Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 7 haftalık hamileyim . Alife 17 bin dedi medicalpark 20.500 dedi Zahide küçük 26 bin dedi bende arayistayim çok kararsızım napsam diye Bilkent şehir hastanesi de iyi diyolar amaMerhaba 5 haftalık hamileyim doktor ve hastane arayışındayım. Ankara da doğum paketlerinin fiyatları nedir bilen ve hastaneler hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Siz karar verdiniz miMerhaba 5 haftalık hamileyim doktor ve hastane arayışındayım. Ankara da doğum paketlerinin fiyatları nedir bilen ve hastaneler hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Ben bugün zahide küçük ü aradım doğum takibi yapmıyor dediler neden acabaBende 7 haftalık hamileyim . Alife 17 bin dedi medicalpark 20.500 dedi Zahide küçük 26 bin dedi bende arayistayim çok kararsızım napsam diye Bilkent şehir hastanesi de iyi diyolar ama
26 bin dedi banaBen bugün zahide küçük ü aradım doğum takibi yapmıyor dediler neden acaba
Fiyat çok uygun26 bin dedi bana
Uygun muFiyat çok uygun
EvetUygun mu![]()
Benim gittiğim Dr paket olarak çalışmıyor,doğuma kadar 70-80 arası ödememiz olacak ona göre uygun geldi bana açıkçasıUygun mu![]()
Beta hcg değeriniz kaç acaba 5 haftalık gebesinizMerhaba 5 haftalık hamileyim doktor ve hastane arayışındayım. Ankara da doğum paketlerinin fiyatları nedir bilen ve hastaneler hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir
Tam hatırlamıyorum ama 8000 gibi bir değerdi.Beta hcg değeriniz kaç acaba 5 haftalık gebesiniz
Anladım hayırlısı olsunTam hatırlamıyorum ama 8000 gibi bir değerdi.