ankarada bebek beşiği arıyorum uygun fiyata mümkünse küçük olanlarından elinde olupta elinden çıkartmak isteyen varsa bana ulaşırmısınız ama uygun fiyatlı olması lazım
ankarada bebek beşiği arıyorum uygun fiyata mümkünse küçük olanlarından elinde olupta elinden çıkartmak isteyen varsa bana ulaşırmısınız ama uygun fiyatlı olması lazım
Kızım için aldığım pembe renkli bi beşiğimiz var. satmayı düşünmüyodum paketleyip kaldırmıştım çünkü fazla kullanılmadı..
ben 90 küsüre almıştım. şimdi de fiyatları aşağı yukarı aynı sanırım. düşünürseniz 50 tl ye bırakırım.
merhaba ben ankaradayım elimde portatif yeşil renkli padişah tüllü beşik var elimden çıkartmak istiyorum fiyatıda uygun olur ilgilenirseniz eğer haberleşelim..aynısının resmini buldum netten sadece ayıcıkları yok çünkü oğlum bayağa oynadı koparttı :) ama diğer heryeri sağlam sadece 6ay kullandık görüşürsek bakarsınız
kızım için aldığım pembe renkli bi beşiğimiz var. Satmayı düşünmüyodum paketleyip kaldırmıştım çünkü fazla kullanılmadı..
Ben 90 küsüre almıştım. şimdi de fiyatları aşağı yukarı aynı sanırım. Düşünürseniz 50 tl ye bırakırım.
Graco marka. Kız ve erkek bebeğe uygun. Kumaşı ve kullanılan materyalleri çok kaliteli. Yeni taşındım, yerleşiyorum. Açıp resmini çekemiyorum o yüzden. İnternetten aynısını bulamadım. Çankaya civarında oturuyorum. İstersen hafta sonu gelip görebilirsin.