ANKARAda direksiyon dersine ihtiyacı olan bayanlar için :)

burcu347

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
24
0
36
Ankara
kızlar merhaba,
Ankara da benim gibi özel direksiyon hocası arayıp endişelenenler için tavsiyemi belirtmek istedim....
bakın ben ,annem ,teyzem ve bizim okuldan doçent hocalar hep Ankara'da Metin bey den ders aldık,ankara da gerçekten bulabileceğimin en iyisi diyebilirim,hiç çekinmeyin inanılmaz güvenli biri hala bayramlarda mesajlaşırız çok iyi bir insan,ben ve çevrem çok rahat ankara trafiğinde işimize gidip,alışveriş merkezlerine tek başımıza gidip geliyoruz çok iyi öğretiyor Metin hoca kesinlikle tavsiye ederim hatta ederiz... zaten aşağıda adreside var bakın yorumlar falanda var daha yardımcı olur zannedersem...
google da ankarada direksiyon dersi xxxxxxxxxxxxxx yazınca zaten direk o çıkar ve sitemynet teki internet adresindede resimlerine bakabilirsin ,emekli subay kendisi
ANKARAda ÖZEL DİREKSİYON DERSİ -------EMEKLI subay------xxxxxxxxxxxxxxxxx

ders saat ücreti 25,00 TL idi ,2 saat ders yapıyor akıcı trafikte çok rahat araba kullanmanı sağlıyor .
HOCAMI KESİNLİKLE TRAFİK KORKUSUNU YENEMEMİŞ BAYAN ARKADAŞLAR İÇİN TAVSİYE EDERİM.turkbayragi

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba,
Ankara da benim gibi özel direksiyon hocası arayıp endişelenenler için tavsiyemi belirtmek istedim....
bakın ben ,annem ,teyzem ve bizim okuldan doçent hocalar hep Ankara'da Metin bey den ders aldık,ankara da gerçekten bulabileceğimin en iyisi diyebilirim,hiç çekinmeyin inanılmaz güvenli biri hala bayramlarda mesajlaşırız çok iyi bir insan,ben ve çevrem çok rahat ankara trafiğinde işimize gidip,alışveriş merkezlerine tek başımıza gidip geliyoruz çok iyi öğretiyor Metin hoca kesinlikle tavsiye ederim hatta ederiz... zaten aşağıda adreside var bakın yorumlar falanda var daha yardımcı olur zannedersem...
google da ankarada direksiyon dersi xxxxxxxxxxxxxxxxxx
yazınca zaten direk o çıkar ve sitemynet teki internet adresindede resimlerine bakabilirsin ,emekli subay kendisi
ANKARAda ÖZEL DİREKSİYON DERSİ -------EMEKLI subay------xxxxxxxxxxxxxx

ders saat ücreti 25,00 TL idi ,2 saat ders yapıyor akıcı trafikte çok rahat araba kullanmanı sağlıyor .
HOCAMI KESİNLİKLE TRAFİK KORKUSUNU YENEMEMİŞ BAYAN ARKADAŞLAR İÇİN TAVSİYE EDERİM.turkbayragi

ders fiyatı gayet uygun. yakın bi ahbabımız var o da ders veriyor. 40 tl diyor. indirim yapıyor guya 35 ten veririz diyor. yakın arkadasımızın eşi arıyordu bi hoca. ona tavsiye ediyim bari.

Son düzenleyen: Moderatör:
ders fiyatı gayet uygun. yakın bi ahbabımız var o da ders veriyor. 40 tl diyor. indirim yapıyor guya 35 ten veririz diyor. yakın arkadasımızın eşi arıyordu bi hoca. ona tavsiye ediyim bari.

biliyorum,bende ilk başlarda araştırırken bir direksiyon hocası ,hiç yardım eden yok.bilende yok ama direksiyon dersine ihtiyacım var ehliyetim var ama kaç yıl oldu unuttum tabi,eşiminde işi çok öğretmiyor,öğretirken bağırışmalar içinde geçiyordu zaten istemiyordum o yüzden allah yardım etti çok iyi bir hocaya denk geldim buldum ve sağyemde çevremdekilerde dertsiz tasasız bi şekilde trafikte güzelce araba sürmeyi öğrendiler,o yüzden paylaşmak istedim,arayan varsa (ANKARADA) aklında bir sürü soru vardır kendimden biliyom çünkü kaydirigubbakcemile5

Back