Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara'da Çikolata Kisti tedavisi için doktor tavsiyesi
- Konu Sahibi zelida
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çikolata kisti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
Moralinizi bozmak istemem ama bu hastalığın kökten tedavisi yok, çok lanet bişey Eğer kistleriniz 5-6 cm den büyük değilse kesinlikle ameliyat önerilmiyor çünkü ameliyat yumurta rezervlerini olumsuz etkileyebiliyormus ayrica ameliyat sonrasi tekrarlama ihtimali cok yüksekmiş (tabi ileride gebelik düşünmüyorsaniz ameliyat ihtimali daha olası).Merhaba kızlar. Çikolata kisti tedavisi için Ankara'da konuya hâkim iyi bir doktor bilen var mı?
Küçük boyuttaki kistleri de doğum kontrol hapi benzeri baskilayici ilaclarlar ile kontrol altina aliyorlar, hatta bu tarz ilaclari uzun süre düzenli kullandiginizda kistlerin boyutlarinda gerileme oluyor ama ilaçları birakinca bi kaç ay içinde tekrar hooop eski boyutuna dönüyor.
Son olarak bir de kistlerin içini iğne ile bosaltiyorlarmis ama bu da gecici bir tedavi sonra yine büyüyor o lanet kistler.
Ben de 3 senedir uğraşıyorum bu illetle, hamile kalmami engelliyor. Hamile kalabilsem başka sıkıntısı yok bana şimdilik. Allah yardimcimiz olsun.
Çok teşekkür ederim. Amin hepimizin. Daha önce ameliyat oldum; dediğiniz gibi sonradan tekrar çıkıyor. Ben de uzun yıllardır bu hastalıkla uğraşıyorum. Erken yaşlarda farklı, yaş ilerleyince farklı bir ilaç kullanıyorlar sanırım. Bugün bir doktora gittim. Bakalım. Nasıl bir tedavi izleyecek. Haftaya sonuç için gideceğim. Tekrar sağ ol:))
Moralinizi bozmak istemem ama bu hastalığın kökten tedavisi yok, çok lanet bişey Eğer kistleriniz 5-6 cm den büyük değilse kesinlikle ameliyat önerilmiyor çünkü ameliyat yumurta rezervlerini olumsuz etkileyebiliyormus ayrica ameliyat sonrasi tekrarlama ihtimali cok yüksekmiş (tabi ileride gebelik düşünmüyorsaniz ameliyat ihtimali daha olası).
Küçük boyuttaki kistleri de doğum kontrol hapi benzeri baskilayici ilaclarlar ile kontrol altina aliyorlar, hatta bu tarz ilaclari uzun süre düzenli kullandiginizda kistlerin boyutlarinda gerileme oluyor ama ilaçları birakinca bi kaç ay içinde tekrar hooop eski boyutuna dönüyor.
Son olarak bir de kistlerin içini iğne ile bosaltiyorlarmis ama bu da gecici bir tedavi sonra yine büyüyor o lanet kistler.
Ben de 3 senedir uğraşıyorum bu illetle, hamile kalmami engelliyor. Hamile kalabilsem başka sıkıntısı yok bana şimdilik. Allah yardimcimiz olsun.
Çok teşekkür ederim. Amin hepimizin. Daha önce ameliyat oldum; dediğin gibi sonradan tekrar çıkıyor. Ben de uzun yıllardır bu hastalıkla uğraşıyorum. Erken yaşlarda farklı, yaş ilerleyince farklı bir ilaç kullanıyorlar sanırım. Bugün bir doktora gittim. Bakalım. Nasıl bir tedavi izleyecek. Haftaya sonuç için gideceğim. Tekrar sağ ol:))
- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
insallah sifa olur. gelismeleri bize de yazarsan sevinirim.Çok teşekkür ederim. Amin hepimizin. Daha önce ameliyat oldum; dediğin gibi sonradan tekrar çıkıyor. Ben de uzun yıllardır bu hastalıkla uğraşıyorum. Erken yaşlarda farklı, yaş ilerleyince farklı bir ilaç kullanıyorlar sanırım. Bugün bir doktora gittim. Bakalım. Nasıl bir tedavi izleyecek. Haftaya sonuç için gideceğim. Tekrar sağ ol:))
insallah sifa olur. gelismeleri bize de yazarsan sevinirim.
Tabii yazarım:))
- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
insallah hemen hamile kalabilirsin. kistin kac cm ki hemen ameliyat dedi? benim iki kistim var ortalama 3 cm diyeyim 5 doktorla görüştüm hepsi de ameliyata karşı çıktı hem rezervlerin etkilenir hem de tekrarlama olasılığı çok yüksek diye.Bendede var cikolata kissi hanimlar kecioren araştirmaya gitti yüksel kurban cok iyi bi doktor ameliyat dedi ama ben olmadim simdi dogal yollardan hamile kalmaya calisoyorum artik hayirlisi insallah
Merhaba, merak eden arkadaşlar vardı; çikolata kisti için bir doktor arayışım vardı; Hacettepe hastanesinde bir doktor buldum. Bu hafta sonuçları göstermeye gittim. Uzun yıllardır doğum kontrol ilacı kullanıyordum; yaşım 38. Doktor ilacı değiştirdi. 35 yaşından sonra doğum kontrol hapı önermiyoruz dedi. 1,5 ay sonra diğer ilaca başlayacağım. Herkese şifa diliyorum:))
Moralinizi bozmak istemem ama bu hastalığın kökten tedavisi yok, çok lanet bişey Eğer kistleriniz 5-6 cm den büyük değilse kesinlikle ameliyat önerilmiyor çünkü ameliyat yumurta rezervlerini olumsuz etkileyebiliyormus ayrica ameliyat sonrasi tekrarlama ihtimali cok yüksekmiş (tabi ileride gebelik düşünmüyorsaniz ameliyat ihtimali daha olası).
Bendede var cikolata kissi hanimlar kecioren araştirmaya gitti yüksel kurban cok iyi bi doktor ameliyat dedi ama ben olmadim simdi dogal yollardan hamile kalmaya calisoyorum artik hayirlisi insallah
Korkmayin okadar kist hamile kalmanizi geciktiriyo sadece.. benim 5 cm sol da 2bucuk sagda çikolata kistim vardi..şu an çok şukur hamileyim .allah nasip etmişse hic bisey engel olmaz... sadece 2 ay letuyu kullandim ve incir kürü yaptim sicak buharda oturdum.doktorumda şasirdi hamile kalmama.. :)
merhaba, zelida çikolata kisti için bir çok dr a gittim.Doğum kontrol hapı tavsiye eden oldu.Yanlışmış.Akabinden laparoskopi yöntemini duydum bu da tavsiye edilmiyor.En iyisinin tüp bebek tedavisi olduğunu söyledi doktorum(o kadar araştırıp bir kaç dr dan sonra tavsiye üzerine gittiğim dibimde olduğu halde görmediğim dr um)Yalnız bize 3 ay vermişti.Eşimin isteği üzerine yaptırmadık.Bekledik zira çevremizde 7 cm çikolata kistine sahip olup normalden hamile kalan insanlar vardı.Bizde aktara gittik.Siz gider misiniz bilmem gittik sonra içimizde kalmasın diye.verdiği ürünleri kullandıktan sonra benim hiç yükselmeyen kan sayımım yükseldi.Neyse ben herşeyi tam yapamam zaten 1-2 ay sonrabıraktım.uzatmayım daha şuan durum stabil:) bekle.tedavisi var diyenlere bakma daha araştırmadığım yer kalmadı depresyondan aylarca çıkamadım hayır eşime sorun bende değil sende dediğim oldu ya çözüm tüp bebek .Eğer dr önerisi istiyorsan keçiören deva tıp merkezinde filiz hanım var.Gayet bilgili ben çok soru sorduğum için biraz tepki alsam da çoook tavsiye ediyorum sabırla cevap veriyor.Merhaba kızlar. Çikolata kisti tedavisi için Ankara'da konuya hâkim iyi bir doktor bilen var mı?