gzdatk Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2009 427 0 25 Ağustos 2009 Konu Sahibi gzdatk #1 Merhaba arkadaşlar, hamileliğim 10. haftasındayım. dr.bülent alp aydın'a daha önce gideniniz oldu mu? Akropol hastanesinin doktoruymuş. hastane hakkında bilginiz var mı? teşekkürler....:
Merhaba arkadaşlar, hamileliğim 10. haftasındayım. dr.bülent alp aydın'a daha önce gideniniz oldu mu? Akropol hastanesinin doktoruymuş. hastane hakkında bilginiz var mı? teşekkürler....:
D deniztalya Ziyaretçi 17 Eylül 2009 Konu Sahibi gzdatk #2 Bence mutlaka git, Bu siteden de birçok arkadaşın ,kendim gibi Dr. bey hakkında övgülerini görüyorum..
Bence mutlaka git, Bu siteden de birçok arkadaşın ,kendim gibi Dr. bey hakkında övgülerini görüyorum..
M myhusbandandme Nirvana Kayıtlı Üye 23 Eylül 2008 181 0 1 Ekim 2009 Konu Sahibi gzdatk #3 kesinlikle tavsiye ediyorummm! enerjisi müthiş! harika bir doktor ve iyi bir psikolog :) dogum korkumu yendım onunla :)
kesinlikle tavsiye ediyorummm! enerjisi müthiş! harika bir doktor ve iyi bir psikolog :) dogum korkumu yendım onunla :)