Ankarada devlet veya üniversite hastanelerinde doğum yapan annişler bakarmısınız

memure06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
82
0
86
39
Ankara
merhaba annişler öncelikle kavuşmuş olduğunuz yavrunuz ile sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim sizlere. benim öğrenmek istediğim şey; ankarada devlet veya üniversite hastanelerinde doğum yapan varmı aranızda? var ise hangi doktor ve hangi hastaneden memnun kaldınız? ben takiplere özel hastaneye gidiyordum ama doğumu özelde yapmaya açıkçası pek güvenemiyorum çevremden duyduklarımdan dolayı. daha öncede bir ameliyat geçirmiştim ve saatlerce yoğun bakımda kaldım, ayıkamama durumu olmuştu. geçmişte böyle bir olay yaşadığım için bu nedenle devlet veya üniversite hastanelerini tercih edeceğim en azından her türlü teçhizatı olması açısından daha iyidir diye düşünüyorum. doğumuma çok az bir zaman kaldı 35.haftadayım. bir hastaneye karar verip orada takiplere devam etmek ve doğumuda orda yapmak istiyorum. bana devlet veya üniversite hastanelerinden hangisini ve hangi doktoru önerirsiniz? lütfen yardım edin Ankarayı çok iyi bildiğim söylenemez. birde gittiğiniz hastanelerde özel odada yada normal odada eş refakatçi olarak kalabiliyormu bunu öğrenmek istiyorum. çünkü ankarada kimsem yok. annem rahatsız gelemicek kayınvalidem de 18 saat uzaklıkta. zaten eşimin kalmasıyla daha çok rahat edebileceğimi düşünüyorum. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Allah hayırlı kolay doğum versin arkadaşım. ben ankaralıyım doğum yapmadım ama ablam zekai tahir burakta yapmıştı. sadece özel oda konusunda yardımcı olabilirm sana. özel oda tuttuğun takdirde eşin yanında kalabiliyor. zekai tahirin bi doktoru varmış serdar oğuz diye. ben de topiklerde okudum. tanımıyorum giden bi akrabam da olmadı ama baya iyi bahsediyorlar kendisinden. istersen doktor ve hastane tavsiyeleri topiğine bi göz at sen de.
ben de doğumumu inş ankarada yapacağım. zekai tahiri düşünüyorum ama ben bayan doktor arıyorum

zekai tahir burak da doğum yaptım ben de
özel oda tutulabiliyor refakatçi olarak kayınvalidem ve görümcem kalmıştı
eşimin kalması niye aklımıza gelmedi ki? hoş eşim kalsın siz kalmayın desem yanlış anlarlardı
neyse çok tecrübeli ve sadece doğum üzerine bir hastane
kesinlikle öneriyorum

ben yanımda en çok eşim kalırsa rahat edebilirim gibi geliyor. ben telefonla aradım özel oda tutarsanız 260 civarı ücreti var dediler. fiyatını merak edenler için yazayım

canm yeni açılan birimde 300 tlden 1000 tl ye kadar özel oda seçeneğin var. Ben suit oda istedim mesela. odadan odaya değişiyor. Ama hastanede olarak kesinlikle başka bi yer düşünme derim

canım yeni açılan yer dediğin ümitköy birimi mi? hiç gitmedim ben zekai tahire o yüzden bilmiyorum kusura bakma çok soruyor olabilirim

canm yeni açılan birimde 300 tlden 1000 tl ye kadar özel oda seçeneğin var. Ben suit oda istedim mesela. odadan odaya değişiyor. Ama hastanede olarak kesinlikle başka bi yer düşünme derim

Canım merhaba,bu konuyu biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin.Özel oda da kaç refakatçiye izin veriyorlar

canım ben hacettepe ünv hast yaptımdoğumumu prf özgür deren çok memnun kaldım tüm odalar 2 kişilik çok ama çok ilgililer kimseye ihtiyacın olmaz hayırlı doğumlar allah hayırlısıyma kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…