• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada diş teli taktırmak için Ortodontist arıyorum ...

omrum76

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
279
1
318
Ankara
Merhabalar Ankarada iyi bir ortodontist arıyorum daha önce şeffaf diş teli taktırıp memnun kalan arkadaşlar varmı aranızda ..!!!!!

Merhabalar Ankarada iyi bir ortodontist arıyorum daha önce şeffaf diş teli taktırıp memnun kalan arkadaşlar varmı aranızda ..!!!!!

Ben taktırmıştım porselen braket. Memnun kaldım, düzeldi de. Tunalıdaydı doktorum. Kesinlikle alanında çok iyi.

Ben taktırmıştım porselen braket. Memnun kaldım, düzeldi de. Tunalıdaydı doktorum. Kesinlikle alanında çok iyi.

merhaba tunalıda okadar çok muayene varki doktorunuzun adını verirseniz memnun olurum ...nekadara mal oldu ve ne kadar zamanda düzel me gösterdi dişleriniz...

Ben üniversitedeyken diş teli kullandım ve çenem de dardı çok kısa sürede çok iyi sonuç aldım. Doktorumun adı Yalçın ergir internetten bakarsın kendi web sitesi vb var yazar aynı zamanda o şekilde bulabilirsin şiddetle tavsiye ederim geçmiş olsun

merhaba tunalıda okadar çok muayene varki doktorunuzun adını verirseniz memnun olurum ...nekadara mal oldu ve ne kadar zamanda düzel me gösterdi dişleriniz...

İsmi Yalçın Ergir. Arattırdığında internet sayfası çıkar. Daha önceki vakaların resimleri vs. Bende o resimlerden etkilenip gitmeye karar vermiştim. Çünkü çok ciddi vakaları bile çözmüş.
Benim dişlerim 3 ayda baya düzeldi. Toplamda 6 ay öngürmüştü doktorum. (Çok vasat sayılmıyordu benim dişlerim, çünkü baya ileri durumda olan vakalarda geliyor.) Ama daha sağlam olsun vs. derken 1 yıla yakın durdu. Yani süresi dişlerin durumuna bağlı. Ama şu var: Doktorum hep dedi ki: Dişlerini düzeltmek sorun değil. Düzeltirim. Çok da güzel olur. Ama sonra koruması önemli. Çünkü koruyucu kalıp kullanıyoruz sonra belli bir süre, şeffaf. Yoka eski haline dönüyor dişler. Ama gerçekten düzelsin istiyorsan, emin ol mutlaka düzeliyor.
Maliyeti Alt üst taktırısan 3000-3500 gibi bir rakamdı. Bir kaç yıl oldu benim yaptıralı.
Yaptırmasan da bir git fikir al derim. Çünkü insanın doktora güvenmesi de önemli.

Bu arada şimdi farkettim. Üstte cevap yazan arkadaşla aynı doktora gitmişiz. :)

Çok yakın bir arkadaşım ortodontist, isteseniz yardımcı olabilirim. Dr.Dt Gülin Yeşilbağ, Ankara Kızılayda Polikliniği var.

bende şu an tedavi oluyorum doktorum yalçın ergir ben memnunum çok pozitif birisi bi kere moralini düzeltiyor bence işinde de uzman zaten muayenesi hiç boş kalmıyor biri giriyor biri çıkıyor ( ayrıca muayenesine aşık olabilirsin :))

bende arıyorum ama bulamıyorum 1 kere canım yandı çünkü ve parası ne kadar biri yardımcı olabilir mi bize?

Ben tedavi olali 1 yili gecti Yalcin Ergirde. Fiyati Alt ust 3500, sadece alt ya da ust 2500 TL ydi diye hatirliyorum. Guvenebilecegin biri.

Son düzenleme:
biraz geç mi bilmiyorum ama benim doktorum ortodontist dr. emre çakır

Dilarabascım çok teşekkür ederim canım.. Tesadüfen araştırmalarım sonucu 5 doktora mıuayene olduktan sonra diş çekimi yapmadan tedavi yapan bir ortodondist buldum. 1.5 yıla yakındır çelik tel kullanıyorum 2 aya kadar tellerimden kurtuluytorum.İlgin için tekrardan çok teşekkür ederim:)

Çok yakın bir tanıdığım ortodontistinden çok memnun kalmıştı, Dr. E. Akın ÖZKAN Ankara Kızılayda muayenehanesi var.

Merhaba, ben tedavimi Dentiron'da yaptırmıştım. Atakulenin karşısında bir klinik. nispeten pahalıydı yaptırdığım dönem ancak kesinlikle değmişti ortalama 1 senede tüm çapraşıklığım düzelmişti tavsiye ederim

Dilarabascım çok teşekkür ederim canım.. Tesadüfen araştırmalarım sonucu 5 doktora mıuayene olduktan sonra diş çekimi yapmadan tedavi yapan bir ortodondist buldum. 1.5 yıla yakındır çelik tel kullanıyorum 2 aya kadar tellerimden kurtuluytorum.İlgin için tekrardan çok teşekkür ederim:)
doktorunuzun ismini alabilir miyim , ben de çekme işlemi olmadan tel taktırmak istiyorum da gittiğim yer birkaç diş çekebiliriz dedi

Ben de dis cekimi olmadan yaptirdim Ankara'da. Doktorun ismi icin ilk sayfadaki yorumuma bakabilirsin.
Arkadaşlar buradaki linkten

Dr Tansu Erakman'ı da araştırın bence Ankarada diş teli uzmanlarının başında geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back