• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Bedava Düğün Fotoğrafçısı!

ioanna

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
21
13
288
Ankara
:3: Arkadaşlar merhaba, ben düğün fotoğrafçısı olmak isteyen bir fotoğrafçıyım ve portfolio oluşturmak için bir düğün fotoğraflamak istiyorum. Eğer yakın zamanlarda evlenecek olan ve ya çevresinde evlenecek olan birileri varsa ücretsiz düğün hikayesi tarzı bir çalışma yapabilirim. Fotoğrafların tamamını dijital olarak çifte vericem bazılarını da özel olarak işlicem(: Bana özel mesajla ya da *********************mailinden ulaşabilirsiniz.:ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
mesj sayım yeterli olmdığından size özel mesaj atamadım.bizim bu hafta cuma yani 1 inde eskişehir de düğünümüz var bazı nedenlerden dolayı fotoğrafçı ayarlayamadık, eğer kabul ederseniz bizim düğünümüze fotoğraf için davet edebiliriz. eğer kabul ederseniz ben size tren biletinizi alıp numarasını yollarım.

mail adresi de paylaşılamıyor sanırım sizinkini gizlemişler... buradaki kullanıcı adım benm hotmailim oradan ulaşabilirseniz sizinle iletişim kurmak isterim ama vakit çok az olduğu için hemen ulaşmam lazım size..

:14: of arkadaşlar ben ceza aldım bu konu yüzünden forumdan diye çok üzüldüm ne konuya ne de özel mesajlarıma bakmaya girmedim uzaklaştırıldım sandım :( Çok üzgünüm ya.. hala teklifim geçerli bana özel mesajla ulaşabilirseniz düğün tarihi hala geçmemiş olan varsa tabi.. alahım ne talihsizim şimdi mi görülür bu cevaplar :(:50:

Ankaradayız biz de zaten :) yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın... özel mesaj atamiyorum eğer facebooktan "askin.yenen" yazarsanız adresin sonuna bana ulaşabilirsiniz. umarım görürsünüz mesajımı.

ve daha yakın tarihte düğününü ücretsiz fotoğraflatmak isteyenler olursa yine ulaşabilir. Canon 7d kullanıyoruz. Tamamen kendi örnek dosyamızı oluşturabilmek adına hikayeleştirebileceğimiz bir düğün arıyoruz ve ne talih ki bulamıyoruz (:

Son düzenleme:
Merhaba Ankarada yaşıyorum,dış çekim düğün fotoğrafı istiyorum.benim temmuzun ilk haftası kısmetse düğünüm var. nasıl iletişim kurabiliriz ki

:) adres çubuğuna facebook adresinden sonra /askin.yenen yazarsanız profilimi görürsünüz ordan mesaj atarsanız bana konuşabiliriz.

Back