• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da diş hekimi tavsiye

Poyraz12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2018
7
4
86
41
Ankara’da implant yapabilecek, estetiğe önem veren, en önemlisi eli hafif bir diş hekimi arıyorum. Aranızda daha önce bu konuda tecrübe edinmiş ve memnun kalmış olan varsa bana yardımcı olur musunuz?

Merhabalar canım daha yeni gördüm konunu. Elif zaimoğlu gültepe var , söğütözünde çalışıyor. Mükemmel bir doktor ve eli de aşırı hafif bence oraya sorabilirsin. Kendisi ortodondist ama bir çok işlemi yapıyor. Ben çok memnunum halen daha tedavi devam ediyor.

Sevgili poyraz12 benim de bildiğim Dr. Simge Erçelik Bayramoğlu var. bildiğim kadarıyla alanı da implant üzerine, devamında estetiğe de çok önem veriyor, işinin ehli... ama daha da önemlisi eli çok hafif, bir kaç kilnikte çalışıyor sanırım. ben elvankentte bulunan Naturadent'de dişlerimi ona yaptırmıştım, çok memnun kaldım. bir de sanırım aynı kliniğin yaşamkent çayyolu şubesinde de çalışıyor. klinikten ulaşabilirsin diye düşünüyorum. diş tedavisi çok sıkıntılı bir süreç ama ben doktor hanımın sayesinde rahat atlattım, sana da geçmiş olsun. kolaylıklar dilerim.

Ankara’da implant yapabilecek, estetiğe önem veren, en önemlisi eli hafif bir diş hekimi arıyorum. Aranızda daha önce bu konuda tecrübe edinmiş ve memnun kalmış olan varsa bana yardımcı olur musunuz?
yakın arkadaşım daha önce implant ve sonra gülüş tasarımı yaptırdığı ve sorunsuz bir süreç geçirdiği diş doktoruna yönlendirmişti beni. implanttan çok korkuyodum, neyse bende yaptıralı nerdeyse 6 ay oldu, konur sokakta muayenesi, dt melek kazanç, çok iyi bir doktor, tavsiye edebilirim, eli de çok hafif ve ayrıca çok güzel ilgileniyor.

ben moondent i öneriyorum, gerek dis hekimlerinin elinin hafifligi gerek temiz ortami ile tercih edeceginiz ilk adres moondent dis hekimleri olmali. Ne bir agri ne bir morarma hic bir problemle karsilasmadim. Dr. Dt. Çiğdem Şentürk Ürer siddetle tavsiye edilir!

Back