• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da aktivite merkezleri,oyun evi ve oyun grupları

• Konu Sahibi Konu Sahibi sier
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

sier

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
2.733
10
116
Ankara
Ankarada maltepe-Anıttepe civarında oturuyorum.ben çalışıyorum.18 aylık oğluma k.validem bakıyor.fakat artık evin içinde çocuk çok sıkılıyor havalarda malum.anca hafta sonları bi yerlere götürüp enerjisini atıp eğlenmesini oynayabilmesini sağlayabiliyorum.fakat hafta içleride 2 veya 3 gün saatli gidebileceği aktivite merkezleri,oyun grupları olan yerler arıyorum.Ankarada oturan anneler bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.evime yakın semtler olursa tercih sebebim..

Ankarada maltepe-Anıttepe civarında oturuyorum.ben çalışıyorum.18 aylık oğluma k.validem bakıyor.fakat artık evin içinde çocuk çok sıkılıyor havalarda malum.anca hafta sonları bi yerlere götürüp enerjisini atıp eğlenmesini oynayabilmesini sağlayabiliyorum.fakat hafta içleride 2 veya 3 gün saatli gidebileceği aktivite merkezleri,oyun grupları olan yerler arıyorum.Ankarada oturan anneler bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.evime yakın semtler olursa tercih sebebim..

merhaba
batıkentte bir kreş ve gündüz bakım evi devir almak üzereyiz işlemlerimiz devam ediyor. Devir işlemlerimizi bitirdikten sonra farklı tekliflerimiz olacak ailelere bunlardan bazıları saatli bakım, gece bakımları, hafta sonları vb. örnegin çocuğunuzu saatlik bakım için kreşimize bırakabilirsiniz oyun saatlerimizde diğer çocuklarla iyi vakit geçirebilir,enerjisini atabilir ayrıca çocugunuzun sosyalleşmesi açısından da çok önemlidir. Sizde takdir edersiniz ki orta yaşlı kişilerin büyüttüğü çocuklarımız kreşe giden yaşıtlarına göre daha asosyal davranışlar göstermektedir. Babaannelerimiz ve anneannelerimiz takdir edersiniz yaşlarından dolayı çocuklarımızın seviyesine inip onlarla çocuklarımızın istediği gibi aktiviteler yapamazlar. Siz bunları bir düşünün eğer bizi tercih etmeyi düşünürseniz görüşürüz.
İyi günler...

Arkadaşlar ankara Gaziosmanpaşada tavsiye edebileceğim en iyi yer şirin dünyası parti ve oyun evi. Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 10:30-12:00 saatleri arasında oyun grupları devam ediyor. Hem fiyat olarak uygun hem de çok kaliteli bir yer. Ben oğlumu her 3 gün de götürüyorum. Gruplar 1,5-3 yaş arası çocuklardan oluşuyor. Dilerse anne de oyunlara katılabiliyor, yada oturup çay içerek çocuğunu seyredebiliyor. 1,5 saatlik seansı yaklaşık 25-30tl ye geliyor.

birlik mah. uçan balon parti ve oyun evi var. çocuklar için spor aletleri bile var. oyuncak yönünden çok zengin bence bi ziyaret edin:)

benim çocuğum yarım gün kreşe gidiyor da şu saatli ve geceli bakım hoşuma gitti arada kaçamak yapabilmek için bizim de ihtiyacımız oluyor:) ben sadece kendimi düşünüyorum yani şu an:) şaka bir yanada kreşiniz açılınca böyle bir uygulamanız olursa bana mesaj atarsanız sevinirim evime çok uzak değilse düşünürüm.

Back