Ankarada abiye 2.el alan yerler varmi yardım nasil satabilirim?

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.237
4.208
133
Merhaba ben 8 ay oldu kapanali ve bir suru abiye gelinlik duzlestirici ayakkabı kisa kollular etekler vs var bunlari boşuna saklamak istemiyorum nakite ceviri0 bu nakitlede evimin dolap yaptirmak istiyorum az degil iki uc dolap oldugu icin artik icraata gecmek istedim bazi uygulamalar var biliyorum ama onlardan pek bisey goremedim magazalar oluyo dige duydum bilginiz varmi nasil elden cikarabilirim nerdense cogu urunu 1 kere kullandim 2.hic olmadi etiketi dursaydi sifirdan ayirt edilmez duzlestiriciyi bile diyorum hic kullanmadim niye aldıysam bi fikir verin bosa yer kapliyolar.

Kiz kardeslerimde 2 3 sene oldu kapanali onlarinda bi dunya kiyafeti var az para vermedik ihtiyacimiz olmasa zaten satma derdine duşmezdim ihtiyacdan elden cikartmak istiyorum

Uguulamalar var dolap, zebramo , letgo gardrops, modacruz vb uygulamalara kaydolun

Selamlar canim benim. Ankarada bir kaç yer var alan ama öyle bir fiyat veriyorlar ki rezil yani. Bahcelievlerde 3. Caddede bir mağaza var orası alıyor bence dolap uygulamani düzenle güzel bir profil yap satarsın.

Selamlar canim benim. Ankarada bir kaç yer var alan ama öyle bir fiyat veriyorlar ki rezil yani. Bahcelievlerde 3. Caddede bir mağaza var orası alıyor bence dolap uygulamani düzenle güzel bir profil yap satarsın.
Hmm bilemedim ya yaptim attim letgo dolap da pek olumlu sonuc alamiyorum kardesimde atti dedim elden daha ii olur belki cunku kargo vs de var oyuzden belki alan olmaz bilmiom nasip bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…