Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar Ankarada iyi bir ortodontist arıyorum daha önce şeffaf diş teli taktırıp memnun kalan arkadaşlar varmı aranızda ..!!!!!
Ben taktırmıştım porselen braket. Memnun kaldım, düzeldi de. Tunalıdaydı doktorum. Kesinlikle alanında çok iyi.
merhaba tunalıda okadar çok muayene varki doktorunuzun adını verirseniz memnun olurum ...nekadara mal oldu ve ne kadar zamanda düzel me gösterdi dişleriniz...
bende arıyorum ama bulamıyorum 1 kere canım yandı çünkü ve parası ne kadar biri yardımcı olabilir mi bize?
Merhabalar Ankarada iyi bir ortodontist arıyorum daha önce şeffaf diş teli taktırıp memnun kalan arkadaşlar varmı aranızda ..!!!!!
biraz geç mi bilmiyorum ama benim doktorum ortodontist dr. emre çakır
doktorunuzun ismini alabilir miyim , ben de çekme işlemi olmadan tel taktırmak istiyorum da gittiğim yer birkaç diş çekebiliriz dediDilarabascım çok teşekkür ederim canım.. Tesadüfen araştırmalarım sonucu 5 doktora mıuayene olduktan sonra diş çekimi yapmadan tedavi yapan bir ortodondist buldum. 1.5 yıla yakındır çelik tel kullanıyorum 2 aya kadar tellerimden kurtuluytorum.İlgin için tekrardan çok teşekkür ederim:)
Ben de dis cekimi olmadan yaptirdim Ankara'da. Doktorun ismi icin ilk sayfadaki yorumuma bakabilirsin.doktorunuzun ismini alabilir miyim , ben de çekme işlemi olmadan tel taktırmak istiyorum da gittiğim yer birkaç diş çekebiliriz dedi
Arkadaşlar buradaki linktenBen de dis cekimi olmadan yaptirdim Ankara'da. Doktorun ismi icin ilk sayfadaki yorumuma bakabilirsin.