Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu mesajı duyarlı bir vatandaş olarak iyi niyetli insanların kandırılmaması amacıyla yazıyorum. bir önceki mesajım görünüyor gayet açık. bunun üzerine dün başıma gelen bir olayı, başkaların da başına gelmemesi için anlatmak istiyorum;
bu sayfadaki mesajıma istinaden dün özel mesaj geldi. gönderen üye : ghs
kendisi istanbulda olduklarını, iyi olduklarını vs, gerekirse çekimcilerinin ankara'ya gelip çekim yapabileceklerini belirtmiş. msn adresi vermiş görüşelim diye neyse ekledim. fiyat nedir kalite nedir, blogları siteleri varsa bi bakayım öğreneyim dedim.
karşımda lakait tavırlar, ben sizli bizli konuşurken karşımda canım cicim senli benli konuşmalar, açıkçası pek profesyonel gelmedi ama neyse tavırları böyle anlaşılan dedim ben de döndüm senli benli muhabbete. ücreti sordum. söyledi bir şeyler, fazla bulduğumu belirttim. sen ayırdığın parayı söyle biz ona göre yaparız bir şeyler falan, bir tek sana yapıyorum kimseye söyleme falan. neyse. maksimum düşündüğüm fiyatı söyledim tamam şunu da yaparız bunu da yaparız. cebimde taşımam için albüm bile vaadi verildi ne yapacaksam cepte düğün albümümü neyse. iyi güzel. dur sana fotoğrafları mail atayım bi bak dedi. toplam 63 tane resim atmış. açıp tam inceleyemedim. mail sayfasında gözüktüğü kadar küçüklükte gördüm, işte olduğum için çok inceleyemediğimi, uygun zamanda inceleyip ücreti de dikkate alarak değerlendirip dönüş yapacağımı söyledim. fotoğrafların hepsinin farklı yerlerde farklı farklı pozlarda olması farklı konseptlerde olması dikkatimi çekti hoşuma gitti. zaman ayırdığı için ilgilendiği için ayrı ayrı teşekkürler ettim.
sonra fotoğrafları indirip açtım ki ne göreyim resmen fotoğrafların çoğu başka sitelerden kopyalanmış hatta bazısı çok düşük çözünürlükte ekran alıntıları katalog çekimleri falan. internetten araştırdım. bir web sitesi ve facebook sayfaları olduğunu gördüm. girdim baktım ki kendi çapında küçük bir dükkan. çekilmiş resimlere baktım bana gönderilenlerle uzaktan yakından alakası yok. gönderilen 63 resimden sadece 2-3 tane basit çaptakini kendileri çekmişler. hatta ondan bile şüpheliyim. hatta kendilerini ne kadar uyanık sanıyorlar ama gönderdikleri bazı resimlerin üstünde kocaman web adresler var. hey allahım. dış mekan çekimi falan yapmıyorlar. kendi studyolarında çektikleri resimler bana gönderdiklerinin yanından bile geçmiyor.
işte böyle. iyi niyetli olabilirim ama aptal değilim. yanlış kişiyi kandırmaya kalktılar umarım bir daha bu yanlışı yapmazlar. benim bunu burda paylaşmam boynumun borcu. kimse bu ve buna benzer bir oyuna gelsin istemiyorum. bu yoğun ve hassas zamanlarda insanlar dalgın olabiliyor. ve bazı üçkağıtçılar bu durumdan faydalanmaya kalkıyor. ne yazık.
merhaba arkadaşlar benim de geçen yaz düğünüm oldu dikmen vadisinde dış çekim yaptırdık ve her gören bayılıyor isterseniz fotocumun adını ve telini verebilirim isterseniz resimlerinden de ekleyebilirim.
merhaba arkadaşlar benim de geçen yaz düğünüm oldu dikmen vadisinde dış çekim yaptırdık ve her gören bayılıyor isterseniz fotocumun adını ve telini verebilirim isterseniz resimlerinden de ekleyebilirim.