Bebek İkinci El Ankarada bebek beşiği satan varsa bana yazabilir mi

06bvn06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2010
170
0
96
Ankara
ankarada bebek beşiği arıyorum uygun fiyata mümkünse küçük olanlarından elinde olupta elinden çıkartmak isteyen varsa bana ulaşırmısınız ama uygun fiyatlı olması lazım

ankarada bebek beşiği arıyorum uygun fiyata mümkünse küçük olanlarından elinde olupta elinden çıkartmak isteyen varsa bana ulaşırmısınız ama uygun fiyatlı olması lazım

Ulus konya sokakta her butceye gore besık var ıkıncı el aldıgına degmez bı bak ıstersen

Kızım için aldığım pembe renkli bi beşiğimiz var. satmayı düşünmüyodum paketleyip kaldırmıştım çünkü fazla kullanılmadı..
ben 90 küsüre almıştım. şimdi de fiyatları aşağı yukarı aynı sanırım. düşünürseniz 50 tl ye bırakırım.

merhaba ben ankaradayım elimde portatif yeşil renkli padişah tüllü beşik var elimden çıkartmak istiyorum fiyatıda uygun olur ilgilenirseniz eğer haberleşelim..aynısının resmini buldum netten sadece ayıcıkları yok çünkü oğlum bayağa oynadı koparttı :) ama diğer heryeri sağlam sadece 6ay kullandık görüşürsek bakarsınız

Eklentiler

• $643056_w640_h640_undetay1051oyunparkbesik14.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 313
Son düzenleme:
Selam,
Çok az kullanılmış, temiz park yatağım var. Ankara'da oturuyorum. İlgilenirsen resim/ detaylı bilgi göndereceğim.

resmi var mı yada size ulaşabileceğim bir numara varmı
ankaranın neresi

:) yarın konya sokağada bakacağım

Graco marka. Kız ve erkek bebeğe uygun. Kumaşı ve kullanılan materyalleri çok kaliteli. Yeni taşındım, yerleşiyorum. Açıp resmini çekemiyorum o yüzden. İnternetten aynısını bulamadım. Çankaya civarında oturuyorum. İstersen hafta sonu gelip görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…