• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da çirkin saldırı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$ankara-da-cirkin-saldiri-4297144.Jpeg

DHA

Ankara'nın Gölbaşı İlçesi’nde bulunan Atatürk heykeli, gece yarısı kimliği belirsiz kişiler tarafından üzerine benzin dökülerek yakılmaya çalışıldı. Heykelin yandığını görenler, polise ve itfaiyeye haber verdi. Sevk edilen polis ekipleri, yangın tüpleri ile heykeli daha fazla yanmadan söndürdü. Polis, olayla ilgili inceleme başlatırken, yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Atatürk heykelinde yangın nedeniyle özellikle ayak bölümlerinde kararma ve bozulmalarla birlikte erimenin olduğu görüldü. Heykelin, 23 Nisan nedeniyle Sabah erken saatlerde kararan bölümleri silinerek temizlendi. Aynı yerde bulunan Atatürk heykeline bir yıl önce de saldırıda bulunulmuştu. Bu saldırıda Atatürk heykeli kırılırken, yetkililer rüzgar nedeniyle yıkıldığını iddia etmişti. Gölbaşı Belediyesi bir heykeltıraşa Atatürk heykelinin yenisini Ostim'de yaptırarak yerine koydurmuştu.

Simdi ne kadar kufur etsemde bu hadsizlere az gelecek biliyorum.ATAM bekcisiyiz Cumhuriyetin yikamadilar yikamayacaklar.

ikinci denemeleriymiş bir de, 23 nisan öncesi bi kere daha deneyelim dediler herhalde, amaçları ne anlamadım valla, heykeli yakmalarına gerek yok, zaten baştakiler yeterince itibarsızlaştırdı yıllar içinde, yapmaya çalıştıkları şeyi, çok daha etkili yapıyorlar yani içleri rahat olsun:37:

Son düzenleme:
Yok artık ya. Allah aşkına bu kadar düşmanlığın sebebi nedir ya? İyi madem yıkalım heykelleri, kendi ellerimizle sökelim hainler saldıracağına biz sökelim. İçim acıdı.

Nasıl bir hırssa artık heykelinden almaya calısmıslar hırslarını

yazık size çok yazık.

böyle bir acizlik daha açık gösterilemezdi.

Back