• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada burun estetiği olanlar tavsiye verebilir mi?

Kisilerdenbirkisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
8
0
1
33
Kızlar bildiğiniz gibi burun estetiğini herkes yapamaz zor bi ameliyat. Benim burun eğriliğim bundan kaynaklı kemerim var. Bu ara doktorları geziyorum bazı hocalar yapmak istemiyor çok sorunlu bi burun olmadığı için bozulcağinı düşünüyorlar. Ben kendine güvenen güvenilir bir doktor istiyorum. Aranızda olanlar varsa tavsiye bekliyorum yardimci olursanz :)

Bende de egrilik ve kemer vardi. Bir ay once Hacettepe'de Tevfik Sözen'e ameliyat oldum. Suan hala sis ama gayet memnunum. Gorenlerde begeniyor burnumu tavsiye ederim Tevfik hocayi :)

Ben burnumda et buyumesı oldugu ve kemik kaldıgı için 2. Ameliyatımı olucam oda kışa faln cesaret edebılırım sanırım çünkü 9 gün önce gögüs ameliyatı oldum anca toparlanırım önceki ameliyatımı gazide ayşe şencan yapmıştı ama burnum çok hasarlıydı bu yuzden 2. Ameliyat gerekli oldu 2. Ameliyatımı da yıne gazide özgür bey yapıcak eger burnunuzda saglık sorunu varsa bir ücret edemiyorsunuz ben ilkine hiç para vermedım yıne 2. Yıde devlet karsılayacak

Back