Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba . Henüz çok yeni gebeyim bugün memorial hastanesine gittim doğum paketi genetik test dahil 45.000 tl civarında tutuyor. Sizler hangi hastaneye gidiyorsunuz ücretler ne kadar
Bende henüz gebelik yok ama olursa diye araştırıyorum, burada da sordum. 24 bin diyen görmüştüm birkaç ay önce, sanırım Koru'ydu hastane ama emin değilim. 45 çokmuş hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda hamile olduğunu duyarız inşallah. Koruda öyleyse arada uçurum varmış gerçekten. Memorial genetik test harici 35.000tl diyor
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda hamile olduğunu duyarız inşallah. Koruda öyleyse arada uçurum varmış gerçekten. Memorial genetik test harici 35.000tl diyor
Merhaba . Henüz çok yeni gebeyim bugün memorial hastanesine gittim doğum paketi genetik test dahil 45.000 tl civarında tutuyor. Sizler hangi hastaneye gidiyorsunuz ücretler ne kadar
Ben konya başkente gidiyorum. Bir ay önce doğum ücretini 9 bin dedi. Tabi ekime kadar zam gelir de buna önce yüksek demiştim. Diğerleri ne kadar yüksekmiş gerçekten
Ben konya başkente gidiyorum. Bir ay önce doğum ücretini 9 bin dedi. Tabi ekime kadar zam gelir de buna önce yüksek demiştim. Diğerleri ne kadar yüksekmiş gerçekten
Tıp hastanelerinin özel muayeneleri oluyor. Özel odaları oluyor. Mesela burda meram tıpta doğuma 7 bin istiyorlar. Bir de öyle yerlere sorun bence. Özel hastane muamelesi görülüyor yine sonuçta. Bir de fiyat uygun olduğundan daha çok hastaları oluyor ve doğal olarak daha deneyimli oluyorlar