Ankara'da ağda yaptırabileceğim güzellik salonu

LadyInGray

Snow leopard <3
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
1.014
1.131
358
Merhaba,
Umarım hemen cevap yazabilirsiniz arkadaşlar. bugün ya da yarına ağda yaptırabileceğim bir güzellik salonu bulmam lazıııımmmmm!! kızılay fln olursa daha iyi olur.

Kızılay, İzmir caddesindeki Filiz güzellik salonu'na karar verdim internetteki siteleri inceledikten sonra Ne çıkarsa bahtımıza...

Paket ağda 30 tl, kaş+bıyık 15 tl. Mekan güzel ve temiz, herkes ilgili, güler yüzlü.

Paket ağda 30 tl, kaş+bıyık 15 tl. Mekan güzel ve temiz, herkes ilgili, güler yüzlü.
canım memmun kaldın mı biraz daha ayrıntılı yazabilir misin? mekan güzel temiz demişsin tüyleri falan da kırmadan alıyorlar mı? ilk defa gidicem çok gerginim de doğru düzgün bi yer arıyorum :)

canım memmun kaldın mı biraz daha ayrıntılı yazabilir misin? mekan güzel temiz demişsin tüyleri falan da kırmadan alıyorlar mı? ilk defa gidicem çok gerginim de doğru düzgün bi yer arıyorum :)
Ayyy, ben niye görmemişim bunu Olsun yazayım. Çok güzel, kırmadan aldı, ismi Gülizar idi sanırım. Hala ordaysa ondan randevu alın derim. Ben lazere başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…