Merhaba arkadaşlar. Ankarada oturuyorum o nedenle Ankaradaki devlet hastanelerinin hangilerinde burun estetik ameliyati icin ne kadar ucret aliniyor bilmek istiyorum. Özelde 3 bin civari cok bütçemi asiyor o nedenle devlette yaptirmak istiyorum sadece hafif bi burun kemerim var ve nefes almakta güçlük cekiyorum sol burun deligimde et varmis simdilik ilacla kucultmeye calisiyorlar eger kuculme olmazsa ameliyat olucak dedi doktor ameliyat olursa hazir bicak altina yatmisken kemeride hallettiririm diye dusundum. hacettepe hastanesi 3000 dedi cok dedi keske demeseydi üzdün hacettepe yani devlet hastanesi sonucta 3 bin cok sonra devlet demir yollari hastanesi 1.700 dedi 29 mayıs 1.500 dedi baska bildikleriniz varsa cevap olarak yazarsaniz sevinirim.Bu arada doktor benim ameliyat cesidimin septorinoplasti olacağını söyledi. size bu konuda bilgileriniz varmi diye sormak istedim. İyi günler
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Ankarada burun estetiği
- Konu Sahibi Sancak0
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun estetiği ankara estetik ameliyat