• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada bonding yaptırdım kesinlikle tavsiye ediyorum

Ahududulu_tofita

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
180
858
103
Merhaba arkadaşlar bu sayfada bir kaç kez bonding için hekim aradığımı söyledim. Beren isimli üyenin tavsiye ettiği Dt. Özge Asmacık Yağcı ya gittim. kesinlikle tavsiye ediyorum , sürekli dişlerime bakıyorum. isteyene özelden foto gönderebilirim. çok ilginç birşey de oldu. klinikte beklerken bir bayanla karşılaştım. siz bu doktorun adını nerden duydunuz diye sordu. Ben de 'kadınlar klubünde bir üyeden resim istedim çok beğendim 'dedim. Meğer o bayan Beren hanımmış :) kendisi ile de bu vesile ile tanışmış oldum

Merhaba arkadaşlar bu sayfada bir kaç kez bonding için hekim aradığımı söyledim. Beren isimli üyenin tavsiye ettiği Dt. Özge Asmacık Yağcı ya gittim. kesinlikle tavsiye ediyorum , sürekli dişlerime bakıyorum. isteyene özelden foto gönderebilirim. çok ilginç birşey de oldu. klinikte beklerken bir bayanla karşılaştım. siz bu doktorun adını nerden duydunuz diye sordu. Ben de 'kadınlar klubünde bir üyeden resim istedim çok beğendim 'dedim. Meğer o bayan Beren hanımmış :) kendisi ile de bu vesile ile tanışmış oldum

hayırlı olsun güle güle kullanın fotoğraflarınızı görebilirmiyim acaba

Bende orda bonding yaptırmayı düşünüyorum kaç disinize ne kadara yaptırdınız ve fotoğraf paylaşır misiniz

Hala saglam duruyorlarmi

Ben daha once yaptirdim dustuler hep o yapilanlar.yine yaptirsam diye dusunuyorum.

Back