Aşılama Ankara'da Aşılama !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

elfide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
229
3
Merhaa arkadaşlar;
3 yıllık evliyim 4 kez yumurtlama tedavisi gördüm. Doktorum sıradaki işlemin aşılama olduğunu söylemişti. Doktorum Mine Kermalliydi. Ama bazı sebeplerden dolayı onu bıraktım.

Şu an doktor arayışı içindeyim. Bana Ankara'da beni yormayacak, oyalamayacak ve en önemlisi bana GÜVENDE olduğumu hissettirecek bir doktor arıyorum.

Lokman Hekim Sincan hastanesine gittim. Ama memnun kalmadım. Bu ay adetim başlamadığı halde 1 ay erteleyip önümüzdeki ay yumurtlama tedavisi vereceğini filan söyledi. olmazsa tekrar yumurtlama tedavisi dedi ama ben daha fazla yumurtlama tedavisi görüp yıpranmak istemiyorum. 3 ay vaktim gidecek. Belki daha da fazla. Aynı zamandada doktor olarak bana güven vermedi.

Sizler nerelere gidiyorsunuz? Nereleri tavsiye edersiniz??

canım hacattepe upbebek merkezı var prof dr. timur gürkan var o doktorun ısmnı cok duydum olmazsa bnde ona gıtcem şuan tedavıye ara verdgım için başlamdım tekrar tedavıye başladıgım zamn ona gıtmeyı ıstıyorum bol şans canım hepımıze yuce rabbım hayrlısnı versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…