H haticehd Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2014 37 10 18 Ankara 1 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi haticehd #1 Arkadaşlar ankarada önerebileceğiniz bayan kadın doğum doktoru varmı?
eLmayRa Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 36.900 6.947 248 1 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi haticehd #2 haticehd .!.: Arkadaşlar ankarada önerebileceğiniz bayan kadın doğum doktoru varmı? Genişletmek için tıkla... Ben akropol hastanesinde Ebru YÜCE ye gidiyorum. Çok şeker bir kadın, memnunum.
haticehd .!.: Arkadaşlar ankarada önerebileceğiniz bayan kadın doğum doktoru varmı? Genişletmek için tıkla... Ben akropol hastanesinde Ebru YÜCE ye gidiyorum. Çok şeker bir kadın, memnunum.
H haticehd Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2014 37 10 18 Ankara 1 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi haticehd #3 haticehd .!.: Arkadaşlar ankarada önerebileceğiniz bayan kadın doğum doktoru varmı? Genişletmek için tıkla... Nerde peki bu söylediğiniz yer ve muayene ücreti ne kadar
haticehd .!.: Arkadaşlar ankarada önerebileceğiniz bayan kadın doğum doktoru varmı? Genişletmek için tıkla... Nerde peki bu söylediğiniz yer ve muayene ücreti ne kadar
abc3 Kun fe yekun Kayıtlı Üye 30 Mart 2013 1.597 433 198 1 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi haticehd #4 Akropol Nurten hanimi siddetle tavsiye ederim ilk defa geçen gün gittim önce gitmedigime pisman oldum..hastane balgatta muayene ucreti 50 lira
Akropol Nurten hanimi siddetle tavsiye ederim ilk defa geçen gün gittim önce gitmedigime pisman oldum..hastane balgatta muayene ucreti 50 lira