha eski fatih hastanesi canım.?Evime uzak olduğu halde oraya gittim. Doğumda ordaydı. Odalar tek kişilik ve özel hastane konforunda. Zaten önceden özel hastane olduğuniçin ona göreOrası bilinmedği için kalabalık da değil.

Ben de aynı kaygılarla aylarca araştırdım. Devlete gidip perişan, özele gidip de sezaryen olmak istemiyordum. En sonunda sami ulusun beşevler polikliniğini keşfetttim. Eski turgut özal daha eski fatih hastanesi canım.?Evime uzak olduğu halde oraya gittim. Doğumda ordaydı. Odalar tek kişilik ve özel hastane konforunda. Zaten önceden özel hastane olduğuniçin ona göreOrası bilinmedği için kalabalık da değil.
Riskli gebelik olduğu ortaya çıkınca ankaraya geldim ve sami ulus kadar guzel ilgilenen bir hastane gormedim inşallah dogumu da orada dusunuyorum.

Refakatçi nasıl almıyolarmış ya saçmalaöışlar bnce doğru bilgi değil
Sonuçta doğum yapıyosun mutlaka birine ihtiyacın oluyo
Devletlerde özel odalar var 100 TL gibi bişe veriyorsun tek kalıyorsun
Ben zekaitahirde doğurdum gayet memnun kaldım
Sen tatlı dilli güler yüzlü olursan onlarda sana öyle davranıyo
Bazı kadınlar ters davranıyo sancıya dayanamıyolar onlar öyle olunca hemşirelerde bazen ters davranıyo
Ama bnde sancı çektim hemde ennnn dorukta hem suni hem kendi sancım ama asla hemşireyi terslemedm

Anlıcağn herşey sana bağlı sen iyiysen onalrda iyi

Sami ulus beşevler semt polikliniğinde yattım doğumda, refakatçim de gece boyu benimleydi doğumdan sonra, tek kuruş ödemedik. Oda da tek kişilikti. Duşu, wc si vs vardı. Ama bana iyi doktor denk gelmedi, vallahi billahi doğum yaparken ıh demedim, ses çıkarmadım ama dikiş yaparken kendimi sıktığım için sarı saçlı genç bi doktor bağırdı, çağırdı. Neyseki hemşireler çok iyiydi. O doktora da hakkımı helal etmiyorum. Allaha havale ediyorum i.

X