- Konu Sahibi Ameralfaaa
Arkadaşlar seffaf dis teli taktirmam lazim bu ay.onerebileceginiz doktor var mi.taktiran arkadaslar ne kadar odediler.bu konuda beni bilgilendirebilirmisiniz simdiden tesekkurler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor mumin muhtesem sıhhıyede ben 3500 e taktrdmArkadaşlar seffaf dis teli taktirmam lazim bu ay.onerebileceginiz doktor var mi.taktiran arkadaslar ne kadar odediler.bu konuda beni bilgilendirebilirmisiniz simdiden tesekkurler
canım ne kadara taktırdın çok bozuk muydu dişlerin? şeffaf tel için ek ücret ödedin mi metal olsa daha mı ucuz olcaktı?Selam..miadent teki ortodonti uzmanı Dr. Özge yi kesinlikle tavsiye ediyorum..hem doktor çok tatlı hemde ücret konusunda çok yardımcı oluyor ( taksit imkanı sagliyor) ..ben geçen ay şeffaf dış tellerimle başladım tedavime, cok da memnunum...
canım ne kadara taktırdın çok bozuk muydu dişlerin? şeffaf tel için ek ücret ödedin mi metal olsa daha mı ucuz olcaktı?[/QUOTE
ön dislerim hep üstüste ydi. .. şimdi yavaş yavaş düzeliyor sanırım farkı görüyorum. .Metal olsa evet daha ucuzdu ama estetigin görünümü çok çok güzel, ..
Benim ustte 1 disim biraz geride altta 3disim yamuk. Cok goze batan bi sey yok tamamen estetik amacli yaptiricam yani. 3.5odemissin ya dislerin bozuk muydu cok?Arkadaslar bn metal taktirdim gayette memnumum seffaf taktirn arkadasim var devamli sorun yasio ve agzinin icinde cok kotu duruyo bnm doktoorum cok ii dilerseniz numarasini verebilirim cizgi muayenehanesi dr. Mumin 0312 2291719 sihiye cihan sokakta bnm tellerim haftaya cikio mesela
Usten iki disim damaktaydi altta da bi kac diste bozukluk vardi 6 snda cikioBenim ustte 1 disim biraz geride altta 3disim yamuk. Cok goze batan bi sey yok tamamen estetik amacli yaptiricam yani. 3.5odemissin ya dislerin bozuk muydu cok?