Doğuma Hazırlık ANKARADA BEBEK ODASI TAKIMINI NEREDEN ALDINIZ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gokcan35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
26
8
36
Merhaba 16 haftalık hamileyim ilk günden beri bebek odası arama halindeyim.hiç içime sinen takım bulamıyorum biraz uygun olsun diyorum oda içime sinmiyor pahalıya o kadar verilmez diyorum.Çilek mobilyadan beğendim ama onunda suntadan yapıldığını öğrendim o kadar para suntaya verilmez.sitelere baktık kayınvalidemler mdf ler 4500 tl den aşağı değilmiş.sırf masif ağaçtan yapılan takımlar bulmuşlar 6000 tl.çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum.2 ay içinde almak lazım yerleşti kokusu çıktı diyene kadar.siz nerden aldınız takımlarınzı?

Merhaba 16 haftalık hamileyim ilk günden beri bebek odası arama halindeyim.hiç içime sinen takım bulamıyorum biraz uygun olsun diyorum oda içime sinmiyor pahalıya o kadar verilmez diyorum.Çilek mobilyadan beğendim ama onunda suntadan yapıldığını öğrendim o kadar para suntaya verilmez.sitelere baktık kayınvalidemler mdf ler 4500 tl den aşağı değilmiş.sırf masif ağaçtan yapılan takımlar bulmuşlar 6000 tl.çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum.2 ay içinde almak lazım yerleşti kokusu çıktı diyene kadar.siz nerden aldınız takımlarınzı?
vala canım ben anlamam sunta mdf.. ben çilekten baby cotton modelini aldım.. çok da pahalı değil bence.. ve çilek mobilya 10 sene garanti veriyor ürünlerine, ayrıca bebek mobilyasında da önemli olan boyası.. çok da memnuniyetle kullanıyorum.. açıkçası 6-7 sene kullanacak sonra genç odası isteyecek o sebeple çok özellikli bir ürün almaya çok para vermeye gerek görmedim ben..

bende onu beğenmiştim alırsam bunu alırım diye.bide ikea ya bakıcam eğer içime sinmezse gidip alıcam artık çilekten.o kadar kısıtlıki bebek odasını alacağımız yerler.sitelerdeki mobilyacıların sitesinden bakıyorum çok abartılı şeyler yapmışlar bebek odasına olmaz yani.hayırşlısı bakalım.bugün bir cinsiyetini öğrenelimde hayırlısıyla:)

Selam canim bizde bu konuyu cok arastirdik :) cilekteki yataklarin modelleri cok guzel ama kullanisli degil malesef yataklar yukselip alcalmiyordu bebisi icinden almak oldukca zor olucak diye tahmin ettinki kullananlar bu durumdan sikayetci. Biz butun mobilyacilarin oldugu bi yer var ankarali degilim ne deniyor oraya hatirlayamadim :) haidi diye bi magza var orda cok guzel cok kaliteli mobilyalar gorduklerimin icinde en guzelleriydi bakmani arastirmani tavsiye ederim fiyatlari biraz fazla ama en azindan verdigin paraya deger

evet dediğiniz yeri biliyorum sitelerde:) fiyatları aşırı pahalı 7000 tl den bahsediliyor.sırf masif ağaçtan yapılma mobilyalar.bir ara düşündük alalım diye ancak.evde yerler parke,bide bebek odası ahşap odayı çok ağırlaştıracak.birde onu alırsan ömürlük mobilya hiç bişi olmaz çocuk sıkılır uzun yıllar aynı mobilya.atmaya kıyamazsın zaten çoksağlam mobilya.bakalım nerede karar vericez.ama çilekteki yataklar için sölediğini göz önüne alıcam teşekkürler

Evet biraz abartili ve uzun yillar kullanilacak modeller genelde ama ben oyle istemedigimi soyledim yataklarin yanindaki o cekmeceli ekleri cikarip sade besik yapabilceklerini soylediler renklerdede istenilen rengi uygulayabiliyorlarmis bilginiz olsun bize yatak icin 1200 tl fiyat verdiler uygun geldi mother care de hammaddesini bilmedigimiz yatagada ayni fiyati verdiler mantikli geldi o yuzden bana

tekrar gidip bakcıam cinsiyet belli değil bugün olucak inşallah.ona göre gidip tekrar bakmak lazım.:)

Orasida iyi diye duydum bizde cinsiyeti 15. Haftada ogrendik oglum olucak :) insallah bugun sizinkide gosterir bazen bebegin durusundan dolayi goremiyorlar

16.hafta bugün doldu bizim kontrollerimiz bugün hem kontroller hem cinsiyet hepi bi arada olcak inşallah.bakalım tembihledim kendisini ultrasona girince göster diye ama görcez:) çikolata falan yicem:)

:)) ben hep tatli istiyordum erkek oldu ama hep icimede doguyordu erkek oldugu oysaki kizdi istedigimiz saglikla olsunda ilk bebegimiz kizda yok erkekte yok farketmez diyoruz artik :)) her donemi ayri heycanmis hamileligin hem zor hem guzel :))

bende kız istiyorum biz 3 kız kardeşiz 2 yğenim erkek yarın doğacak olan yeğenim kız.ona kardeş olsun istiyoruz:) bende hep ekşi yiyim istiyorum geçen gün 1 koca bardak turşu suyu içtim.:) pul bibere sardım herşeye pul biber atıyorum.hayırlısı bakalım:)