• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Açık Havada Nikah???

midilli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
78
1
36
Ankara
Evet saçma gelecek biliyorum ama, Ankara'da 1,5 saatlik bir etkinlik şeklinde bile olsa nikahımın güzel bir yerde olmasını istiyorum. (Düğünüm olmayacak, çıkışta arkadaşlarla bara gidicez)

Nikah salonlarına baktık, hepsi aşırı süslü ve karanlık geldi. Benim hayalimse şöyle bir yerde evlenmek:

lezzet-haber-event-nikah-212x266.jpg

Zaten gelinliğim filan da çok sade olacak, yani o allı pullu koltuklarda, disko ışıkları altında falan çok komik gözükürüm kır düğünü tarzı bir gelinlikle haksız mıyım? :12:

Bildiğiniz mekanlar varsa yardımcı olursanız çoook sevineceğim!!!

cnm incek garden var intrernet sitesinden bakabilirsin nikah da yapıyorlar, birde maydonose plaza garden var cnm

Şehr-i simayı yazmışlardı daha önce forumda ben de bakmıştım sitesine filan çok hoş bence sanırım hayalinizdeki düğünü karşılar..:40::40:

Arkadaşlar dediğiniz mekanlardan incek garden'ı arayıp sordum adamlar uçmuş!!! Sade nikah dedim. hiç bir şey dahil değil, sadece yer kirası için kişi başı 12 EURO DEDİLER! Yahu bu düğün değil, kokteyl değil!!! Bir de gelip gezebilir miyiz dedim, adam "şimdi oraya gelemem pazar günü, mekan kapalı zaten, siz gelin bekçi gezdirsin sizi, gerçi zaten pazar günü de onu bulamazsınız ama kapıya gelince beni arayın falan dedi. Kişi başı 12 euro aldıkları yerin muamelesine bak :20: ... Neyse biz şimdi bir bilkentte altın köşk diye bir yer varmış oraya bakıcaz bu hafta içi.

Teşekkür ederim öneriniz için. Yarın da şehri simayı arayıp bilgi alacağım kızlaarrr!!! :16:

Ha bu arada bilginize, mydonose'un garden olan kısmı kapanmış maalesef 2011'de faaliyet göstermeyeceğiz dediler.

evet cnm incek garden malesef oyle bana da 3000€ demişlerdi. neden farklı şeyler soylüyorlar anlamadım valla. mydonose a ise uzuldum cunku ben orasını dusunuyordum acıkcası. şehri sima ile gorusunce bilgi verirsen sevinirim canım.

Biz kesin olarak karar verdik artık Türk Japon Vakfına. Çünkü kiminle konuştuysak çok memnun kalmış. Şehri Sima da tek nikah yapmıyor sanırsam aramadık ama öyledir.
Tamam, hayallerimdeki gibi bir açık hava mekanı değil ama çalışanları çok kibar, çok ilgili.
Bilkent Altın Köşk'e de gittik baktık ama adamlar randevu verdikleri halde ilgilenmediler, kapıyı çaldık açan olmadı, geri dönmek zorunda kaldık. Puan kırdım !!!

Çoğu yer:
Kokteyllerde 30-40 TL den aşağı inmiyor.
Kimse cumartesi akşamına tek nikah ya da kokteyl vermek istemiyor (enayi mi adam yemekli düğüne verecek o günü, milleti söğüşleyecek...)
Kokteyllerde müzik ve süsleme için ekstra para isteniyor.

Bizim çevremiz çok kalabalık, sadece nişanlımın maaşıyla bu iş zor dedik. Ve buna karar kıldık.

slm arkadaslar...evet japon vakfı güzel ama bılgınız olsun diye söylüyorum...gecen yıl sehri sima ya düğün görüsmesine gittiğimiz de nikada yaptıklarını söylemışlerdi... tavsiye ederim

Şehr-i sima ya internetten baktım çok fotoğraf koymamışlar ama hoş biyere benziyor.Fiyatı hakkında bilgisi olan varmı??

kesinlikle böyle birsey istıyorummmmmm!! bizim ufukta görunmuyo ama şimdiden baslıcamm arastırmaya

Geçen yıl düğünümü incek garden da yaptım, inanın herşey mükemmeldi :) çalıştıkları firmalar, işletme müdürü herkes çok ilgili
fiyat biraz tuzlu ama buna deydi..

Geçen yıl düğünümü incek garden da yaptım, inanın herşey mükemmeldi :) çalıştıkları firmalar, işletme müdürü herkes çok ilgili
fiyat biraz tuzlu ama buna deydi..

canım biz de incek garden da düşünüyoruz düğünümüzü fiyatlar hakkında biraz bilgi verebilir misin acaba?

Back