• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada burun estetiği için tavsiyeler

Elacataltepe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
1
0
86
Ankara
arkadaşlar merhaba ankarada yaşıyorum.burnumdan estetik ameliyatı olmayı dusunuyorum.henüz fazla arastırma fırsatım olmadı ama sonrasında çok ağrı yaptığı ile ilgili yorumlara rastladım.bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
bir de ankarada önerebileceği bir uzman olan varsa çok güzel olur
şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar merhaba ankarada yaşıyorum.burnumdan estetik ameliyatı olmayı dusunuyorum.henüz fazla arastırma fırsatım olmadı ama sonrasında çok ağrı yaptığı ile ilgili yorumlara rastladım.bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
bir de ankarada önerebileceği bir uzman olan varsa çok güzel olur
şimdiden teşekkür ederim

ilk 1 hafta biraz sıkıntı yaşanıyor. aslında ağrıdan çok nefes almakla ilgili problem yaşanıyor. ama çekilmeyecek ve dayanılamayacak gibi birşey söz konusu değil. gözünde büyütme bence. doktor ismi için tavsiyem muharrem demiroğulları.

ilk 1 hafta biraz sıkıntı yaşanıyor. aslında ağrıdan çok nefes almakla ilgili problem yaşanıyor. ama çekilmeyecek ve dayanılamayacak gibi birşey söz konusu değil. gözünde büyütme bence. doktor ismi için tavsiyem muharrem demiroğulları.

aynı doktora bende ameliyat oldum. çok memnunum muharrem beyin ameliyatından. bende arkadaşlarıma tavsiye ettiğim gibi sizlerede tavsiye ediyorum kızlarrrr !!!:10::10::10::10::10::10::10:

arkadaşlar merhaba..ben de sizler gibi çook araştırma yaptım..en iyisi olmalı tek seferde olmalı istediğim gibi olmalı yüzüme cuk oturmalı çabuk iğleşmeli vb..bir sürü soruya tak cevap bulmalıydım!ve buldum..inanın harika bir buruna sahip oldum..benim kemerli bir burnum vardı zordu ama oldu:))doktorumu herkese tavsiye ediyorum..doktorum..nedim sarıfakıoğlu..hem iyi bir cerrah hem de bize yakın duruşuyla harika bir insan..:nazar:

merhaba deryn..ben de deryn 17 ye az önce yanıt verdim,nedim beye ulaşamıyormuş!yeni yer açtığını söyledim..benim de burun ameliyatımı nedim bey yaptı ve çook memnunum ..şimdide kaşlarımı kaldırmak istiyorum.şüphesiz nedim beyi düşünüyorum..sen neler yapıyorsun?

merhaba hercai..inasanın ayna da yüzünü görüp ilk dikkat ettiği yeri olan burnunu görünce işte bu demesi ne güzel bişeymiş öyle değil mi!!kesinlikle doğru adres:))yalnız bu virüs bir kere girmeye görsün devamı gelecek sanırım:)):2:

merabalar..benimde kendime hiç yakıştırmadığım görmekten hiç mutlu olmadığım bi burnum vardı..aynaya bakmaktan hiç hoşlanmıyodum ama ameliyattanda biraz korkuyodum açıkcası :59: nedim beye ameliyat olan tanıdıklar vardı onların tavsiyesi ile nedim bey ile görüştüm tüm tereddütlerim ortadan kayboldu bi anda ve ameliyata karar verdim..şimdi burnumla çok mutluyum herkese de nedim beyi şiddetle tavsiye ediyorum :34:

ankarada nebil bozdoğana ameliyat olupta şikayeti olan varmı ben onu düşünüyorum ama cokta kararsız kaldım =(

Back