Gelinlik Modelleri ankarada akay gelinliğe gitmeyi düşünüyorum..özellikle yorum bekliyorum kızlarr..

sitesine baktım. fotoğraflardan genel olarak kumaş kalitesi oldukça iyi görünüyor. yalnız tek takıldığım, dişe dokunur güzellikte danteli yok. yani net görsem gerçek fransız danteli bile kullanmıyorlar diyeceğim ama o kadar yüksek çözünürlükte örnek yok. şöyle pronoviasın dantelli modellerine denk bir şey yok. hatta o kadar paran varsa ben sana derim ki akaydan alacağına git pronoviastan gelinlik al.

benzerini dikebileceklerini düşünmüyorum. çünkü tekniği zor duruyor modellerinin. büyük risk alırsın. tabi model üstünden konuşmak yine de daha doğru.

ama şunu söyleyeyim, eğer 5000 rayici olan bir gelinlikçiden gelinlik beğeniyorsanız, markası fark etmez, onlarınkine benzer bir gelinliği, benzer kalitede kumaş kullanmanız şart olduğundan, 2000 liranın altına pek diktiremezsiniz.

peki minenes ben akayın okadar pahalı olduğunu düşünmüyordum ama dikimde nereye gidecem nasıl güvenicem onu bilemiyorum..pronoviasa 6000 lira falan diolardı..okadar fazla veremem maksimum 2500 yani 2500 e kaliteli asil bir gelinlik almayı düşünüorum..

seni yanlış yönlendirmeyim. indirim dönemlerinde belki bütçen dahilinde model bulabilirsin. gidip görmekten zarar gelmez

cnm ben gelinliğimi akaydan aldım ve çok memnunum. nasipse 17-22 temmuz olmak üzere 2 kere giyicem. kumaşları gerçektençok kaiteli, basit durmuyor. benimki kırık beyaz ve dantelsiz bi gelinlik. ben sevmiyorum fransız dantel falan nedense. üstü straples drape, etek kısmı dize kadar bol tutturma, dizden altı hint tülü denen pırıl pırıl bi tül. kumaşın bitip tülün başladığı yerde 4-5 tane çiçek var. el çiçeğim yine akaydan rengarenk bi buket.. ayrıca fiyatlarda çok uçuk değil, ben 2100e aldım, el çiçeğimde 100. kese ve duvak hediye veriyorlar. saç çiçeğimde akaydan, lilyum 75tl idi, ancak son anda onuda hediye vermek istediklerini söylediler. sadece el çiçeğini almış oldum.

yani kesinlikle tavsiye ederim.. sormak istediğin bişe varsa cvlayabilirim seve seve

canım bende gelinliğimii 5yıl önce oradan aldım iykidealmışımm hatasız içinde rahat hissetgim bir gelinlikti allmanı tavsiye edeim

Son düzenleme:

son bir defa oraya bakayım umarım beğenirim..fiyatı gayet iyi dikim yaptırmak daha pahalıya geliyo ve risk herzaman söylediğim gibi ya olmazsa..peki orada prova falan yapılıomu yoksa üstüne olanı al git mantığımı var..bence gelinlik de kalıp çok önemli yanii onlar vücuda göre dikiyomu,,yoksa orda bedenine uyanı al ve gitmi yapıolar..

angelcım tabiki prova var , olmaz olurmu ayrıca beğendiğin modeli senin bedenine göre ya ayarlıolar yada yeniden dikiolar senin için. mesela ben 38 bedenim,aldığım gelinlik 40 beden. çarşamba günü provaya gittim, bedenime göre küçültülüo, arkası fermuarlıydı , ipli yapılıo falan. Ben samsundan aldım, ve buradaki akaydan fazlasıyla memnunum, ilgi alaka süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…