Merhaba bn de Hakan SOYGÜR beyi tavsiye ederim, kendisine ameliyat oldum ve cok memnun kaldım, yaptığı burunları paylaşıyor ordan bakıp değerlendirebilirsinArkadaşlar, merhaba...
Yıllardır burun estetiği için Ankara da doktor arıyorum. Birsürü doktor var ancak, burda yazılanlara da bakıyorum. Birinin süper dediği doktora biri kesinlikle gimeyin çok kötü diyor. Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Kararlıyım kesin yaptıracağım ama doktor bulamıyorum. Kimi için iyi doktor kimi için kötü durumuna çözüm için resimlere bakıyım dedim ama malum dogur dürüst resimde yok. Artık bayramdan sonra yaptıracağım. Beklemek en kötüsü. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz...
Eren Taştan'a muayene olmanizi öneririm. Saniyorum rinoplasti muayenesi ücretsiz. Alaninda tip literatürüne girmis fakat bir o kadar da mütevazi bir cerrahtir.Arkadaşlar, merhaba...
Yıllardır burun estetiği için Ankara da doktor arıyorum. Birsürü doktor var ancak, burda yazılanlara da bakıyorum. Birinin süper dediği doktora biri kesinlikle gimeyin çok kötü diyor. Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Kararlıyım kesin yaptıracağım ama doktor bulamıyorum. Kimi için iyi doktor kimi için kötü durumuna çözüm için resimlere bakıyım dedim ama malum dogur dürüst resimde yok. Artık bayramdan sonra yaptıracağım. Beklemek en kötüsü. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz...
İnstagramda bulabilirsin Dr hakan SOYGÜR diye orda var resimleriAma hiçbiri komamışki resim
kime karar verdiniz acabaValla ben artık yaptırıcam bunaldım yeter. Buraya resım atarım mutlaka. Çünkü resim çok önemli. İnsanlar fikir sahıbı olsun.
fotoğraf atar mısınız? özelden de olurKızlar benim de 4. Günüm istanbulda bile ameliyat olmayı düşündüm görüşmedigim doktor kalmadı çok zor bir süreçti. Sonra Hakan Soygürle görüştüm zaten teyzemin estetisteniydi ne istediğimi gayet iyi anladı ve o sıcak ortamda biz bir anda ameliyat tarihine karar verdik iyi ki olmuşum diyorum burdan kendisine teşekkür ediyorum ameliyattan sonra ilgiyi kesen doktorlardan değil çok sansliyim onu buldugum için
Ücretleri nedir ?Ozan Bitik - Hacettepe plastik cerrah aynı zamanda burun içi sıkıntıları da gideriyor
Bende yeni ameliyat oldum Hacettepe de Tevfik Sozene . uzun bi araştırma yaptım bikac doktorla da görüştüm takii Tevfik hocaya denk gelene kadar , hayatimda gördüğüm en pozitif en güleryuzlu ilgili ve tecrübeli doktor , okadar gönül rahatligiyla ameliyat oldum ki , ameliyat öncesi moralimi cok yukseltti . O an anladim aslinda herseyden önce gelen şey moralmiş . Bence ameliyatta onemli olan doktorun populerligi veya luks klinikleri değil , önemli olan doktorlarin ruh halimizden anlamasi , bize saygisi ve en önemlisi ilgisi . Tam olarak ne istedigimi anlattim her buldugum resmi attim sonra sonucu ona biraktim. Suan uc günlük burnum ve bu haliyle bile harika gözüküyor hergun tevfik hocaya resmimi atiyorum kontrol ediyor , morarmam hic olmadi diyebilirim . şekil de tam istedigim gibi duruyor resim isteyenlere ozelden atabilirim , yüksek moralle girilen ameliyattan yüksek moralle çıktım ve suan en onemlisi cok mutluyum