• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları ankarada çocuk doktoru arıyorum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

filizerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
190
1
96
Ankara
merhaba 10 gün sonra yada faha erken doğum yapacağım şimdiden doktor arıyorum cvplarsaNIZ SEVİNİRİM .ÖZEL OLMASINI İSTİYORUM HASTANELERDEKİ SIRALAR MALUM: TEŞEKKÜRLER.

Ben GOP da çiçekdağı sokak da Ertuğrul Güler'e gidiyorum aynı zamanda kan hastalıkları uzmanı ve çok ilgili pediatric clinic diye geçiyor labaratuvarı ve çocuk gelişim uzmanı da var.

gittiginiz drlarin ucretlerini de yazabilir misiniz arkadaslar? ertugrul beyin ucreti 165 ytl diye biliyorum, digerleri hakkinda bilgim yok

Okan Yenicesu meşrutiyet caddesinde, fiyatı 150 , adam müthiş bir güven veriyor, çok riskli bir doğumdu benimki çok şükür onun inancı ile başardık. ( aynı zamanda zekai tahir doktoru.) testleri birebir takip ediyor. ve sürekli bilgilendiriyor

Ertuğrul Bey'den memnun kalmadım, Hüseyin ıngöl'e gittim geçen ay. Tecrübeli bi doktor, sanırım Hüseyin Beyle yola devam edicez :)

Back