• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada acil kbb doktoru arıyorum yardımcı olurmusunuz

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
Acil kulak ameliyatı için işinde uzman doktor arıyorum. üniversite hastaneleri randevuları 10,15 gün sonra veriyor. Profesör doçent özel muaynahanesi olup devletle anlaşması olan bildiğiniz bir yer varsa yardımlarınızı rica ediyorum

Ameliyata karar veren kurum ne?o kadar acilse eger muayene oldugun yerde neden olmuyorsun?benim ilk aklima gelen hacettepe olur hep.oradaki proflar cok iyidir.sayfasindan bakip randevu icin konusabilirsin.illa ki biri musaittir.yani baska bir yerde olmaktansa hacettepeye bir git derim.gecmis olsun

Acil kulak ameliyatı için işinde uzman doktor arıyorum. üniversite hastaneleri randevuları 10,15 gün sonra veriyor. Profesör doçent özel muaynahanesi olup devletle anlaşması olan bildiğiniz bir yer varsa yardımlarınızı rica ediyorum

ben yarın burun eti-kemik ameliyatı olucam. Hanifi kurtaran adlı bir doçent yapacak,baya araştırdım bakalım nasıl olucak :) turgut özal üniversitesi hastanesinde bu arada

Son düzenleme:
Prof. Dr. Bülent Gürsel benim hayatımı kurtarmış bir KBB doktorudur, gitmediğim doktor kalmadı. Ona rastladığımda kimseye güvenim kalmamıştı açıkçası, ama teşhisi o kadar hızlıca koydu ve tedaviye o kadar hızlı başladılar ki 6-7 ay boşuna sürünmüşüm. Hacettepe Üniversitesi KBB Ana Bilim Dalı Başkanı'ydı bir kaç yıl önce emekli oldu ama Hacette KBB'yi ararsanız eskiden asistanı olan öğrencileri vs size mutlaka adresini, iletişim bilgilerini verir.

Back