ANKARADA BURUN ESTETİĞİ İÇİN TAVSİYE

Merhaba bn de Hakan SOYGÜR beyi tavsiye ederim, kendisine ameliyat oldum ve cok memnun kaldım, yaptığı burunları paylaşıyor ordan bakıp değerlendirebilirsin

Eren Taştan'a muayene olmanizi öneririm. Saniyorum rinoplasti muayenesi ücretsiz. Alaninda tip literatürüne girmis fakat bir o kadar da mütevazi bir cerrahtir.

Ünal şahin hakkında fikri olan varmı peki acaba... Burun ameliyatı ne kadar , hiç yorum bulamadım

Valla ben artık yaptırıcam bunaldım yeter. Buraya resım atarım mutlaka. Çünkü resim çok önemli. İnsanlar fikir sahıbı olsun.

Merhaba, ben yaklaşık 1,5 sene önce ameliyat oldum. Ama şunu belirtmeliyim ki doktor konusunda oldukça araştırmacı bir huyum olmasına rağmen bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittiğim ilk gün, sevgili doktorum Hakan Soygür, (kendisinde şeytan tüyü mü vardı bilemiyorum:)) bana oldukça güven verdi ve o gün yıllardır düşündüğüm ameliyatı olmaya karar verdim. Öncelikle işini çok seven ve çok da iyi yapan bir hekim. Tatlı dilli, güler yüzlü, rahatlatıcı ve samimi. Hiç gerilmiyorsunuz, ameliyat öncesi ve sonrasında aklınızda hiçbir soru kalmıyor. Ne sorarsanız sorun hiç bıkmadan en ince detayına kadar anlatır. Bu bir hasta için çok önemli. Ben çok memnun kaldım. Morluk, şişlik vs bir sorunum olmadı. Açıkçası ameliyattan önce insan burnunun domuza benzemesinden endişe duyuyor ama şu an hiç kimse burnumdan ameliyat olduğumu anlamıyor, son derecede doğal. Zaten facebook ve instagram sayfasında gerekli paylaşımlarda bulunuyor oradan takip edebilirsiniz. Gözüm kapalı güvenebileceğim tek doktor. Eli çok hafif. Hala en ufak bir boğaz, grip ya da kulak rahatsızlığımda bile ona gidiyorum. Artık hayatımda bir başka KBB doktoru olamaz.Bu arada ameliyat sonrası öyle anlattıkları gibi zor değil hatta hiç ağrım olmadı ve ağrı kesici içmeme bile gerek olmadı diyebilirim. Tamponlar çıkarken de duyduğunuz şey gıdıklanmaktan öte bir şey değil. Bu yüzden Ankara'da ameliyat olmak isteyenlere şiddetle tavsiye edilir.

Bende yeni ameliyat oldum Hacettepe de Tevfik Sozene . uzun bi araştırma yaptım bikac doktorla da görüştüm takii Tevfik hocaya denk gelene kadar , hayatimda gördüğüm en pozitif en güleryuzlu ilgili ve tecrübeli doktor , okadar gönül rahatligiyla ameliyat oldum ki , ameliyat öncesi moralimi cok yukseltti . O an anladim aslinda herseyden önce gelen şey moralmiş . Bence ameliyatta onemli olan doktorun populerligi veya luks klinikleri değil , önemli olan doktorlarin ruh halimizden anlamasi , bize saygisi ve en önemlisi ilgisi . Tam olarak ne istedigimi anlattim her buldugum resmi attim sonra sonucu ona biraktim. Suan uc günlük burnum ve bu haliyle bile harika gözüküyor hergun tevfik hocaya resmimi atiyorum kontrol ediyor , morarmam hic olmadi diyebilirim . şekil de tam istedigim gibi duruyor resim isteyenlere ozelden atabilirim , yüksek moralle girilen ameliyattan yüksek moralle çıktım ve suan en onemlisi cok mutluyum

Kızlar benim de 4. Günüm istanbulda bile ameliyat olmayı düşündüm görüşmedigim doktor kalmadı çok zor bir süreçti. Sonra Hakan Soygürle görüştüm zaten teyzemin estetisteniydi ne istediğimi gayet iyi anladı ve o sıcak ortamda biz bir anda ameliyat tarihine karar verdik iyi ki olmuşum diyorum burdan kendisine teşekkür ediyorum ameliyattan sonra ilgiyi kesen doktorlardan değil çok sansliyim onu buldugum için

Ben İstanbulda Opr. Dr. Yusuf CAN hocama ameliyat oldum. gerçekten çok memnun kaldım oldukca başarılı bir hekim aynı zamanda güler yüzlü :)

fotoğraf atar mısınız? özelden de olur

Dr. Mesut Kaya ameliyatımın 5. günü şişliğim morluğum tamamiyle geçti. Burnum alçılı şuan ama bence güzel olucak gibi görünüyor. Ağrısız bir ameliyattı ve gerçekten her soruma büyük bi sabırla cevap verdi biraz heyecanlıydım. Genel anlamda şimdilik memnunum ve büyük bi ücret ödemedim

Merhaba, ankara da kesinlikle en iyi plastik cerrah Tunc Safak tir. Kendisi hacettepeden dr prof ve cinnahta muaynanesi vardir. Ankarada kapali burun amelyati icin tunc safak uzerine tanimam. Bir cok tanidigim yaptirdi onlarin referansi ile bende gorustum. Kendisi dunya tatlisi olmasi yaninda cok guven veren ve isinin ehli bir doktor. 10gu once burun amelyatimi yapti genis kemikli burnumu cok ince dokunuslarda daraltti ve inceltti . Daha 2 haftamin dolmamis olmasina ragmen by sislikle bile o kdr dogal bir burnum olduki kimse anlamiyor ve nefes problemimide cozdu burun etlerimi alarak. Her an kendisini ariyabiliyorum her soruma cevap verip yardimci oluyor. Kendisini siddetle oneriyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Ameliyatı ne kadara olmuştunuz? Bir de fotoğraf paylaşabilir misiniz?

ben oldum ozan hocaya ilk olduğum burun ameliyatım sıkıntılıydı sonra ozan hocaya gittim ilk gittiğinizde çok ilgili aman şöle yaparız böle yaparız fotolar gösterdim işte senin burnun da tam böle olacak inanın kızlar hiç alakası yok tamm düzeldi eskiye göre burnum ama sonuçta para veriyorum sadece bozukluğu düzeltmiş daha küçük burun istiyordum burnum patlıcan gibi büyük birde ben randevuya gittim 5 dk geç gittim zaten hastası vardı sonra hastaları çıktı en son ben girdim biraz endişelerimden bahsettim bi 10 dk anca konuşmuşuzdur bana sanki yarım saattir konuşuyoruz gibi ters bişeyler söyledi inanın 5 para etmez sadece biraz kibar davranıyor gelen kadınlara yağla balla şöle yaparz böle yaparız ama isteğin sonuçla alakasız birşey yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…