• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada diş doktoru diş polikinliği tavsiye lütfenn

goqce

enes nefesim
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
1.824
3.458
333
Kızlar merhaba
Dişlerimin görüntüsünden memnun değilim kaplama yaptırmak istiyorum fakat fiyatlar doktordan doktora cok değişiyor gördüğüm kadarıyla. Bir iki yere muayene oldum fiyatlar bana uymadı. Tavsiye edebilceğiniz doktor ya da polikinlik varsa yazarsanız sevinirim. Aradığımı bulana kadar araştırmalara devam edeceğim bu arada yaprak porselen yaptırmak istiyorum.. Dişler kesilmeden.... Şimdiden teşekkürler Öpüyorumm

bi öneride bulunan olmamış ben gittiğim doktorları yazayım dr mehmet derıcı zirkonyum yapacaktı bana cok tatlı biri muayene de cok güzel cok ilgilendi ve bir kuruş para da almadı. ikincisi dr güzin kırsaclıoglu cok tatlı bir bayan yine cok ilgilendi son teknoloji kullandığı ürünler ve yaprak porselen yapacaktı fakat maalesef bütce uymadı. burdada 50 tl bir ücret ödedim. daha uygun fiyata dişlerimi yaptırabileceğim bir yer arıorum mümkünse :S

Ankara da onerebilecegim tek yer ankara üniversitesi dış hekimliği fakültesi ben orada taktirdim teli ve cok memnunum doktorları gerçekten çok iyi ve ilgililer ;)

Kızlar merhaba
Dişlerimin görüntüsünden memnun değilim kaplama yaptırmak istiyorum fakat fiyatlar doktordan doktora cok değişiyor gördüğüm kadarıyla. Bir iki yere muayene oldum fiyatlar bana uymadı. Tavsiye edebilceğiniz doktor ya da polikinlik varsa yazarsanız sevinirim. Aradığımı bulana kadar araştırmalara devam edeceğim bu arada yaprak porselen yaptırmak istiyorum.. Dişler kesilmeden.... Şimdiden teşekkürler Öpüyorumm

ankarada benim dişlerimi yapan çok iyi doktorum var fotodaki dişleri yaptılar haftaya implant yapacaklar isterseniz adres veririm fiyatlar uygun çok iyiler

bi öneride bulunan olmamış ben gittiğim doktorları yazayım dr mehmet derıcı zirkonyum yapacaktı bana cok tatlı biri muayene de cok güzel cok ilgilendi ve bir kuruş para da almadı. ikincisi dr güzin kırsaclıoglu cok tatlı bir bayan yine cok ilgilendi son teknoloji kullandığı ürünler ve yaprak porselen yapacaktı fakat maalesef bütce uymadı. burdada 50 tl bir ücret ödedim. daha uygun fiyata dişlerimi yaptırabileceğim bir yer arıorum mümkünse :S
mehmet derici benden bir daire parası istemişti :))

Ankara da onerebilecegim tek yer ankara üniversitesi dış hekimliği fakültesi ben orada taktirdim teli ve cok memnunum doktorları gerçekten çok iyi ve ilgililer :KK66:
buradakaplama yapılıyor mu peki ben sadece özelde oluyor diye biliyorum :)

devlette tepebaşı güzel diyorlar
bide 75.yıl agız saglıgı merkezi
ancak ben gitmedim oralar beni kabul etmedi:KK53:

tepebaşı gerçekten çok güzel dolgu + 20lik dişimi orada çektirdim ama estetiğe bakıyor mu ?? öğrenmek lazım:)

tepebaşı gerçekten çok güzel dolgu + 20lik dişimi orada çektirdim ama estetiğe bakıyor mu ?? öğrenmek lazım:)

estetik de olması lazım sadece diş üzerine oldugu için
ben gitsem var yada yok derdim ama
denemenizde fayda var
internet sitesinde vardır olup olmadıgı

mehtap ketenci var. geçen yıl ön dişlerime estetik beyaz dolgu yaptı. çok memnunum çok doğal duruyor.

Annemin dişlerini tunalıda bir yere yaptırdık dünya para verdik ama malesef memnun kalmadık sonra biraz araştırma ve arkadaş tavsiyesi ile yenimahallede Özel yenimahalle diş kliniğinde Ekin Aşılıpınar hm a gittik şimdi herkese tavsiye ediyorum elli hafif kullandığı malzemeler en iyileri ve fiyatıda uygun implant yaptırdık(implant da genellikle dr ler kore malı kullanıyor ekin hm avrupa ürün kullandı) diş çekimi ve benim dişlerimin görüntüsü nü düzelti Allah razı olsun ailece çok memnun kaldık tevsiye ederim

Kızlar merhaba

Annemin dişlerini tunalıda bir yere yaptırdık dünya para verdik ama malesef memnun kalmadık sonra biraz araştırma ve arkadaş tavsiyesi ile yenimahallede Özel yenimahalle diş kliniğinde Ekin Aşılıpınar hm a gittik şimdi herkese tavsiye ediyorum elli hafif kullandığı malzemeler en iyileri ve fiyatıda uygun implant yaptırdık(implant da genellikle dr ler kore malı kullanıyor ekin hm avrupa ürün kullandı) diş çekimi ve benim dişlerimin görüntüsü nü düzelti Allah razı olsun ailece çok memnun kaldık tevsiye ederim
ücretleri nasıl

Annemin dişlerini tunalıda bir yere yaptırdık dünya para verdik ama malesef memnun kalmadık sonra biraz araştırma ve arkadaş tavsiyesi ile yenimahallede Özel yenimahalle diş kliniğinde Ekin Aşılıpınar hm a gittik şimdi herkese tavsiye ediyorum elli hafif kullandığı malzemeler en iyileri ve fiyatıda uygun implant yaptırdık(implant da genellikle dr ler kore malı kullanıyor ekin hm avrupa ürün kullandı) diş çekimi ve benim dişlerimin görüntüsü nü düzelti Allah razı olsun ailece çok memnun kaldık tevsiye ederim[/QUOTE
selamm ücretleri konusunda bilgilendirirseniz süper olur..

Back