- 4 Ocak 2008
- 274
- 1
öncelikle merhabalar kızlar... ben belimde olan saçlarımı kuaför yüzünden yandığı için kısa kestirmek zorunda kaldım 24 aralıkta...ve şu an biraz uzadı en son boyadığımda koyu olduğu için rengini de beğenmediğim için çıldıracak duruma geldim ve 3 gün sonra tekrar boyadım ve 2 dakika bekletip yıkadım daha açık bir renge sırf açılsın diye...bu boyama işlemini tahminen nisan da yapmıştım ve saçlarımın ucu lastik gibi sünüyordu...bu süre zarfına kadar avon şampuan,loreal durulanan saç kremi ve gliss sprey durulanmayan saç kremini kullandım...ve şimdi saçlarım daha iyi durumda...ve artık kısa saçı sevmediğim için aynaya bakınca kendime acayip sinir oluyorum...arkadaşın kendi annesinin saçından yaptırdığı boncuk kaynaklar vardı elinde 86 tane kalmış ama biri yanıktı beğenmedim yani toplam 85 tane bu durumda...ve annesinin kesilen saçınıda getirdi bana işlem felan görmemiş tokayla tutturulmuş kesilmiş ve getirmiş ama bir kez boyanmış ve kızıla rengi kızıl olduğu için beni korkutuyor ve bu kesilen saç diğer saçlardan baya daha kısa...arkadaş katlı olursa daha iyi olur saçın kısa olduğu için belli olmaz öyle olursa 100 tane de üzerine kaynak alırsan tam olur dedi...bu arada arkadaş en az 2-3 sene kaynak kullandı...ve bu onun saçları.elinde 350 adet varmış normalde yani her renkte değişik kullanmış ama son taktırdığında kötü taktıkları için heryerde düşmüş ve kaybolmuş çoğu...arkadaşına 150 tanesini satmış...geriye de 86 tane kalmış işte onuda ben aldım kesilmiş saçla...ve kaynak saçların arada farklı renk olanları var...bir kaç tane turuncu bir kaç tane sarı koyu kahverengi ve siyah var...aynı zamanda biraz dalgası var benim saçım ise dümdüz...(kısa olduğu için uçları biraz kıvrılıyor yalnız kendi saçımın...)ve benim saçım sanırım karamel tonlarında...ocak ayına kadar siyahtı(daha doğrusu koyu kestaneye boyadım ama siyah çıktı)...sonra kuaförde açtırdım ve değişik bir sarı yaptı buda yıkandıkça rengarenk oldu yeşiller turuncular sarılar ve koyu kestane...bende evde açık karamele boyamıştım üstüne ilkinde güzel tutmuştu ama ikincide çok koyu tuttu işte bende üzerine açık papatya sarısı boyadım açılsın diye...ondan sonra boyamadım saçımı baya açıldı rengi yıkadıkça...ve ben boyadığımda dibi gelmişti 5 cm felan oralar turuncumsu kahverengimsi bir renk oldu fazla açık değil...kendi doğal rengim koyu kestane...benim şimdi 100 adet daha boncuk kaynak almam gerekiyor ve Ankara'da oturuyorum.forumda Ankara'da boncuk kaynak ile ilgili bir konuya rastlayamadım...uygun fiyatlı bir yer arıyorum...bu sene mezun oluyorum ve mezuniyet,balo felan hiç bir şey yapmadı okul...benim de okulda 5. senem olduğu için en azından karne almaya güzel gideyim diyorum...lütfen çıt çıt al demeyin şubat ayında rönesans adında bir alış veriş merkezindeki peruk,ham saç,çıt çıt vb. satan bir yerden 6 adet 65 cm 250 tl ye aldım ve adam malına kefildi.illa platin alın dedi boya daha iyi tutar dedi aldık.ama tam tersiymiş platine zor tutarmış boya...2 boyamada azıcık saç kaldı ve yanıklar kırıklar oldu...saç telleri ipince...bu nasıl bir insaniyet anlamadım ama neyse...neyse çok ama çok fazla konuştum kızlar ama benim dilim yandı başka arkadaşlarımızında yanmasın istedim...şimdi kızılayda madam jolie diye bir yer var orda tanesini 2 tl ye satıyorlar.daha uygun fiyatı ve kaliteli Ankara da bildiğiniz bir yer var mı acaba?eğer var ise benim ile paylaşırsanız çok minnetkar kalırım...sağlıcakla kalınız.şimdiden teşekürler...
Son düzenleme: