• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da ayrıntılı ultrason

ASKINNNN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
62
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar şuan 16+3 günlük hamileyim dr'um 5. ayda ayrıntılı ultrason baktırmamı söyledi bize de en yakın il ankara olduğu için;

Ankara da AYRINTILI ULTRASONLA bakan bildiğiniz yerleri ve telefon numaralarını bana yazarmısınız ?
Veya giden varsa radyologmu ? perinatologmu? yoksa kadın doğumcumu bakıyor onları da yazarsanız ve özel yerlerin ücretlerini de güncel fiyat bilginiz varsa yazarsanız çok mutlu olacağım.

Araştırma hastanesi de olabilir şehirdışından gelecek olanlar için telefondan randevu veren yerler olabilir.

Eyüp Ekiciyi biliyorum fakat ücreti çk yüksek 300tl
o kadar para vermeye gerek varmı inanın onu da bilmiyorum. Aydınlatacağınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar şuan 16+3 günlük hamileyim dr'um 5. ayda ayrıntılı ultrason baktırmamı söyledi bize de en yakın il ankara olduğu için;

Ankara da AYRINTILI ULTRASONLA bakan bildiğiniz yerleri ve telefon numaralarını bana yazarmısınız ?
Veya giden varsa radyologmu ? perinatologmu? yoksa kadın doğumcumu bakıyor onları da yazarsanız ve özel yerlerin ücretlerini de güncel fiyat bilginiz varsa yazarsanız çok mutlu olacağım.

Araştırma hastanesi de olabilir şehirdışından gelecek olanlar için telefondan randevu veren yerler olabilir.

o kadar para vermeye gerek varmı inanın onu da bilmiyorum. Aydınlatacağınız için şimdiden teşekkürler.

canım bebeğini sağlıkla al inşalahh kucağına ben devlet hastanesinde baktırrdım canım o kadar da para vermedim
etlik zübeydede yaptırabilirsin

canım bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende daha dün girdim ayrıntılı ultrasona 21+4 günlük hamileyim
ankarada akropol hastanesi var.ben kontrollerimede oraya gidiyorum.ayrıntılı ultrasonada orda girdim.radyologcu bakıyor.ücreti 150 tl.bebeği ölçüp biçiyor işte heryerini gösterdi bize ayrıca 3boyutlu renkli olarakta bakıyor.istersen bi arayıp görüş randevusuzda bakmıyolar

canım bebeğini sağlıkla al inşalahh kucağına ben devlet hastanesinde baktırrdım canım o kadar da para vermedim
etlik zübeydede yaptırabilirsin

güzel dilekleriniz için çook teşekkür ederim
inşallah sağlıkla gelir tüm bebişlerimiz
ben şehirdışından geleceğim
burada bende özel hastaneye gidiyorum ama burada yokmuş tabi ayrıntılı usg
mecburen orada baktıracağım
önceden randevu alıp gelmem lazım tabiki de devlet hastanesinde baktıramam sanırım

canım bebeğin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende daha dün girdim ayrıntılı ultrasona 21+4 günlük hamileyim
ankarada akropol hastanesi var.ben kontrollerimede oraya gidiyorum.ayrıntılı ultrasonada orda girdim.radyologcu bakıyor.ücreti 150 tl.bebeği ölçüp biçiyor işte heryerini gösterdi bize ayrıca 3boyutlu renkli olarakta bakıyor.istersen bi arayıp görüş randevusuzda bakmıyolar

kocamann amin diyorum güzel dileklerinize cümlemizin inşallah :)
akropol hastanesi nerede acaba hemen bi bakayım :))
fiyatı da makulmuş bende lina kadın sağlığı merkezini ve hera kadın sağlığı merkezini aradım lina da radyolog, hera da kadın doğumcu bakıyormuş. Oralarda da fiyatlar aynı 150tl.
Açıkçası kadın doğumcuyu tercih etmeyeceğim sanırım
çünkü en iyi radyologlar bakıyormuş diye duymuştum.
Tabi yorumlaması da önemli.
Googleden araştırıp buldum bunları fakat birebir gidenlerden yorumları almak daha sağlıklı geliyor bana nedense :)))
ben yarın burayı da arayım bi görüşeyim umarım merkezi bir yerdedir burasıda.
çok teşekkür ediyorum bilgiler için

kocamann amin diyorum güzel dileklerinize cümlemizin inşallah :)
akropol hastanesi nerede acaba hemen bi bakayım :))
fiyatı da makulmuş bende lina kadın sağlığı merkezini ve hera kadın sağlığı merkezini aradım lina da radyolog, hera da kadın doğumcu bakıyormuş. Oralarda da fiyatlar aynı 150tl.
Açıkçası kadın doğumcuyu tercih etmeyeceğim sanırım
çünkü en iyi radyologlar bakıyormuş diye duymuştum.
Tabi yorumlaması da önemli.
Googleden araştırıp buldum bunları fakat birebir gidenlerden yorumları almak daha sağlıklı geliyor bana nedense :)))
ben yarın burayı da arayım bi görüşeyim umarım merkezi bir yerdedir burasıda.
çok teşekkür ediyorum bilgiler için

canım internet sitesinden bakmışsındır gerçide ben yinede söyleyim balgatta.merkeze yakın yani.güzel ilgili bi hastane.bu arada evet radyolog daha iyiymiş yoksa kadın doğumcumda aynı hastanede öyle olsa kendi bakardı zaten.sen bir ara görüş canım en iyisi

canım internet sitesinden bakmışsındır gerçide ben yinede söyleyim balgatta.merkeze yakın yani.güzel ilgili bi hastane.bu arada evet radyolog daha iyiymiş yoksa kadın doğumcumda aynı hastanede öyle olsa kendi bakardı zaten.sen bir ara görüş canım en iyisi

tabiki de canım radyologlar daha iyi bakıyorlar aklında bulunsun bazı yerlerde kadın doğumcular bakıyor, yine soran olursa muhakkak radyolog bakmalı. Hatta aradığım hastanenın birisi doç dr. Bakıo uzmanlığı nedir dedim kadın doğum dediler onda bile tereddüt ettim nedense.

Birde benim drum git dedi çoğu yollamıomuş gerek görmüomuş aklıma şüphe düştü herşey normal demişti ama, bi risk gördüğü içinmi git dedi acaba herkesimi yolluyo anlamadım, yarın 3lü taramamı almaya gittiğimde sorucam...
Yoksa herkese öneriolar da benimmi haberim yok

Canım bi tarif edermisin balgata kızılayan nasıl gidebilirizotobüsle .
Arabayla gelemezsek otobüsle gelicez çünkü ulaşım o zaman daha zor olur
kızılaya yakın olması lazım

canım riskle alakası yok devlet hastaneleri nasıl bilmiyorum ama burdaki bütün özel hastanelerde normal prosedür gibi yapıyolar.arkadaşlarımdan falanda biliyorum.benim bebeğim tüp bebek canım onun için ben 2li 3lü taramaları falan istemedim.gerçi tüp bebek olmasada istemezdim muhtemelen çünkü hatalı çıkma olasılığıda çok fazla boşuna kendimi üzmek istemedim.zaten doktorumda ense kalınlığı ve ayrıntılı ultrasonda yeterli olur istemiyosan yaptırma dedi.riskli değildir yani öyle düşünüp canını sıkma.

hastaneye de gitmek içinde kızılayda güven park var canım orayı biliyorsan ordan dolmuşta var otobüste.balgat dolmuşuna binersin aliye yahşi kız meslek lisesinin önünde iniceksin.ordada kime sorsan gösterir zaten.tabelasını falanda görebilirsin.

canım riskle alakası yok devlet hastaneleri nasıl bilmiyorum ama burdaki bütün özel hastanelerde normal prosedür gibi yapıyolar.arkadaşlarımdan falanda biliyorum.benim bebeğim tüp bebek canım onun için ben 2li 3lü taramaları falan istemedim.gerçi tüp bebek olmasada istemezdim muhtemelen çünkü hatalı çıkma olasılığıda çok fazla boşuna kendimi üzmek istemedim.zaten doktorumda ense kalınlığı ve ayrıntılı ultrasonda yeterli olur istemiyosan yaptırma dedi.riskli değildir yani öyle düşünüp canını sıkma.

Hastaneye de gitmek içinde kızılayda güven park var canım orayı biliyorsan ordan dolmuşta var otobüste.balgat dolmuşuna binersin aliye yahşi kız meslek lisesinin önünde iniceksin.ordada kime sorsan gösterir zaten.tabelasını falanda görebilirsin.

burada bende özel hastaneye gidiyorum fakat dr.um burada (yanı ozel hastanede)
yok dedi zaten yarın gıdıcem kendısıne de sorucam. Ama devlet hastanelerın de sanırım varmış.
Yok eger burdakı devlet hastanesınde varsa benı neden ankaraya gonderıcek onu da anlamadım :)
ınsallah sorun yoktur ınsan yıne de korkuyor.
Rabbım sağlık sıhhat versın de baska bısı ıstemem zaten

Ankarada bu konuda 3 isim varmış Mustafa Salih radyolog, Acar Koc Perinatolog ,Eyüp Ekici Nükleer Tıp uzmanı.

Ben ilk gebeliğimde Mustafa Salihe gittim arkadaşımızdan o bu işten anlıyor bütün kadın doğumcular ona gönderiyor diye duymuştuk. 50 dakika boyunca baktı biraz bunaldım açıkçası, tansiyonum düştü. Bebiğimiz sağlam dedi öylede doğdu sağolsun. İkinci gebeliğimde tek bir doktor tarafından takip edilmek istedim ve Acar beye gittik. Acar bey riskli gebelik takibi üzerine ihtisaslı dünyada ün yapmış bir kadın doğumcuymuş. Taramayı kısa sürede adım adım bize anlatarak, göstererek bitirdi 10 dakikada boyboy bebiğimizin fotoğrafını çekti. Hem eli çok hızlı hem de çok işinin ehli bir insan güven telkin ediyor. Mustafa beyden de 50 lira daha az ücreti çok memnun kaldık. Oğluşumuzun bütün işleri tek doktorda bitti, oradan oraya başımız dönmeden.

Back