ANKARADA BURUN ESTETİĞİ İÇİN TAVSİYE

Amerika Arizona' dan Selamlar, Zuhtu bey'i 5 sene once bir arkadasim vasitasi ile tanidim. Kombine ameliyat olup Amerika'ya geri donmustum. Bu Kombine ameliyat sonrasinda hicbir problem yasamadim. Kendim sporla ugrastigim icin ,1 yil once Burnuma darbe aldim. Dolasiyla burnumda sekil bozuklugu ve ustte cokme meydana geldi. Cok mutsuzdum. Amerika'daki doktorlara hicbir gereksinim duymadan direk Zuhtu bey'i aradim. Cunku Zuhtu bey ve Ekibi o kadar titiz, itinali ve profesyonel calisiyorlardi ki, Guvenim sonsuzdu kendilerine.
Aralik ayinda Turkiye'ye gelip 12-Aralik-2017 de burun ameliyatimi oldum. 1 gece hastanede kalip ertesi gun arabamla yanliz Eskisehir'e gittim. yani normal hayatima hermen geri dondum. Hicbir morluk ve sisme olmadi yuzumde. 1 hafta burnumda alci kaldi. Alci ciktiktan sonra burnumun sekli duzelmisti. Adeta kendi burnumdam daha guzel ve dogal bir burun yapmisti Zuhtu bey.
Zuhtu bey ve Ekibi bu iste son derece profesyoneller ve ne yapilmasi gerektigini zaten biliyor daha siz sorununuzu soylemeden, Turkiye'de baska estetik Doktorlarina gitmeye gerek duymadan kesinlikle ve siddetle Zuhtu bey'i ve Ekibini TAVSIYE EDIYORUM. Lutfen sizde Zuhtu bey'e inanin ve guvenin, kendinizi onun sihirli ellerine birakin ve asla pisman olmayacaksiniz benim gibi. Su an Amerikadayim butun arkadaslarim cok begendi ve cok dogal oldugunu belirttiler. Hersey guzel ve bir problem yasamiyorum, Burdan Zuhtu bey'e Duygucuguma, Esracigima, Hatice'ye ve Tulay hanima cok Tesekkur ediyorum ilgilerinden ve alakalarindan dolayi. Inanilmaz bir ekip!!!!!!!
Sizde hicbir tereddut yasamadan birakin kendinizi Zuhtu bey'e ve ekibine sonra mucizeyi kendiniz gorun. Hergun hayatinizdan daha fazla zevk alacaksiniz ve mutlu olacasiniz. Yeni gorunumuz ile. Asla pisman olmayacaksiniz guzel sonuclar karsisinda .
soru sormak isteyenler bana email ile ulasabilirler, seve seve cevaplarim. jasminewing76@hotmail.com
Amerika'dan Sevgilerimle
Yasemin.

Merhabalar

Merhaba son durumunuz nedir acaba memnun musunuz bir şikayetiniz var mı tavsiye eder misiniz?

Arkadaşlar selçuk ışık'a ameliyat olan var mı? Haftaya görüşeceğim muayene ücretsiz memnun olanlar var ama birebir konuşamadım kimseyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…