merhaba annişler öncelikle kavuşmuş olduğunuz yavrunuz ile sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim sizlere. benim öğrenmek istediğim şey; ankarada devlet veya üniversite hastanelerinde doğum yapan varmı aranızda? var ise hangi doktor ve hangi hastaneden memnun kaldınız? ben takiplere özel hastaneye gidiyordum ama doğumu özelde yapmaya açıkçası pek güvenemiyorum çevremden duyduklarımdan dolayı. daha öncede bir ameliyat geçirmiştim ve saatlerce yoğun bakımda kaldım, ayıkamama durumu olmuştu. geçmişte böyle bir olay yaşadığım için bu nedenle devlet veya üniversite hastanelerini tercih edeceğim en azından her türlü teçhizatı olması açısından daha iyidir diye düşünüyorum. doğumuma çok az bir zaman kaldı 35.haftadayım. bir hastaneye karar verip orada takiplere devam etmek ve doğumuda orda yapmak istiyorum. bana devlet veya üniversite hastanelerinden hangisini ve hangi doktoru önerirsiniz? lütfen yardım edin Ankarayı çok iyi bildiğim söylenemez. birde gittiğiniz hastanelerde özel odada yada normal odada eş refakatçi olarak kalabiliyormu bunu öğrenmek istiyorum. çünkü ankarada kimsem yok. annem rahatsız gelemicek kayınvalidem de 18 saat uzaklıkta. zaten eşimin kalmasıyla daha çok rahat edebileceğimi düşünüyorum. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..