- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
hoşbulduk siteyi uzun süredir takip ediyordum ama uzaktan:)) ankarada etkinlik var deyince bende kaynaşayım bari dedim:)) az çok tarih belli mi ne zaman olacagı konusunda
yok canım değil:) bi cumartesi öğleden sonra görüşürüz dedik ama malum havalar baya bozuk :) şubatıda atlatalımda :)))
tamam canım ama unutmayalım bu başlıgı:) deyip önce ben unuturum hayat telaşesinden:)) ayarlayacagınız zaman bana da msj la bildirirseniz gelmeye çalışırım
Ben de burdayım buluşursanız beni de çağırın kızlar :)))
Bende Ankaraaa :) Herkeze en yakın yer kızılay olur bence :)
yani bencede:) en yakını orasıdı herkeze herhalde:) Pazar günü için biraz zor benm görüşmem malum koşuşturmalardan dolayı ama cumartesi 3ten sonra boş oluyorum:) öylemi yapsak yOksa yaza doğru nisan mayıs gibi mi blussak :)
Bende cts 1 de çıkıyorum işten.. Banada uyar cts.
Yaza doğru mantıklı aslında, bana msj atarsınız farketmez :)
:) iyii ozaman bencede ya havalar biraz daha otursun öyle görüşelim soğukta birşey anlamıyor insan ne gezebiliyorsun ne baska birşey:) belki ozamana kadar daha ankaralı Çıkar:)))) cafe kapatırrıız
O kadar kişinn geleceğini sanmıyorum :) İkili bir masa ancak dolar :)
Kızlar aranızda en küçük ben olacağım amaBence de kızılay mantıklı. Bana baya uzak kalıyor ama otobüsle gelirim ben de 1 saate. Merkezi bir yer olsun da birbirimizi kolayca bulalım
Kızlar aranızda en küçük ben olacağım amaBence de kızılay mantıklı. Bana baya uzak kalıyor ama otobüsle gelirim ben de 1 saate. Merkezi bir yer olsun da birbirimizi kolayca bulalım
melekayla hayırlı olsun canım şimdiden, inşallah herşey istediğin gibi olur. şubatı atlatalım derken nisan mayısda kaynadı sanırım. biz bu yılı atlatır seneye anca buluşuruz gibi:))
Çayyolunda oturuyorum ben :) yaş da 20 :) Kendimi izdivaçta gibi hissettim
çokta küçük değilsin canım:) 20li yaslardayz hepimiz herhalde:) nasl bir aday arıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?