Ankara'da buluŞalım ozaman ßislerde :)))

hoşbulduk siteyi uzun süredir takip ediyordum ama uzaktan:)) ankarada etkinlik var deyince bende kaynaşayım bari dedim:)) az çok tarih belli mi ne zaman olacagı konusunda

yok canım değil:) bi cumartesi öğleden sonra görüşürüz dedik ama malum havalar baya bozuk :) şubatıda atlatalımda :)))

yok canım değil:) bi cumartesi öğleden sonra görüşürüz dedik ama malum havalar baya bozuk :) şubatıda atlatalımda :)))

tamam canım ama unutmayalım bu başlıgı:) deyip önce ben unuturum hayat telaşesinden:)) ayarlayacagınız zaman bana da msj la bildirirseniz gelmeye çalışırım

Bende Ankaraaa :) Herkeze en yakın yer kızılay olur bence :)

yani bencede:) en yakını orasıdı herkeze herhalde:) Pazar günü için biraz zor benm görüşmem malum koşuşturmalardan dolayı ama cumartesi 3ten sonra boş oluyorum:) öylemi yapsak yOksa yaza doğru nisan mayıs gibi mi blussak :)

yani bencede:) en yakını orasıdı herkeze herhalde:) Pazar günü için biraz zor benm görüşmem malum koşuşturmalardan dolayı ama cumartesi 3ten sonra boş oluyorum:) öylemi yapsak yOksa yaza doğru nisan mayıs gibi mi blussak :)

Bende cts 1 de çıkıyorum işten.. Banada uyar cts.

Yaza doğru mantıklı aslında, bana msj atarsınız farketmez :)

Bende cts 1 de çıkıyorum işten.. Banada uyar cts.

Yaza doğru mantıklı aslında, bana msj atarsınız farketmez :)

:) iyii ozaman bencede ya havalar biraz daha otursun öyle görüşelim soğukta birşey anlamıyor insan ne gezebiliyorsun ne baska birşey:) belki ozamana kadar daha ankaralı Çıkar:)))) cafe kapatırrıız:1::1::1::1:

:) iyii ozaman bencede ya havalar biraz daha otursun öyle görüşelim soğukta birşey anlamıyor insan ne gezebiliyorsun ne baska birşey:) belki ozamana kadar daha ankaralı Çıkar:)))) cafe kapatırrıız:1::1::1::1:

O kadar kişinn geleceğini sanmıyorum :) İkili bir masa ancak dolar :)

melekayla hayırlı olsun canım şimdiden, inşallah herşey istediğin gibi olur. şubatı atlatalım derken nisan mayısda kaynadı sanırım. biz bu yılı atlatır seneye anca buluşuruz gibi:))

Kızlar aranızda en küçük ben olacağım ama :17: Bence de kızılay mantıklı. Bana baya uzak kalıyor ama otobüsle gelirim ben de 1 saate. Merkezi bir yer olsun da birbirimizi kolayca bulalım :31:

Kızlar aranızda en küçük ben olacağım ama :17: Bence de kızılay mantıklı. Bana baya uzak kalıyor ama otobüsle gelirim ben de 1 saate. Merkezi bir yer olsun da birbirimizi kolayca bulalım :31:

Sana neresi yakın canım..Sonuçta Sincan, Gölbaşı, eryaman falansa oda bize uzak olur :)

:))) küçük derken yas kaç ki :) kızılay iyi evet merkez biyer seçeriz dediğin gibi sakin biyer olsunki birbrmiz bulalım:)

melekayla hayırlı olsun canım şimdiden, inşallah herşey istediğin gibi olur. şubatı atlatalım derken nisan mayısda kaynadı sanırım. biz bu yılı atlatır seneye anca buluşuruz gibi:))

saol cnm yok ya :) okadar uzatmayız şubat sonu mart bası gibi görüşürz :) uzarsa kalır gider ozamana kadarda burada sohbetmiz olur enazından

Back