• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada Dogum için özel hastahane önerisi

Dontsay

Evlatlarım 💕
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
1.448
1.741
133
31
Merhaba arkadaşlar Ankarada özel hastahanede dogum yapmak istiyorum,Suda veya normal dogum düşünüyorum.. Ama iyi ve temiz bir hastahane istiyorum,Bilgisi olan fiyatlar ne kadar haberi olan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem doktor önerisi...

Ben henüz başladım araştırmaya.Siz naptiniz hastaneler hakkında bilgi edinebildiniz mi?

Ben özel hastahaneler hakkında bir kaç bilgi edindim.. Acıbadem dışında tüm özeller nerdeyse ani ve acil bi durum olsun bebekle alakalı zekai tahir burak hastahanesine sevk ediyormuş,Bende onca parayı oraya götürsünler tam müdahale olmasın diye vermiyorum kimse vermiyor sonuçta,Son aylara dogru aksilik olmazsa normal dogum istiyorum,Normal olursada gerek doktorları gerek ilgilerinden dolayı acıbadem hastahanesini düşünmeye başladım nailsofcat nailsofcat

Benim takibimi yapan Dr Medicana ile anlaşmalı.Orada çalışmıyor ama ameliyata girebiliyor.Yenidogan yoğun bakımı varmış.Kuvez ücreti odemiyormussunuz sgk karsiliyormus.Doktorumu çok seviyorum.Doguma da o girerse kendimi iyi hissederim diye düşünüyorum da bir yandan da zaten sezeryan olucam.Ben uyuduktan sonra her yer bir.Serum aynı,dozu aynı,kontrol aynı.ozel odada da kalabilirim .Niye o kadar ücret odeyim ki diyorum.Bir yandan bir kere doguracam cimrilik yapmayim diyorum,kararsizim.Miyom ameliyatı oldum Ankara tıp kadın doğumda.Ozel odada kaldım.hicbir farkı yoktu özel hastaneden.Gayet ilgiliydiler.Yine de kafam karışık.

Şuan yaşadıgım şehirde bende medicanaya gidiyorum fakat zerre memnun degilim,Oda zaten dogumuma cesaret edemedi ankarada yap dedi,Bende hacettepe dogum nasıl biliyorum zekai tahirde bilhassa öyle bundan dolayı,Biraz daha düşüncem Fakat galiba acıbadem yada medical park düşünüyorum ama işte fiyat listesi aldım maşallahları var hrs,De yengem dogum yaptı dehşet bi hastahane ilgileri alakalarıda o kadar güzel,Fakat parası tam uçuk yani
Dogum fiyatları☀️

Acıbadem hastahanesi
epidural normal dogum 3.845 dişardan
doktorla
uzman hekim 6.450
prof 7.240
normal dogum normal hekim:5.560

sezeryan dogum
7.245 vs 7.985

Koru hastahanesi 7.000 tl (Tüm dogumlar o fiyat)

medicana: normal dogum 4.200
sezeryanlı 4.700

hrs hastahanesi: 5.000,10 bin lira (arası sezeryan normal fark etmiyor)

Şuan yaşadıgım şehirde bende medicanaya gidiyorum fakat zerre memnun degilim,Oda zaten dogumuma cesaret edemedi ankarada yap dedi,Bende hacettepe dogum nasıl biliyorum zekai tahirde bilhassa öyle bundan dolayı,Biraz daha düşüncem Fakat galiba acıbadem yada medical park düşünüyorum ama işte fiyat listesi aldım maşallahları var hrs,De yengem dogum yaptı dehşet bi hastahane ilgileri alakalarıda o kadar güzel,Fakat parası tam uçuk yani
Dogum fiyatları☀️

Acıbadem hastahanesi
epidural normal dogum 3.845 dişardan
doktorla
uzman hekim 6.450
prof 7.240
normal dogum normal hekim:5.560

sezeryan dogum
7.245 vs 7.985

Koru hastahanesi 7.000 tl (Tüm dogumlar o fiyat)

medicana: normal dogum 4.200
sezeryanlı 4.700

hrs hastahanesi: 5.000,10 bin lira (arası sezeryan normal fark etmiyor)
Acıbadem için dışarıdan doktor için olan fiyat doktorun kendi ücreti dahil değil heralde. doktor ücretiyle yine fiyat 6-7 binin bulur sanırım :(

Acıbadem için dışarıdan doktor için olan fiyat doktorun kendi ücreti dahil değil heralde. doktor ücretiyle yine fiyat 6-7 binin bulur sanırım :KK43:
doktorla anlaşma size kalmış diyorlar,Yani belki tanıdık doktor bulursun bin tl alır ve o kısım sadece hastahane ve ameliyathane bebek bakımı olur ama bence saçma mesala eryamandaki hastahaneler,medicalparkta var. 3bin 4bin civarı hepsi dahil sonuçta orda,Gidipte hem doktora hem hastahaneye ayrı ayrı verip daha fazlaya mal etmek saçma ben acıbademi doktorlarından dolayı istiyorum tehlikeli benim dogumum çünkü yoksa normal bi hastahane olabilirdi :/ ama malesef

Ben özel hastahaneler hakkında bir kaç bilgi edindim.. Acıbadem dışında tüm özeller nerdeyse ani ve acil bi durum olsun bebekle alakalı zekai tahir burak hastahanesine sevk ediyormuş,Bende onca parayı oraya götürsünler tam müdahale olmasın diye vermiyorum kimse vermiyor sonuçta,Son aylara dogru aksilik olmazsa normal dogum istiyorum,Normal olursada gerek doktorları gerek ilgilerinden dolayı acıbadem hastahanesini düşünmeye başladım nailsofcat nailsofcat
Acıbadem dışındaki özeller niye acil durumda zekai tahir burağa yollasın ki büyük özellern çoğunun yenidoğan yoğun bakımı var zaten hrsye pahalı demişsiniz de esas acıbadem fiyat yönünden ankaradaki en uçuk kaçık özel hastane

Acıbadem dışındaki özeller niye acil durumda zekai tahir burağa yollasın ki büyük özellern çoğunun yenidoğan yoğun bakımı var zaten hrsye pahalı demişsiniz de esas acıbadem fiyat yönünden ankaradaki en uçuk kaçık özel hastane
birincisi durumum farklı herkesten,Ben acıbademe ucuz dedigimi veya yazdıgımı düşünmüyorum ki acıbademin fiyatındanda gayette haberi olan bi insanım hrs açısındanda fiyatta sıkıntı yok acıbademden uygun biliyorum. kimle konuştuysam verdikleri cevap bu oldugundan ben saçma oldugunu düşündügümden bu cevabı verdim... evet yenidogan yogun bakımı var çogu özelin veya hastahanenin,Ama kadın dogumda en iyisi orası zekai tahir burak dendigi için oraya gönderiliyor daha farklı olaylarda dendi hanımefendi,Birde yazdıgım yazıya iyi bak bence... saçma geliyor bu tarz hastahaneler boş para ben olsam eryaman flan olurdu ama dogumum tehlikeli oldugundan doktor açısından acıbadem seçmek durumunda kalabilirim dedim... Yani halada savunuyorum tehlikeli olmasaydı böyle bi işe girmezdim ve ben orda hiç bi hastahaneyi savunupta geri kalanları yerin dibine batırmadım. aradım konuştum fiyat listesi aldım burdada paylaştım bu kadar... ha bu aradada 7binden aşagı olmayan bi hastahane hrsde sigortan yoksa saglık. 3 bin daha fazla ver daha iyi yerlerde dogum yap yada o fiyata başka hastahane tercih et sana kalmış bişey...

Back