Ankara'da Burun Estetiği Nebil Bozdoğan'ın işi

ornitorenk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
106
7
Selam herkese,
Bu denli iddialı bir başlıkla karşınızda olmaktan son derece mutluyum çünkü beni aynalarla barıştıran, kendime güvenimi yeniden kazandıran kıymetli ve yetenekli doktorumdan bahsetmek istiyorum,
Ben de sizler gibi doktorumu kadınlar kulübünden buldum, ilk görüşmeye gittiğimde hiç bir muayene ücreti ödemedim, fotoğraflarımı çekti, bilgisayarda ne istediğimi sorarak çizim yaptı, notlar aldı ve en önemlisi bana kocaman 1 saatini ayırdı.

Öyle güzel hokka gibi doğal burunlar yapmıştı ki artık başka bir doktoru düşünmem imkansızdı, e tabi bi de bu işçiliğe bu fiyat dedirtecek aşırı uygun bir ameliyat ücreti vardı.
Muayenehaneden çıktım, param yoktu ama olursa ilk fırsatta geleceğim yeri biliyordum. aradan üç ay geçti ve ben parayı denkleştirip Nebil bey'in Tunalı Hilmi Caddesindeki muayenehanesinin yolunu yeniden tuttum. Ameliyat günü aldım, kendisi yeniden beni dinledi son kez fikirlerimi detaylıca sordu, belliydi ne istersem aynada onu göreceğim kendisinin tutumundan.
Ameliyatımı oldum diğer herkes gibi, mutluydum ağrı sızı yoktu, morarma yoktu en önemlisi kendimdeydim ve küçük bir halsizlik hariç çivi gibiydim.

Sizlere pansuman vs konularını anlatmama gerek yok standart şeyler. ben size bir hafta sonrasından bahsetmek istiyorum,

artık mutluydum burnumun üzerindeki o kocaman hiç bi zaman bana ait hissetmediğim hörgüçten kurtulmuştum, kalbim nefes alıyordu, ruhum dans ediyordu.

Aşk gibiydi aynada kendime ilk bakışım. Sanki gözlerim güzelleşmişti, artık emindim fotoğraf makinalarından korkmak yoktu, hatta altım telefonu elime onlarca profilden fotoğrafımı hayatımda ilk defa kendi ellerimle çektim.
Burnum normalde istediğimden azıcık daha kalkıktı, meğerse o şişkinliktenmiş iniverdi az bi zaman sonra cetvelle ölçmüşüm gibi ne istediysem karşıma çıkaran heykeltraş bir doktor bulmuştum.

Güven çok önemli birşey, insanın öyle bir doktoru olmalı ki hem her konuda bilgi beceri sahibi, hem de alçakgönüllü. İşte Nebil Bozdoğan da öyle bir doktor. Neden herkesten daha güzel burun yaparken piyasanın en uygun ücretini alıyor anlamıyorum, belki de diğer bazıları gibi aç gözlü olmadığından, ama aldığı her kuruşu sonuna kadar hakediyor, bu yazıyı yazmak istedim çünkü dün akşam burnum asla kalkık olmasın diyen ben fikrimi değiştirmiştim burun ucumu kaldırttım ve bu da tam istediğim gibi oldu, acı sızı sıfır.

Kendisine gönülden bir teşekkür borçluyum beni aynalarla barıştırdığı için, gülmekten korkmayan bir ben olmamda en büyük paya sahip olduğu için, bu yazıyı yazıyorum çünkü biliyorum diğerlerinin istediği meblada çok para ödeyemeyecek ve burnundan mutlu olmayan pek çok kişi var. Bilin duyun görün gidin demek istiyorum. Reklam mı bu derseniz buyrun özelden de gerçekten de tanışalım, ben sıradan bir öğretmenim, e gelirim de çok yok tahmin edersiniz. hepsi bu.

Güzellikle kalın.

bu ameliyattan 1 ay sonrası :) daha güzeli isteyen herkesin olsun :)

Eklentiler

• 1-min.png
    316,1 KB · Görüntüleme: 829
Bu da Nebil Bozdoğan tarafından yapılan burnumun bir diğer fotoğrafı. umarım benim gibi kararsız, iyi doktor bulup uygun fiyata ameliyat olmak isteyenlere yardımcı olmuşumdur.

Eklentiler

• 1.png
    266,5 KB · Görüntüleme: 720
Bende fiyat merak ediyorum hangi hastanede yapıyor ameliyatı peki ve kaç dk sürüyor burundan buruna da değişir hem fiyat hem süre biliyorum ama özellerin fiyatlarını bilmediğim için ortalaması nedir merak ettim

canım sevindim senin adına ben de doktor arastırıyorum sen kaça ameliyat oldun ? :)

ameliyat ücretiniz ne kadardı ?

Bukadar memnun kaldıysan bu doktoru bir daha araştırayım yıllarca yaptırmaya cesaret edemiyorum. Da teşekküller verdiğin bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…