- 12 Nisan 2014
- 63
- 32
- 88
- Konu Sahibi allisonolivia
-
Etlik Zübeyde hanımı asla tavsiye etmiyorum aman Allahım kabus gibiydi. Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde oraya gittim. Ufak bi kanama bozukluğum vardı. Onun sonuçlarını da gösterdim bilgileri olsun diye. Yemin ederim aynen şu cümleleri söyledi doktor " Canım sen zaten büyük ihtimal bu bebeği düşürürsün. Düşmese bile kanaman olur sürekli hastanede yatarsın. Diyelim ki olmadı doğum anında kanamadan ÖLÜRSÜN ve biz seni başka bir hastaneye yetiştirene kafar bebek ve sen ÖLÜRSÜNÜZ".İlk gebeligim. İlk muayenem ben ağlayarak çıktım odadan. Çıkarken ağladığım için sekreterden fırça yedim iyice haykırarak ağlamaya başladım. Çıktığımda kapıda ağlama krizine girdim herkes bana bakıyordu. Eşim hemen burdan gidiyoruz dedi. Özel bi hastaneye geldik . 1 saat sonra özelde doktorun odasindaydim tabi ben hala ağlıyorum. Eşim doktora dedi ki şimdi devlet hastanesinden geliyoruz lütfen bize yardımcı olun. Doktor beni arkadaş gibi sakinleştiren güzel şeyler söyledi. Sonuçlarma baktı o doktor kafayı yemiş sanırım dedi. Bu sonuçlarla başka biri doğum esnasında 1 litre kan kaybediyorsa sen en fazla 1 buçuk litre kaybedersin dedi. Güzelce muayene oldum. İçimiz rahat etsin diye Ankara nin en ünlü Hematoloji uzmanlarından birine yine muayene olup kan verdim. O da aynısını söyledi. Şu an 37 haftalık hamileyim cok şükür iyiyim. Etlik Zübeyde ye gitmek mi Aman Allahım asla ve asla bir daha gitmem. Bazen arabayla önünden geçerken bile kötü oluyorum. O doktoru şikayet edecektim eşim zor ikna etti olsun falann bir sürü şey söyledi. Görümcemin bebeğine de yine Zübeyde Hanımda bu bebek otistik kafası büyük karnı hiç gelişmemiş doğunca yaşamaz sorumluluk bize ait değil demişler. Çocuk şu an 4 yaşında turp gibi. Bilmiyorum ya bana hiç iyi şeyler çağrıştırmiyor o hastane.
Özel bir hastanede devam ediyorum. Devlet hastaneleri çok kalabalık oluyor. Bir de ben çalıştığım için haftasonu açık olan bir yer tercih etmek zorunda kaldım. Bu kritere de özeller uyuyor maleseftesekkurler cevap yazdiginiz icin..şu anda nereye devam ediyorsunuz.Ozel hastanede baktim ben ama icime sinen bir dr ve hastane bulamadim.hatta bir suru ozel hastane aradim.dogumu baska hastanede yaptiriyoruz diyorlar o da icime sinmedi.burdaki bir suru ozel hastanede yenidogan unitesi yok ve doktor sayisi da az..benim varis problemimden dolayi mecburen sezeryan olacagim icin.ozel hastanelere 6000-7000 daha ustu ucret odemek istemedigimden artik devlet hastanesi de bakiyorum..devlet hastaneleri cok kalabalik ve doguma erkek personel de giriyo diye istemiyordum artik onlari da goze alacagim.hayirlisi artik
Özel bir hastanede devam ediyorum. Devlet hastaneleri çok kalabalık oluyor. Bir de ben çalıştığım için haftasonu açık olan bir yer tercih etmek zorunda kaldım. Bu kritere de özeller uyuyor malesef
Canım Akropol Hastanesi Dr Nurten KOÇ a gidiyorum. Şimdilik memnunum. Ama doğum yapmadım daha. Yani aslında memnun olup olmadığımı dogumdan sonra anlayacağım. Memnun olmayadabilirim ki inşallah olurum. O yüzden sana bu konuda olumlu veya olumsuz dönüş yapamayacağım. Muayene 90 tl. Doğum ise sezeryan ve normal farketmeksizin 2.500 tl denildi. Dediğim gibi iyi olup olmadıkları doğum ve sonrasında belli olacakhangi hastane acaba ben de ucretsiz izindeyim şu anda oglumu buyutuyorum.iki yillik iznim bitmeden kardesi olsun krese bakiciya vermeyelim diye dusunduk.
iste 5aylik oldu bile kizim.esim yogun calisiyor benim de cumartesi bana da uyar aslinda.doktorunuz erkek mi bayan mi acaba?bir de ucret ne kadar bilgi verebilir misiniz? tesekkurler
Canım Akropol Hastanesi Dr Nurten KOÇ a gidiyorum. Şimdilik memnunum. Ama doğum yapmadım daha. Yani aslında memnun olup olmadığımı dogumdan sonra anlayacağım. Memnun olmayadabilirim ki inşallah olurum. O yüzden sana bu konuda olumlu veya olumsuz dönüş yapamayacağım. Muayene 90 tl. Doğum ise sezeryan ve normal farketmeksizin 2.500 tl denildi. Dediğim gibi iyi olup olmadıkları doğum ve sonrasında belli olacak
tesekkur ederim mumkun oldugunca bayan dr ariyorum.ama mecbur kalirsam orasi da aklimizda olsun..
dogum konusu son dakika ne olacagi belli olmuyor
Muayene hane açmış artık 29 mayısta değil29 Mayis hastanesinde Hulya Kula yi tavsiye ettiler ama gidip goremedim henuz.hastaneyi ve dr aramaya devam ediyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?