• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada doğum paketi bilgisi

mavi1638

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2023
3
4
1
32
Merhaba 5 haftalık hamileyim doktor ve hastane arayışındayım. Ankara da doğum paketlerinin fiyatları nedir bilen ve hastaneler hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Merhaba 5 haftalık hamileyim doktor ve hastane arayışındayım. Ankara da doğum paketlerinin fiyatları nedir bilen ve hastaneler hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Bende 7 haftalık hamileyim . Alife 17 bin dedi medicalpark 20.500 dedi Zahide küçük 26 bin dedi bende arayistayim çok kararsızım napsam diye Bilkent şehir hastanesi de iyi diyolar ama

Malesef henüz karar veremedim. Bende şehir hastanesini düşünüyorum. Donanım olarak çok güzel bir hastane. Bir kontrole gittim denk geldiğim doktor hanım çok ilgiliydi. Bir sonrakinde başkası muayene etti hiç memnun kalmadım. Hastanenin şartları gerçekten güzel ama doktorlar konusunda çok kararsızım

İkici kez gebeyim ilk gebeligimden de cok memnun kaldigim fatma yazici yilmaz hocamla beraberiz. Dogum paketi yaptirali yaklasik 3 ay oldu. Sanirim fiyatlari halen ayni. Hastahaneden ziyade doktoru iyi arastirin derim.

Back
X