ben uzun süredir araba kullanmayı öğretecek bir yer arıyordum, pek çok ilandaki seçenekleri inceledim, web sayfalarına baktım, bizzat gidip kendileriyle görüştüm. Daha önce başka yerlerden de ders almıştım ama sonu hüsran olmuştu. ve şimdi benimle aynı sorunu yaşayan varsa hiç bu kadar yorulmanıza gerek yok, çünkü ben bu konudaki doğru yeri buldum ve araba kullanmayı öğrenmek isteyen herkese tavsiye ediyorum. Kolejde Birlik Direksiyon geliştirme merkezi. şu ana kadar iki gün çalıştık ve trafikte dolaşabiliyoruz. naim hocayla çalışıyoruz, bu işin ustası olduğu her halinden ve dersi yönetmesinden belli. o kadar beyefendi ve sakin ki onun yanında zaten rahatlığı size de yansıyor, böylece bütün paniğiniz ve korkularınız da gidiveriyor bende öyle oldu. Ankarada araba kullanmayı hakkıyla öğretecek bir yer arıyorsanız birlik direksiyona gidebilirsiniz. daha önce başka yerden aldığım derslerde beni çalıştıran hoca arabayı kendi önündeki pedallarla kullanıyordu bunu fark ediyordum, zaten o kullandığı için ben öğrenemedim. naim hoca ise müdahale etmiyor ve arabayı gerçekten kendinizin kullandığınızı hissediyorsunuz. çok mutluyum, benim için çok zor birşeydi araba kullanmayı öğrenmek, düşünün park etmeyi bile okadar pratik taktiklerle öğretiyor ki, yıllardır araba kullanan eşim bile hayretler içinde kaldı. park sorunu olan varsa sırf parkı öğrenmek için bile gelmeli. Demekki araba kullanmak zor değilmiş, önemli olan bu işi gerçekten hakkıyla öğreten biryeri bulmakmış. düz vites araba kullanmak zor olmasına rağmen, debriyajı öyle bir öğretti ki yokuşta bile geri kaçırmadan kalkış yapabiliyorum.... direksiyon ile ilgili püf noktaları ve kendine özgü örnekleri şahane. kesinlikle çok beğendim, umarım arayan başka kişilere yararlı olur. sormak istediğiniz bir konu varsa bana yazabilirsiniz. bu derdi en ağır şekilde yaşadığım için sizi anlayabiliyorum. hiç başka yerlerde zaman kaybetmeyin. fiyat konusunda da çok yardımcı oluyorlar, yani verdiğiniz paranın karşılığında gerçekten araba kullanmayı öğrenmek çok güzel bir duygu :))))