Ankarada acilennnn doktor aryorumm yardm

benbilirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
2.614
7
kızlarr 4ekımden doğuma kadar ankarada egıtıme gidecegım.yanı 2,5ay ve önemlı dönemımde oradayım.bana yardımcı olurmusunuz takıpler için iyi bir dr konusuda.daha evvel burda arastrmıstım akropol hastanesı bulent bey aklımda kalmıs buraya giden varmı aranızda?nasıldır acaba.2gunum kaldı memlkete bayram sonuda ankarada olucam.lütfen yardım edın keısnleştireyım gitmeden..birde ben emeklı sandıgı mensubuyum fazla fark ödemeyecegım bir yer olursa atrıcada sevınım.şimdi oanıgım su yüzden sonucta doğumda orda olabilir Allah korusun hersey olabilir.o acıdan ıyı bir dr edınmemde fayda var..
birde bu hafta 24cu haftam seker yuklememı burdamı yaptrsam yoksa 27 haftamda ankarada yaptrsamda olurmu

benim doktorum zekai tahirin doçentiydi ben çok memnun kaldım doktorumdan isteren telefon ve adresini verebilirim

ben gazi hastanesinde ahmet erdeme giidyorum canım.çokta memnunum sadece çok hastası olduğu için ancak sen sorunca anlatıyor onun dışında sen sormadan anlatmıyor.ikiz zaten mehmet erdemde var.ikiside doçent.

Ben canım sana Ankara 'da Lina Kasın Sağlığı Merkezini önerceğim.Orada 3 jinekoloğ var üçüde çok iyi Dr.Şükran Çakmak,Dr Sema yıldırım ve adını hatırlıyamadığım bir doktor daha var.Memurlardan fark almıyorlar.Çok temiz ilgili bir merkez.Gönderdiğim bütün hastalar memnun kaldı.ınternette siteleri var ıstersen bir bak

kıslar cok sağolun unıversıte ve devlet hastenelerını tercıh etmıyorumm.cunkı randevu sıra vs ugrasamam vaktım olmayacak..cok teşekkür ederımmm deneyımlerınızı paylaşın lütfen ankda gittigm zaman yazacagım buraya nereye gittgimi

linaya baktım orada güzel görunuyor aacaba hangi dr iyidir ki 3dr var 3 de bayan.mutasıp bir yermıkı??
ozaman ya bulent beye yada buraya gideyım içime sındıııı.off ne zor yaaa bu kadar arastrmaya dopumuda ankarada yapıp döneyım bariii

linaya baktım orada güzel görunuyor aacaba hangi dr iyidir ki 3dr var 3 de bayan.mutasıp bir yermıkı??
ozaman ya bulent beye yada buraya gideyım içime sındıııı.off ne zor yaaa bu kadar arastrmaya dopumuda ankarada yapıp döneyım bariii

Ben bülent beye gidiyorum. akropol hastanesi .emekli sandığı na bağlı olduğumuz için fark ödemiyoruz. tahlillerin bir kısmını ödüyoruz. mesela 2 li tarama için 25 tl ödedim. henüz bir defa gittim ama bence fena değildi. arkadaşlarımla da konuştum onların doktoru da aşağı yukarı aynı. bir git fikir edinmiş olursun bence.

canım cüneyt gençi bir araştır eskiden mesanın doktoruydu şimdi muayenehanede çalışıyor çok bilgili ve ilgili işinde uzmandır...
özel oluyor ama iyi bir doktor arıyorsan bunu göze al derim netten bir araştır.bende yardımcı olurum sana karar verirsen.

ankarada ebru saraç'ı tek geçerim müthiş bir doktor bir kere çok rahatlatıcı bir kadın bu çok önemli tek kötü tarafı özel oluşu tabiii:) yinede ilgilenirsen tunalıda muayenehanesi var bilgin olsun cnm

bende bayramdan sonra ankara ya taşınıcam,dr. değişikliği yapmak zorundayım.sanırım akropol hast. bülent beye gidicem bende.bülent bey çok övülüyor hast. fiyatlarıda iyi görünüyo ...

ayy cok sağolun kıslarrrrr..
degerlendırmeye aldımmmm ınsss sonucu yazarımmm bugun drma gittim zaten tahlıllerımı yaptım ekım sonu gibide ankda yenı drma gitmiş olurum inş.

merhaba kızlar ;
ankara'da doktor bülent alp aydın'ı kesinlikle tek geçiyorum.harika bir doktor iki çocuğum var ikisinin doğumunu da dr. bülent bey yaptırdı.benim kadar korkak biri 2 çocuk sahibi olduysa kesinlikle doktorum sayesindedir.kendisine çok şey borçluyuz.akropol hastanesinde kendisi yeri son derece merkezi balgatta.üstelik emeki sandığı ve ssk dan fark alınmıyor tetkiklerde çoz az fark vermiştik.hastanede son derece modern ve konforlu vallahi o kadar özel hastaneye gittik ama burası bir başka.çalışanlar insanlarla acaip ilgili ve güleryüzlüler.çocukları da bu hastaneye götürüyorum.zaten bi çok branş var.kadın doğum konusunda dr. bülent beyi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim hanımlar son derece bilgili,işiyle çok ilgili kesinlikle insana son derece güven veren birisi.işine gerçekten çok hakim.

X