Ankarada dalında iyi bir çocuk nöroloğu arıyorum.....

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.737
19
Arkadaşlar eşimin bir akrabasının çocuğu için ankarada dalında uzman bir nörolog arıyorum...

Çocuk 5 günlükken havale geçirmiş...
30 derece sarılıkla hastanede yatmışş
20 dk havalede geçirmiş....

bana anlatılan bu...şimdi sadece gözlerinde kayma kaldı deniyorr...siyahları giidp beyazları kalana kadarr..annesinin sölediğine göre başka şikayeti yok..beyinle ilgili bir sıkıntısı yokmuş sanırım ama taşradan ankaraya sevk etmişlerr büyük şehirde bakılmasında fayda var diyee...

Bende en iyi kk daki arkadaşlar bile bilir diye konu açtımm...
umarım fikir veren arkadaşlar olurrr...

Şimdeden teşekürler...:KK71:

Son düzenleme:
Arkadaşlar eşimin bir akrabasının çocuğu için ankarada dalında uzman bir nörolog arıyorum...

Çocuk 5 günlükken havale geçirmiş...
30 derece sarılıkla hastanede yatmışş
20 dk havalede geçirmiş....

bana anlatılan bu...şimdi sadece gözlerinde kayma kaldı deniyorr...siyahları giidp beyazları kalana kadarr..annesinin sölediğine göre başka şikayeti yok..beyinle ilgili bir sıkıntısı yokmuş sanırım ama taşradan ankaraya sevk etmişlerr büyük şehirde bakılmasında fayda var diyee...

Bende en iyi kk daki arkadaşlar bile bilir diye konu açtımm...
umarım fikir veren arkadaşlar olurrr...

Şimdeden teşekürler...:KK71:

geçmiş olsun öncelikle 2 tane prof isimi vercem güzide duran ve meral topçu ikiside dalında çok ama çok iyi inşallah yardımcı olmuşumdr.

canım saoll iki ismide almıştımmm ikisinide verdim hacettepe deler sanırımm..vede meral hanımm ben türkiyede olamıyor diye biliyorumm.

kime götürdüler canım,bence güzide hanıma gitsinler ama siz bilirsiniz.bebek inşallah iyidir.

Son düzenleme:
bayramdan sonra gelecekler henüzz kime gidecekleri belli deill..güzide hanıma neden gitsinlerr dahamı iyi dalında*?

bayramdan sonra gelecekler henüzz kime gidecekleri belli deill..güzide hanıma neden gitsinlerr dahamı iyi dalında*?
araştırmalarımda ve izmirdeki oğlumun prof doktoru özelikle bu iki ismi verdi ilk güzide hanım sonra meral hanım dedi.ama güzide hanımın üstüne tanımam dedi epilepsi sitelerindede bir çok çocuğa doğru teşhiş koyduğu ve nöbetleri durduğu için ona gidin dedim siz bilirsiniz .epilepsi dalında çok iyiler yani.

X