Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet devlet. Tevfik hoca Hacettepe de Ramazan hoca Numune de. Önerebileceğiniz başka dr varmı?Orhan Aydın kendi klinigini açmış. Onu ele
Ötekiler nasılmış? Bunlar devlet dimi ?
Ben Ankara Üniversitesi'nde oldum kışın. İnanılmaz güzel oldu ki ikinci ameliyatımdı, ikinciler hepsi daha riskli oluyor. Zekican hocaya muayene oldum ama sanırım ameliyatımı asistanları yaptı kendisini göremedim çünküAncak ekipçe çok iyiler bence o ekipten herhangi birine olabilirsiniz.
Bide bi arkadaşımın önerisi ile gitmiştim o da birkaç estetik operasyon birden yaptırmıştı orda, oda çok memnun şuan. Fiyatları da özele göre çok daha uygun kalıyor.
Ankara üniversitesi'nden Zekican hoca öyle mi? Ameliyat Ankara Hastanesi'nde oldu değil mi? Ne kadara oldunuZ?Ben Ankara Üniversitesi'nde oldum kışın. İnanılmaz güzel oldu ki ikinci ameliyatımdı, ikinciler hepsi daha riskli oluyor. Zekican hocaya muayene oldum ama sanırım ameliyatımı asistanları yaptı kendisini göremedim çünküAncak ekipçe çok iyiler bence o ekipten herhangi birine olabilirsiniz.
Bide bi arkadaşımın önerisi ile gitmiştim o da birkaç estetik operasyon birden yaptırmıştı orda, oda çok memnun şuan. Fiyatları da özele göre çok daha uygun kalıyor.
Ben Ankara Üniversitesi'nde oldum kışın. İnanılmaz güzel oldu ki ikinci ameliyatımdı, ikinciler hepsi daha riskli oluyor. Zekican hocaya muayene oldum ama sanırım ameliyatımı asistanları yaptı kendisini göremedim çünküAncak ekipçe çok iyiler bence o ekipten herhangi birine olabilirsiniz.