Ankara'da buluŞalım ozaman ßislerde :)))

Kızlaarrrrr ben İzmir deyim ama düğün telaşı arasında Ankara ya çok gelip gidicem eğer belirlediğiniz tarihlerde ankara da olursam ya da önceden ayarlanırsa bende aranızda olmayı çok isterim :16:

kızlaarrrrr ben izmir deyim ama düğün telaşı arasında ankara ya çok gelip gidicem eğer belirlediğiniz tarihlerde ankara da olursam ya da önceden ayarlanırsa bende aranızda olmayı çok isterim :16:

inşallah berracım :) bizde seviniriz şubat sonu mart basları gibi görüşürz herhalde:)

bende varım kızlar 24 yaşındayım evliyim ankaraya taşınalı bir yıl oldu ama hiç arkadaşım yok benm içinde çok ii olur sıkılıyordum evde oturmkdan:) aprtmandaki herkesde yaşlı takılamıyorum bile onlara o yüzden bende varııımmmmmmmmmmm......::):):):)):)

bende varım kızlar 24 yaşındayım evliyim ankaraya taşınalı bir yıl oldu ama hiç arkadaşım yok benm içinde çok ii olur sıkılıyordum evde oturmkdan:) aprtmandaki herkesde yaşlı takılamıyorum bile onlara o yüzden bende varııımmmmmmmmmmm......::):):):)):)

sende hoşgeldin ozaman :)))) şubatıda atlatalımda mart ortalarında görüşelim ozaman biran önce kızlar:)
belli mi olur belki iyi dostluklar kurulur:) belkide birbirimize gıcık gideriz :1::1::1:

tanışalım tabi bende çokisterim hiç çevrem yok burda kaynaşırız arkadaş oluruz iii olur

nüfusumuz git gide artıyor :)) haydi kızlar yok mu arttırannn :D olmadı ilerleyen zamanlarda gün toplaşmasıda yaparız nedersiniz ?? :)

nüfusumuz git gide artıyor :)) haydi kızlar yok mu arttırannn :D olmadı ilerleyen zamanlarda gün toplaşmasıda yaparız nedersiniz ?? :)

artıo amaa sesleri çıkmıyor:) bakalımm martın ilk haftaları haftasonu bigüne ayarlarız artık :) 1 hafta önceden yazarız gelen olursa:) birkaçı mail atın fekan demişti onlarada mail atarız :)

benm misafirler falan vardı uğrayamadım bi kaç gündür yer ve günü 1hafta önce kararlaştırsak ii olur dediğiniz gibi herkes işini gücünü ona göre ayarlar bence.....

ßence de mart 16sı felan iyimi mart ortalarında hava biraz daha iyi olur gibiime geliyor ama:)) ? tabi herkeze uyarsa ? gerçi daha var ozamana elebtte birimizin bişeyi çıkabilir haberleşiriz:)

kızlar slm bende varım bayadır üyeyim ama arada takılıyorum fırsat buldukça yani... bi etkinlik olduğunda katılmayı isterim denk gelirse tabiii:)))

nüfuusumuz artmıŞ maşallaaahh :))) Napalım kızlar nisanda mayısta felanmı görüşelim yoksa bu ay sonlarına doğrumu görüşelim:) kime ne uygun

nüfuusumuz artmıŞ maşallaaahh :))) Napalım kızlar nisanda mayısta felanmı görüşelim yoksa bu ay sonlarına doğrumu görüşelim:) kime ne uygun

Bence kesin bir tarih saat ve yer belirle şimdiden bu ay sonuna
Gelemeyen arkadaşlar içinde 1 ay sonraya tekrar bir tarih belirlersin
Herkese uyması imkansız zaten..
En azından başlangıç olmuş olur...

Back