• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA'da çeyiz hazırlığı..

cemilebozoklu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2010
19
1
36
Ankara
selam ;)
ankarada yaşayıp da çeyizlerini dizen arkadaşlardan yardım istiyorum :)

Ankara'ya yeni geldim ve bikaç alışveriş merkezi dışında ne nereden alınır pek bilmiyorum :(( özellikle de nevresim,yatak örtüsü ve porselen çelik tencere tarzı şeyler için önereceğiniz yerler varmı?? büyük AVM tarzı alışverş merkezleri haricinde nereler var mesela ?alışveriş merkezleri indirim yapmyo maalesef ki:(( ankarada fabrika satış mağazaları varmı ?

şimdiden teşekkürlerrr...opuyorumnanaktan

canım hg ankaramıza bak canım öncelıkle ankaranın eskı yerlerınden samanpazarı var cıkrıkcılar yokusu ulusda canım oralara bak kesınlıkle derim.aradın hersey var uygunda yerı var pahalıda pazarlıkda var.benım mazagaza begendıklerım orda baya ındırımlı kıyasıya pazarlık yaparsın :).sonra gulverende porland magazası, gurbuz mutfak vss bırcok yer var.forum ankara canım araba sart uzak az etlık yozgat bulvarında özdılekdan bornoz nevreısm takım falan aldım.sonra canım moda carsısı kızılayda oraya bak kesınlıkle girişte uygun pikeler ytak ortusu tacın falanda var.demetevler baya uygun seler var pazalıkda var.sitelerden mobılya avıze bak derim varsa ihtiyaç.merkez olarak kızılay samanpazarı ulus cıvarı ısını görür tatlım.kolay gelsın.

Ev tekstili ürünlerinde özellikle Kızılayda İzmir Caddesinde Moda Çarşının alt katını da öneririmm,çook zarif ve çok güzel seçenekler var,ben Amerikan servis masa örtüsü ve yatak örtüsü aldımmm ,tüm Ankarayı gezdimmm ,moda çarşıdan aldım:)

Arkadaşlara katılıyorum, samanpazarında herşeyi bulabilirsin:)üstelik pazarlığını da çatır çatır yaparsın cnm

Back